Saç Ekimi Sonuçları
Omegayı ne zamandır kullanıyorsun marka model günde kaç adet? Dht baskılamak inf önlemezki
en çok dht baskılamak önler. dut kullanan biri pgd2 yi de büyük ölçüde halletmiş olur aslında
Bir ayı geçti kullanmaya başlayalı. Ocean plus 1200 mg (780mg omega3), günde bir kullanıyorum.
Ben finas kullanırken kafam yine yağ içindeydi yüzde aynı şekilde kaşıntı da oluypdu
Yediğimiz içtiğimiz şeylerinden etksi ar bu inflamasyon konusunda. Bu ara çikolata abur cubur yüklendim kaşıntı başladı ufaktan kafamda. Kola mevye suyu vsvs şekerli şeyler bana yaramıyo mesela
benimkini direkt kesti
Aynen haklısın ona da dikkat edeyim. Xpeciayı günde 2 atarken yoktu şimdi arttı ona ayar oldum bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
Omegayı 2 ye çıkarsan da faydası oluyo krilom (maddi açıdan daha hesaplıya geliyo 😂) kullanıyom ben günde 2 adt yağlanma %90 azaldı kafamda kaşıntı yok inf çokmuş bende heralde
Omg haricinde inflamasyon nasıl önleriz deve dikeni kapsülü flan diyolardı işe yarar mı acaba onuda deneyelim olmadı
Onu da düşündüm yağlanmayı kesiyomuş ama inflamasyonu da geçiriyo mu bilmiyorum çok kullanan yok
Denemek lazım. Melotonin in de galiba anti inflamatuar etkisi var. Ben sabaha karşı uyurum genelde uyurken uyku bandı kullanıyorum 6 aydır faln melatonin salgılanması için. Etkisi var mıdır hiç bi fikrim yok lakin denenebilir aydınlık ortamda uyumak gibi bi durum varsa