Gönderen Konu: NOW HAIR TIME 03.03.2021 TARİHLİ 2800 GREFT SAÇ EKİMİM  (Okunma sayısı 11493 defa)

Boogeyman

• Sr. Member
Ynt: NOW HAIR TIME 03.03.2021 TARİHLİ 2800 GREFT SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2021, 21:11:45 »
Hayırlı olsun saç ekimin açıklık fazla yokmuş başarılı olması gereken bir açıklık

Yanlış ön çizgi fazla düz şakakları biraz içeride yapsalarmış keske umarım güzel sonuç alırsın
aynen çok düz gelmiş inşallah istediğin gibi olur
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

MARKUS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 26 Nisan 2021, 15:23:55 »
Bu Now Hair Time konuları bariz reklam ve sahte

fmvurgun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2021, 11:34:35 »
Sakıncası yoksa ücret ne kadar ödediniz ?

9bin tl ödedim

fmvurgun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2021, 11:39:17 »
aynen çok düz gelmiş inşallah istediğin gibi olur

Bekleyip göreceğiz. Döküldü çıkmasını bekliyorum artık prp vs ne gerekiyorsa da yaptırmaya başladım. Bazı ekilenler hiç dökülmeden uzadı. Öne ekilenler dengesiz döküldüğü için gıcık duruyoe şu anda. Umarım yüksek verimle çıkar saçlar.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Mayıs 2021, 07:57:58 »
9bin tl ödedim
teşekkür ederim , ben de bu merkezi düşünmeye başladım artık Instagram'da falan ektiği insanlarla da iletişime geçtim herkes çok memnun . Aslında Serkan aygın dan randevu bile almıştım ama asistanı Eda çok ilgisiz bi mesaj attım iki gün sonra döndü o da iki kelime bişey . Now hair time merkezine fotoğraf attım değerlendirdiler ve ekimin arkasındayız saç ekiminden 8 ile 10 ay sonra tekrar sizi görmek isteriz duruma göre ne yapılacaksa yaparız dediler

Kelli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 01 Mayıs 2021, 16:03:06 »
teşekkür ederim , ben de bu merkezi düşünmeye başladım artık Instagram'da falan ektiği insanlarla da iletişime geçtim herkes çok memnun . Aslında Serkan aygın dan randevu bile almıştım ama asistanı Eda çok ilgisiz bi mesaj attım iki gün sonra döndü o da iki kelime bişey . Now hair time merkezine fotoğraf attım değerlendirdiler ve ekimin arkasındayız saç ekiminden 8 ile 10 ay sonra tekrar sizi görmek isteriz duruma göre ne yapılacaksa yaparız dediler

Bende Serkan aygını düşünüyordum biraz önce now hair time a İnstagram reklamında denk geldim çok beğendim
  • Ekim Tarihi: 14.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asmed
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar , 1/1 Solgar Biotin

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Mayıs 2021, 16:26:40 »
Bende Serkan aygını düşünüyordum biraz önce now hair time a İnstagram reklamında denk geldim çok beğendim
valla normalde Instagram da paylaşım yapan merkezleri hiç samimi bulmazdım , ama merkezin saç ektiği türk hastalara da ulaştım kimse de kötü bişey demedi . Serkan aygının asistanına soru soruyorum çok ilgisiz ve geç cevaplar , bu merkezin asistanı her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ekimimizin sonuna kadar arkasındayız gibi kelimeleri duyunca kafam çok karıştı açıkçası

Kelli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2021, 05:24:28 »
valla normalde Instagram da paylaşım yapan merkezleri hiç samimi bulmazdım , ama merkezin saç ektiği türk hastalara da ulaştım kimse de kötü bişey demedi . Serkan aygının asistanına soru soruyorum çok ilgisiz ve geç cevaplar , bu merkezin asistanı her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ekimimizin sonuna kadar arkasındayız gibi kelimeleri duyunca kafam çok karıştı açıkçası

Fiyatları ne acaba bilginiz var mı?
  • Ekim Tarihi: 14.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asmed
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar , 1/1 Solgar Biotin

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Mayıs 2021, 11:01:18 »
Fiyatları ne acaba bilginiz var mı?
özelden attım fiyatı

fmvurgun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 06 Mayıs 2021, 01:54:22 »

Daha 2 gün önce yazdılar nasıl var mı sıkıntın resim vs atar mısın. Merkeze gel yüzyüze görelim gidişata bakalım diye whatsapptan yazdılar. Yakın değilim şunanda gidemiyorum ama resimler üzerinden konuştuk. Yaklaşımlarından yana sıkıntı yok. Kendileri ekimden sonra yazıyorlar bile. Unutmuyorlar sizi ekimden sonra. Serkan Aygın yeri ile ben de görüştüm whatsapptan açıkçası kendisi ile iletişim kuramayıp da asiatanı ile görüştükten sonra benim için bir anlam ifade etmiyor. Ve dediğiniz gibi epey geç dönüş yapmışlardı ve de hatta bana 2. Ekim olacak vs dediğimde de uygun değil demişlerdi saçım için. Ama aradan aylar geçti tabi ilk defa yazıyormuş gibi yine yazdım. Bu sefer şu kadar greft ekeriz demişlerdi :)) bana isim yapmış çoğu yer samimi gelmiyor. Now hair time a gelince ben de çok tereddütteydim hiç Türk hasta göremedim vs ama gittim görüştüm valla dünyanın dört bir yanından yabancılar akın akın buraya geliyor. Hair of İstanbul dan ayrılmaymıs Ayhan Bey kendisi söyledi. Ve de donör bölgeniz uygunsa gayet de iyi ekimler var. Benim tek sıkıntım malesef donör azdı yoksa ekim süreci gayet iyi geçti.

fmvurgun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 06 Mayıs 2021, 01:58:07 »

İmkanınız var ise gidio yüzyüze görüşün kafanızda soru işareti kalmasın. Emin olun ben de 10larca yer ile görüştüm. Asuman hanım ile burası arasında kaldım. Burayı tercih ettim. Asuman hanımı da tercih etsem iyi sonuç alırdım diye düşünüyorum. Ama tercihim buradan yana oldu.
Bu arada bir arkadaş now hair time postları son derece sahte ve reklam kokuyor yazmış da neye istinaden yazdı anlamadım. Kaale alıp cevap dahi vermedim. Bu sayfada bazı yerlerin ölümüne destekçileri var nedense. Aksi yerler olduğu zaman reklam ve inandırıcı değil diyorlar. Durum ortada ben neler yaşadığımı detaylıca paylaşmışım. Hatta kendimce memnun olmadığım her şeyi yazmışım. Kendi takıntılı oluşumdan kaynaklı.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2021, 02:15:22 »
 Form da     bolca   paylaşım   olan   hasta memnuniyeti  yüksek  fiyat ve performans iyi olan yerler  tercih edilir  . .  Hiç bir saç ekim  merkezi  kendi  sosyal  medyasında kötü sonuçlar  paylaşmaz  .

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2021, 10:24:59 »
İmkanınız var ise gidio yüzyüze görüşün kafanızda soru işareti kalmasın. Emin olun ben de 10larca yer ile görüştüm. Asuman hanım ile burası arasında kaldım. Burayı tercih ettim. Asuman hanımı da tercih etsem iyi sonuç alırdım diye düşünüyorum. Ama tercihim buradan yana oldu.
Bu arada bir arkadaş now hair time postları son derece sahte ve reklam kokuyor yazmış da neye istinaden yazdı anlamadım. Kaale alıp cevap dahi vermedim. Bu sayfada bazı yerlerin ölümüne destekçileri var nedense. Aksi yerler olduğu zaman reklam ve inandırıcı değil diyorlar. Durum ortada ben neler yaşadığımı detaylıca paylaşmışım. Hatta kendimce memnun olmadığım her şeyi yazmışım. Kendi takıntılı oluşumdan kaynaklı.
valla ben Serkan aygından randevu bile almıştım askerlik sonrasına , asistanı bi gün sonra dönüyor ilgisiz bi şekilde eledim Serkan aygını , aklımda Asuman hanım ve bu merkez var , çok zor bu iki merkez arasında seçim yapmak ikisi de ekiminin arkasında ve ön çizgileri çok iyi

Qur

• Full Member
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2021, 22:20:53 »
Hayırlı olsun. 11 sene önce saç ektirmişsiniz.ekilen saçlarda dökülme yaşadınız mı. Uzun bir süre çünkü

Facebook Twitter Instagram