Dünyanın en yaratıcı ve Zeki sayılabilecek bir çok insan uyuşturucu kullanıyır. Bir kısmı alkolik ve kötü alışkanlıkları var. Bu sebeple bu linkte belirtilen haberin niteliği magazin haberinden öte birsey degil.
Ama ilk linkteki çalışma çok başarı bir çalışma imiş.bende özellikle vitamin haplarının ilaç firmalarının direnmesinden öte birsey olmadığını hatta yarardan fazla zararı olan diğer ilaç kullanımlarını arttırmayı hedefleyen şeyler olduğuna inanıyorum.
İlaç sektörünün babası olan Amerika’da bu tip destekleyici vitamin kullanımları inanılmayacak derecede fazla.
Hocam ben vitamin haplarının faydalarına inanıyorum hatta bunu bizzat kan testinde gördüm mesela B12 örneği. Et fazla sevmediğim için çok az yerim ve B12'im baya düşüktü 130'lardaydı
Takviye almadan yükseltmem çok zor çünkü et çok az yiyorum. Neyse uzun süre B12 takviyesi aldım ve değerimi sonra 500'lere çıkardım. Demek ki vitamin hapları boş değil
Tabi konuda yazdığım saç için kullanacağım ekstra 7 farklı takviye keyfi ama zaten birde diyet yapınca ekim dönemini en iyi şekilde geçireyim diye düşündüm
Bunları bölük bölük yerine Multivitamin şeklindede almayı biliyorum ama o zaman tam istediğim gibi olmuyor dozajlar ve çeşitlilik