Gönderen Konu: Tedaviye başlıyorum varsa önerileriniz alırım  (Okunma sayısı 5879 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Tedaviye başlıyorum varsa önerileriniz alırım
« Yanıtla #30 : 15 Mart 2021, 01:40:57 »
evet haklısın ama dudasteridin topikalide hikaye finasterid olsa neyse.

dutun gerçek bir topikali çoğu şeyden iyidir. topikal fin gibi kana geçmez. minoxidilmax ,topikal dut çıkardı yakında kullanıcı verileri gelir bakalım nasılmış

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #31 : 25 Mart 2021, 12:57:01 »

Ben kullanmadım kullananlar var çevremde , aynı zamanda forumda kullanan da vardı konusu vardı bakmak gerek ama daha güncellemedi konusunu en son dökülme durdu günlük bir iki tel diyordu galiba.

Eren eczanesi-04223218216

Aynı zamanda konya pekcan eczanesi de yapıyor ama içerik de bir iki vitamin değişikti . Konya da ki Ahmet nezihi pekcan diye geçiyor çok ilgili biri. Oraya da sorabilirsiniz.

Bu eczaneler ile maddi ve manevi hiç bir bağım yoktur bu losyonlar majistral formüller diye geçiyor. Konya da ki pekcan eczanesi reçete veriyor doktora yazdırmanızı istiyor bir sefere mahsus . Yani öyle kafasına göre yapılan işlemler değil.

Sigara konusunda uyarıyorlar, sigara kullanan insan bu ilacı kullanmasın vs diye çevrenizde kullananlar sigara içiyorlar mı acaba ya da bildiğiniz var mı bu konuda? Sipariş vericem inşallahta.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 25 Mart 2021, 16:57:21 »
Sigara konusunda uyarıyorlar, sigara kullanan insan bu ilacı kullanmasın vs diye çevrenizde kullananlar sigara içiyorlar mı acaba ya da bildiğiniz var mı bu konuda? Sipariş vericem inşallahta.

İlk defa sizden duyuyorum hocam

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #33 : 26 Mart 2021, 00:21:08 »
İlk defa sizden duyuyorum hocam

İşe yaramaz demiyorlar tabi ama sigara kullanmasanız daha iyi olur dediler. Ekimden 4 ila 6 sonra başlamak daha iyi olurmuş. Kısmetse ben kullanacağım.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 26 Mart 2021, 00:50:28 »
İşe yaramaz demiyorlar tabi ama sigara kullanmasanız daha iyi olur dediler. Ekimden 4 ila 6 sonra başlamak daha iyi olurmuş. Kısmetse ben kullanacağım.
eren eczanesiyle konuştunuz mu hocam siz? ne kadar fiyat verdiler?

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #35 : 26 Mart 2021, 00:53:24 »
eren eczanesiyle konuştunuz mu hocam siz? ne kadar fiyat verdiler?

165 tl olması lazım. Dediğim gibi ben 5 6 ay sonra başlarım kıllanmaya ama ikizim var benim o başlayacak siparişi verdi gelişmelerden sizi haberder ederim. 1 ayda etkisini göstermeye başlıyormuş dediklerine göre.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 26 Mart 2021, 02:14:11 »
165 tl olması lazım. Dediğim gibi ben 5 6 ay sonra başlarım kıllanmaya ama ikizim var benim o başlayacak siparişi verdi gelişmelerden sizi haberder ederim. 1 ayda etkisini göstermeye başlıyormuş dediklerine göre.
teşekkürler hocam, takipteyim.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Mayıs 2021, 15:34:15 »

etkisini fark ettiniz mi acaba
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 24 Mayıs 2021, 16:37:35 »
Ekimsiz zor gibi
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

memur880

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 30 Eylül 2022, 22:58:19 »
https://kargotakip.org/aras-kargo-gonderi-takip/ alışveriş yaptığınız ürünleri bu site sayesinde kolaylıkla takip edebilirsiniz

Facebook Twitter Instagram