Merhaba arkadaşlar,
sikayetvar.com da yazdığım mağduriyeti bu foruma da aktarıyorum.
Ekteki ekim sonrası resimlere göre neler yapılabilir arkadaşlar.
Ayrıca bu forumu kuran admin hintell e teşekkür ederim.
Yaklaşık 2.5 yıl önce çevre hastanesinde saç ekimi oldum.
Saç Ekimi Türkiye (Çevre Hastanesi) Fatoş can ve ekibinden şikayetçiyim.
https://sacekimturkiye.com Alınan greft sayısı : 3643
Şikayetlerim >>
1- Ekim öncesinde tepe bölgede kalan aradaki saçların zarar görmez dediler. Sonrasında zarar görüp döküldü.
2- Fatoş Can'ın doktor olmadığını sonradan öğrendiğim klinikte hiç doktor yok. Sadece anestezi sırasında hastane içinden bir doktor ekim öncesi iğne yapıyor. Bu konuda söylememe rağmen bilgi verilmedi.
3- Ekim öncesi greft planlama ve ön saç çizgisi belirlemede fatoş can yoktu. Orada bulunan bilgi ve tecrübesinden emin olmadığım personel tarafından yapıldı. Ekim sırasında kontrol için de fatoş can gelmedi.
4- Ekim öncesi 1 yıllık süreçte kontrol yapılacağını söylediler. Arayıp kontrol için çağıran veya fotoğraf isteyen olmadı.
5- Arkadaşımın başka bir klinikte olan saç ekiminden sonra ekim yapılan oda koşulları ve personel sayısı yetersiz olduğunuda anladım.
6- Ekimde donör alanım dengesiz alındığı için makine traşında kötü göründü. Alım dengeli değildi. İki farklı personel tarafından alınmış gibiydi.
Umarım donör alanımdan belirtilen 3643 kökten fazlası alınmamıştır.
7- Tepe bölgesinde ise bazı bölgelerde kanama oldu. Nekroz oluştu. Bu bölgelerde kökler tutmadı boş kaldı. Nekroz hakkında öncesinden hiç bilgi verilmedi.
8- Ekim sonrası bir personel tarafından zorla şampuan pazarlaması yapıldı. Merdiven altı bilinmeyen bir marka olan şampuandı. Hoş olmayan bir durum oluştu.
9- Fatoş can ve ekime giren personel kozmetik bakım konusunda hiçbir şey tavsiye etmedi. Rastgele şampuan vb kullanılabilir, ekstra bir şey kullanmana gerek yok denildi. Yanlış yönlendirerek ekim sonuçlarını etkilediler. Müşterinin saçlarını kaybetmesi umurlarında değil.
10- Ön bölgede aylarca geçmeyen kızarıklık için çözüm aradım. Yardımcı olamadılar. Sonra kendim çözmeye çalıştım.
Uzun yıllar bu işi yapan bir merkezin bazı öngörüleri olması lazım. Kızarıklık, deride kabuklanma, kaşıntı vb. konularda bilgilendirme ve çözüm sıfır.
11- 6 ay sonra sonuçlar istediğim gibi değildi. Daha önce alın bölgem açıktı. Şimdi ise saçlı kel olmuştum. Dökülen kökler yerinde yeterli saç çıkmadı. Nekrozlu alanlarda da saç çıkmadı. Saçımda ön çizgi arkası seyrek kaldı. Donör alanda kötü alınmıştı ve kötü görünüyordu. Saç ekimi yaptığıma bin pişman oldum.
12- 8 ay sonra kliniği arayıp randevu istedim. Kozmetik olarak neler yapabileceğimi sordum. Operasyona giren asistan çözüm getiremedi. İkinci ekim önerildi. En iyi bildikdikleri çözüm.
13- Google yorum puanlarının artması için de birçok sahte yorum yazdırmışlar. Yüksek puanla iyi bir ekim merkezi görüntü verilmiş.
Google yorumlarında profiller ve yazdıklarına bakarak anlayabilirsiniz.
Özet olarak
Müşteri memnuniyetini önemsemeyen,
her personelin saç ekim uzmanı gibi davrandığı
ticari çıkarların önemli olduğu bir klinik.
Para ve zaman kaybı dışında psikolojim de bozuldu.
Ekim yaptığıma bin pişman oldum.
Ekim başarınızın şansınıza kaldığı bu saç ekimi merkezini
kesinlikle tavsiye etmiyorum.