Selam arkadaşlar, hepinize peygamber sabrı dileyerek selamlıyorum sizi
Malum bu işin en zor kısmı ne operasyon ne maddiyat, sadece beklemek. O bekleme işi bizi bitiriyor
Neyse konuya gelirsek ben 90 gün önce Esteworld Etiler'de ekim yaptırdım. Bir arkadaşımın ekimi çok hoşuma gittiği için onun referansıyla yaptırdım. Sadece on bölgeye 2400 kok ekildi, bana öyle söylendi en azından.
Operasyon sırasında çok kanamam oldu, 10. günkü yıkayamadan sonra da baya baya açık yaralarım oluştu (peşin not: saçımı ve saç derimi tırnaklamadım, anlatıldığı şekilde yıkadim parmak uçlarımla).
Aşağıda sırasıyla 10. gün ve 90. gün fotolarımı paylaşıyorum(NOT: 10. gun fotografi biraz rahatsiz edici olabilir hassassaniz bakmayin lutfen). Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ancak sizce 90. gün olarak durum nasıl görünüyor? Yaraların olduğu yerdeki ekim hiç dökülmedi (şok dökülme sırasında da inatla durdular). Gördüğünüz gibi hala da duruyorlar. Biliyorum hiç birimiz doktor değiliz burada ama daha önce benzer bir olay görmüş olan olabilir diye soruyorum, o kısımdaki kökler saç üretecek mi acaba?
Hepinize sırma saçlı günler dilerim
10. gun yikama sonrasi:
90. gun