teşekkür ederim , ben de bu merkezi düşünmeye başladım artık Instagram'da falan ektiği insanlarla da iletişime geçtim herkes çok memnun . Aslında Serkan aygın dan randevu bile almıştım ama asistanı Eda çok ilgisiz bi mesaj attım iki gün sonra döndü o da iki kelime bişey . Now hair time merkezine fotoğraf attım değerlendirdiler ve ekimin arkasındayız saç ekiminden 8 ile 10 ay sonra tekrar sizi görmek isteriz duruma göre ne yapılacaksa yaparız dediler
Daha 2 gün önce yazdılar nasıl var mı sıkıntın resim vs atar mısın. Merkeze gel yüzyüze görelim gidişata bakalım diye whatsapptan yazdılar. Yakın değilim şunanda gidemiyorum ama resimler üzerinden konuştuk. Yaklaşımlarından yana sıkıntı yok. Kendileri ekimden sonra yazıyorlar bile. Unutmuyorlar sizi ekimden sonra. Serkan Aygın yeri ile ben de görüştüm whatsapptan açıkçası kendisi ile iletişim kuramayıp da asiatanı ile görüştükten sonra benim için bir anlam ifade etmiyor. Ve dediğiniz gibi epey geç dönüş yapmışlardı ve de hatta bana 2. Ekim olacak vs dediğimde de uygun değil demişlerdi saçım için. Ama aradan aylar geçti tabi ilk defa yazıyormuş gibi yine yazdım. Bu sefer şu kadar greft ekeriz demişlerdi
bana isim yapmış çoğu yer samimi gelmiyor. Now hair time a gelince ben de çok tereddütteydim hiç Türk hasta göremedim vs ama gittim görüştüm valla dünyanın dört bir yanından yabancılar akın akın buraya geliyor. Hair of İstanbul dan ayrılmaymıs Ayhan Bey kendisi söyledi. Ve de donör bölgeniz uygunsa gayet de iyi ekimler var. Benim tek sıkıntım malesef donör azdı yoksa ekim süreci gayet iyi geçti.