Gönderen Konu: 09/03/2021 Op dr bilgehan Aydın damla hanım ve ekibi 6 bin greft vertex  (Okunma sayısı 12094 defa)

Yusuf ?slam

• Full Member

reyes

• Sr. Member
Cabuk gelisiyor sende bence!
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Yusuf ?slam

• Full Member

Yusuf ?slam

• Full Member

Yusuf ?slam

• Full Member

Yusuf ?slam

• Full Member
hintel bey yorum yaparmısn
110 gün den merhaba tecrübeli Arkdsların yorumlarını beklıyorum

Yusuf ?slam

• Full Member
110 gün den merhaba tecrübeli Arkdsların yorumlarını beklıyorum

Yusuf ?slam

• Full Member

Yusuf ?slam

• Full Member

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafaya 6 bin greft son derece gereksiz olmuş. Açıkçası insanların kendi donörlerini bu kadar çabuk harcama sevdalısı olması bana garip geliyor. Bu mevcut saçların döküldüğünde tekrar ekim ihtiyacı doğunca ne yapılacak? Greft performans olarak verimli bir ekim beklemiyorum. Ekiminiz hayırlı olsun.

Yusuf ?slam

• Full Member
Bu kafaya 6 bin greft son derece gereksiz olmuş. Açıkçası insanların kendi donörlerini bu kadar çabuk harcama sevdalısı olması bana garip geliyor. Bu mevcut saçların döküldüğünde tekrar ekim ihtiyacı doğunca ne yapılacak? Greft performans olarak verimli bir ekim beklemiyorum. Ekiminiz hayırlı olsun.teşekkür ederım yorum için vertekde ekim yapıldı merkez 6 bin dedi ama ben 4 bin greft olduğuna inanıyorum

Yusuf ?slam

• Full Member

teşekkür ederım yorum için umudunuz iyi olma yönünde merkez 6 bin greft dedi ama ben en basından inanmadım 4 bin 4500 greft olduğuna inanıyorum çünkü su an dönör bölgem eski hali gibi toparladı 6 bın greft olsa seyrek görüntü olurdu

DRAGON17

• Full Member
110 günde kararmalar başlamış gibi henüz erken ama ekilenlerin yüzde 70 i bile çıksa 3 aya kadar saçlar fiskirir. İnsaallah
  • Ekim Tarihi: 15.12.2020

CtrL

• Jr. Member
  • **
Konu sahibi arkadaşın son mesajına katılıyorum. Saç ekim merkezleri ektikleri greft miktarlarını abartmayı seviyorlar. Benim içinde 5800 greft dediler baktığım da maalesef o kadar gözükmüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Facebook Twitter Instagram