Gönderen Konu: Saç ekmeyi düşünüyorum tavsiye  (Okunma sayısı 2650 defa)

Illusion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekmeyi düşünüyorum tavsiye
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2021, 13:47:54 »
Senin saç durumun benimkini bayağı andırır. Ben ama daha yeni ekim yaptırdım.

Serdar Gökrem,  Şahin Çelik, Asuman veya Serkan aygin böyle alanlarda bayağı başarılı.

Forum da böyle tip saç dökülen arkadaşların başarılı saç ekimleri var. Biraz araştırıp karar verirsin.

• Ekim Tarihi: 04.11.2021 (2.Ekim)
  • Ekim Merkezi ismi Serdar Gökrem
  • Greft Miktarı 3.000 civarinda (?)
  • Yaşınız 47

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2021, 22:42:05 »
Senin saç durumun benimkini bayağı andırır. Ben ama daha yeni ekim yaptırdım.

Serdar Gökrem,  Şahin Çelik, Asuman veya Serkan aygin böyle alanlarda bayağı başarılı.

Forum da böyle tip saç dökülen arkadaşların başarılı saç ekimleri var. Biraz araştırıp karar verirsin.
teşekkürler

Equinoxe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2021, 23:32:43 »
Ektir kardeş pişman olmazsın
« Son Düzenleme: 25 Mart 2021, 23:41:53 Gönderen: Hintel »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 24 Mart 2021, 01:49:27 »
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Bence saç ekim merkezlerini forum da kendiniz araştırıp, benzer açıklıkları olan kişilerin konuları incelerseniz daha sağlıklı bir sonuca ulaşmanız muhtemel olabilir. Özellikle kendi açıklığınızda olan kişilerin konularını incelemeniz saç ekimi hakkında düşüncelerinizi ve beklentinizi az da olsa netleştirecektir. En azından daha sonrası için keşke dememek için araştırma yapmanız önemli.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Mart 2021, 23:31:57 »
Ektir kardeş pişman olmazsın
MAŞALLAH  hocam saçlarınız açıklığa çok güzel olmuş güle güle tarayın ALLAH  nasip ederse bende ayın 29 da ekim yaptırcam rendavuyu aldık

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #21 : 25 Mart 2021, 23:36:49 »

Bence saç ekim merkezlerini forum da kendiniz araştırıp, benzer açıklıkları olan kişilerin konuları incelerseniz daha sağlıklı bir sonuca ulaşmanız muhtemel olabilir. Özellikle kendi açıklığınızda olan kişilerin konularını incelemeniz saç ekimi hakkında düşüncelerinizi ve beklentinizi az da olsa netleştirecektir. En azından daha sonrası için keşke dememek için araştırma yapmanız önemli.
teşekkür ederim kararımı verdim ayın 29  ALLAH nasip ederse asuman hanımda ekimi gerçekleştirecem

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2021, 02:47:34 »
teşekkür ederim kararımı verdim ayın 29  ALLAH nasip ederse asuman hanımda ekimi gerçekleştirecem

Hayırlı olsun o zaman.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2021, 23:18:38 »
Tahminimce düzgün çalışılırsa hasar vermeden totalde 6000-7000 çıkar bu donörden. İlk ekim ön çizgi o öndeki bir tutam saçın olduğu yerden çekilmeli, asla aşağıya inilmemeli. 2 ekim planlanmalı, sakal destekli olursa da vertexte güzel kapatıcılık olur 2.ekimde.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2021, 10:15:19 »
Tahminimce düzgün çalışılırsa hasar vermeden totalde 6000-7000 çıkar bu donörden. İlk ekim ön çizgi o öndeki bir tutam saçın olduğu yerden çekilmeli, asla aşağıya inilmemeli. 2 ekim planlanmalı, sakal destekli olursa da vertexte güzel kapatıcılık olur 2.ekimde.
teşekkürler yorumunuz için ben 2 seans düşünmüyorum planlamayı tek seans olarak belirledik

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Mart 2021, 11:34:48 »
Mehmet reis çok iyi düzgün adama benziyorsunuz içime öyle doğru yanlış anlamayın . İnşallah her şey güzel olur

tanyelkanatan1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2021, 11:44:26 »
Benim ektirmeden önceki halime yakın sizin durumunuz, bende asuman hanımda ektirdim.
Şu an 3 ay oldu süreç için memnunum. İyi tercih yapmışsınız asuman hanımda

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2021, 11:51:35 »

Güzel bir öneri de bulunmuş pego kendisine katılıyorum.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2021, 11:51:51 »

Kesinlikle+1

Mehmet demir

• Full Member
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2021, 21:04:42 »
Mehmet reis çok iyi düzgün adama benziyorsunuz içime öyle doğru yanlış anlamayın . İnşallah her şey güzel olur
EYVALLAH  kardeşim

Facebook Twitter Instagram