Arkadaşlar merhabalar. Uzun bir süredir 2. kez ekim yaptırmayı düşünüyordum, ancak bir türlü nasip olmamıştı. Mart başında eş durumundan tayin çıkınca 15 günlük bu boşlukta planda olmaksızın bir anda ektirme fikri geldi. Yoksa bekledikçe uzuyordu süreç. Öncesinde çok yerle görüştüm. En son now hair time ile bir yüzyüze görüşeyim aklıma yatarsa ektiririm dedim. Gittim görüştüm. Öncesinde ekimlerine baktım uzun bir süre takip ettim. Özellikle ön şakak bölge ekimleri çok hoşuma gitmişti. Benim de istediğim aslında ön profilden saçların güzel durmasıydı. O yüzden artık çok fazla bir yerle görüşüp aklımı bulandırmaktansa bu yerle görüşeyim eğer kendimce tatmin olursan ektiririm dedim. Ayhan Bey ile görüştüm. Kendisi gayet yardımcı oldu. Derdimi ve ne istediğimi anlattım. Donör bölgeme baktı ve çok yüksek bir greft sayısı bekleme dedi. 2000-3000 arası bir greft çıkar dedi. Çünkü ilk ekimde 3000 greft alınmıştı. Yaklaşık 11 sene önce ektirmiştim. Donör bölgemin kısıtlı olması beni o an üzdü açıkçası. Çünkü şakaklara ektirirsem bu sefer üstlere bir şey kalmaz dedi. Neyse işin özeti en son ekim günü madem öyle eğer çok etkilemeyekse üst bölgeyi, ön çizgiyi çok az bir şey öne çekelim dedim. Şakak üstlerini daha çok olmaz üzere alın çizgisini aşağı çektik. Ekimde de 2800 greft çıktı. Aslında kulak üstlerinden daha fazla alın dememe rağmen çok da fazla girilmemiş. Riske atmak istemeyiz ne sizi ne kendimizi dediler. Halbuki faul üstlerinin sık olması benim için bir anlam ifade etmiyor. Ekim gününe ait onların çektiği resimleri paylaştım. Bu iletinin ardından da kendi çektiklerimi paylaşacağım. Gönül isterdi ki 4000 ve üstü greft çıksın ama arkalar da seyrek napayım. Saçtan yana ne arkalardan ne üstlerden şansımız olmadı. Onlar da çok fazla alıp riske atmak istemedi. Hatta belirttim bazı yerler (özellikle bu donör bölgesini kıpkırmızı yapan o meşhur yer
) telefondan 3000-4000 arası alırız demişti diye, biz de alırız ama sonra arkalar kel kaldı diye strese girersin bizi de kötülersin dediler.
Velhasıl kelam inşallah bu sonuç beni memnun eder. Ön çizgimi beğendim. Bugün kabuk döktüm. ve gayet hoş duruyor. İnşallah sıklığı da tatmin eder. Aman olumsuz bir şey söylemeyin. Koraya da gitsem donör bölgesi bu kadarkn bundan daha iyisini yapacağını hiç sanmıyorum. Adamların hakkını vermek lazım. Bence bu sayfada çok adı geçmiyor olmasına rağmen. Vızır vızır çalışıyorlar. Nerden nasıl isim yapmışlarsa hep yabancı ünlü kişiler geliyor ben oradayken de varlardı. Hair of İstanbul dan ayrılma olduğunu söyledi Ayhan Bey. Zaten konseptleri de aynı.