Selamlar,
Sanırım burada en çok fotoğraf paylaşanlardan biri benim. Her gün sizlerle fotoğraf paylaşamam maalesef. Yoğun bir iş tempom var ve fırsat buldukça fotoğraf paylaşıyorum. Ayrıca 6. ayda ekimden o anlık sonuçlara göre memnun olmadığımı da belirtmiştim. Para konusuna gelince, hala lafımın arkasındayım, para senin için önemli olabilir, fakat bunu gelip benim başlığım altında pahalıymış diye belirtmeni gerektirmez. Sonuç iyi mi kötü mü benim için önemli olan bu. 3000TL'ye ektiren biri için sonucun çok iyi diyebilirsin veya kötü diyebilirsin, aynı şey 30000 veren kişi için de geçerli. Parayı veren düşünsün dedim ve hala aynı şeyi düşünüyorum. Bırakın parayı veren düşünsün, konu benim ekimim ve para benim konum. Ayrı bir konuda mesala Koray Erdoğan konusunda, adamın ücretleri çok yüksek hak etmiyor diyebilirsin. Ama burada yorum yapılması gereken şey benim ekim sonucum. Bedavaya ektirdim diye açıklasaydım, bedava için iyi ekim ya mı diyecektin? Demeyecektin, o zaman? Neyse durum bu. Müsait olduğumda fotoğraf yükleyeceğim her zaman olduğu gibi.
Sevgiler.