Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: sırma saç - 26 Ağustos 2017, 22:41:19Alıntı yapılan: Cenk49 - 26 Ağustos 2017, 22:38:12Şampuan ne kullanıyorsunuz,saçlar çıkmakta zorlandığı için sivilce çıkıyor .düzelir ama yağlanmayı kontrol etmek lazım.Prozinc plus kullanıyorum.Uygun şampuan kullanıyormuşsunuz bu durum için ,o zaman beklemekten başka çare yok.saçlarınızı yıkarken sıcak su kullanmayınız ılık yada soğuk su kullanınız.
Alıntı yapılan: Cenk49 - 26 Ağustos 2017, 22:38:12Şampuan ne kullanıyorsunuz,saçlar çıkmakta zorlandığı için sivilce çıkıyor .düzelir ama yağlanmayı kontrol etmek lazım.Prozinc plus kullanıyorum.
Şampuan ne kullanıyorsunuz,saçlar çıkmakta zorlandığı için sivilce çıkıyor .düzelir ama yağlanmayı kontrol etmek lazım.
Güzel görünüyor hocam çizgi oluşmuş içindeki kararmalar belli bence 160 gün civarında harika sonuca ulaşacaksınız merakla takipteyiz.
bu saatten sonra atağa kalkar artık ön çizgi oturuyor yavaş yavaş
Destek için herhangi bir ilaç kullnıyorsanız doktorunuza bir danışın çok fazla sivilce var.
Gerçekten sivilce hadsafhada.daha önce ekim bölgesinde bu kadar sivilce görmemiştim. sanırım sizin süreç biraz ağır işliyor. 5.ay itibari ile bundan daha iyi bir görüntünün olması kanaatindeyim. umarım bundan sonraki dönemlerde atağa geçer.
Sıkıntı yok dostum benimde aynı bu şekildeydi 2 ay sonra çok güzel olacak inş.