Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: kelevra - 30 Eylül 2015, 00:41:36Alıntı yapılan: emre-9876_ - 29 Eylül 2015, 23:28:06Selam kelevra öncelikle ekimin hayırlı olsun gayet iyi gözüküyor burada paylaşım yaptıgın içinde teşekkürler sana sorum ekim yaptırdıktan kaç gün sonra normal hayatına dönüyorsun yani ekim den sonra kabuklar kaç günde dökülüyor ve sokağa acıkabilecek duruma geliyor bide ekimden sonra proscr kullanıyormusun teşekkürler...Selamlar,Çok teşekkür ederim. Ekimden 10 gün sonra kabuklar dökülüyor ama kızarıklık çok belli oluyor. 14. günden itibaren artık gün ışığında sıkıntı olmuyor ama şunu farkettim beyaz ışıklı bir ortama girdiğinde kızarıklık yine fark ediliyor baya. Ben şuan 22. gündeyim ışıklı ortamda hala kızarıklık fark ediliyor ama normal hayatıma da devam ediyorum işe gidip geliyorum. İş yerimde çoğu kişi anlamadı mesela. Ama alışveriş merkezine gidersen o ışıkların altında kızarıklıktan dolayı herkes anlayacaktır bir şeyler olduğunu. Şok dökülme sonrası bu kızarıklık nasıl görünecek onu ben de merak ediyorum açıkçası.ANLADIM ARKADAŞIM BENDE EKTİRCEM KORAY ERDOĞANA 3600 gref dedi ama gününü neteştiremedim kafamda acaba dökülme olduktan sonra kızarıklık cok belli olurmu sana bu konu Hakkı'nda bişe dedilermi teşekkürler...
Alıntı yapılan: emre-9876_ - 29 Eylül 2015, 23:28:06Selam kelevra öncelikle ekimin hayırlı olsun gayet iyi gözüküyor burada paylaşım yaptıgın içinde teşekkürler sana sorum ekim yaptırdıktan kaç gün sonra normal hayatına dönüyorsun yani ekim den sonra kabuklar kaç günde dökülüyor ve sokağa acıkabilecek duruma geliyor bide ekimden sonra proscr kullanıyormusun teşekkürler...Selamlar,Çok teşekkür ederim. Ekimden 10 gün sonra kabuklar dökülüyor ama kızarıklık çok belli oluyor. 14. günden itibaren artık gün ışığında sıkıntı olmuyor ama şunu farkettim beyaz ışıklı bir ortama girdiğinde kızarıklık yine fark ediliyor baya. Ben şuan 22. gündeyim ışıklı ortamda hala kızarıklık fark ediliyor ama normal hayatıma da devam ediyorum işe gidip geliyorum. İş yerimde çoğu kişi anlamadı mesela. Ama alışveriş merkezine gidersen o ışıkların altında kızarıklıktan dolayı herkes anlayacaktır bir şeyler olduğunu. Şok dökülme sonrası bu kızarıklık nasıl görünecek onu ben de merak ediyorum açıkçası.ANLADIM ARKADAŞIM BENDE EKTİRCEM KORAY ERDOĞANA 3600 gref dedi ama gününü neteştiremedim kafamda acaba dökülme olduktan sonra kızarıklık cok belli olurmu sana bu konu Hakkı'nda bişe dedilermi teşekkürler...
Selam kelevra öncelikle ekimin hayırlı olsun gayet iyi gözüküyor burada paylaşım yaptıgın içinde teşekkürler sana sorum ekim yaptırdıktan kaç gün sonra normal hayatına dönüyorsun yani ekim den sonra kabuklar kaç günde dökülüyor ve sokağa acıkabilecek duruma geliyor bide ekimden sonra proscr kullanıyormusun teşekkürler...
anladım arkadaşım bencede ektirmek en güzeli tabi ama sen ektirmiş biri olarak fikir almak iyi oluyor senden..ilaç kullanıyormusun yada kullanacanmı ilerde teşekkürler...
kaç gündür dökülüyor hocam saçların ?
Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 11:51:30kaç gündür dökülüyor hocam saçların ?Yaklaşık 5-6 gündür dökülüyor. Son 2 gündür biraz daha yoğun.
Herkese selamlar,26. günü bitirdim. Dökülüyor dökülüyor durduramıyoruz aşamasındayım. Her yıkamada baya bir dökülme var ve daha da devam edecek onun bilincindeyim. Herkese iyi haftalar.
Alıntı yapılan: kelevra - 05 Ekim 2015, 12:17:12Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 11:51:30kaç gündür dökülüyor hocam saçların ?Yaklaşık 5-6 gündür dökülüyor. Son 2 gündür biraz daha yoğun.heh asıl duymak istediğimde oydu 5 - 6 gündür dökülüyor ve ona rağmen bu görüntü mevcut ise, o dökülenlerin fire olduğunu varsayalım... onlarında %15 - 20 olduğunu düşünürsek kabaca bir hesapla şu resimdeki saçlar çıksa bile çok iyi bir görüntü oluşur diye düşünüyorum
Alıntı yapılan: kelevra - 04 Ekim 2015, 23:18:41Herkese selamlar,26. günü bitirdim. Dökülüyor dökülüyor durduramıyoruz aşamasındayım. Her yıkamada baya bir dökülme var ve daha da devam edecek onun bilincindeyim. Herkese iyi haftalar.kardeşim proscarın yan ekilerini yaşadınmı yada haberin varmı sende etki göstrdimi olumsuz olarak devamlı kullanıcanmı bu ilacı
Kelevra hayirli olsun öndeki kendi saclarin zarar gordumu ekimde yoksa aralarinami ekim yapildi
Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 12:22:59Alıntı yapılan: kelevra - 05 Ekim 2015, 12:17:12Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 11:51:30kaç gündür dökülüyor hocam saçların ?Yaklaşık 5-6 gündür dökülüyor. Son 2 gündür biraz daha yoğun.heh asıl duymak istediğimde oydu 5 - 6 gündür dökülüyor ve ona rağmen bu görüntü mevcut ise, o dökülenlerin fire olduğunu varsayalım... onlarında %15 - 20 olduğunu düşünürsek kabaca bir hesapla şu resimdeki saçlar çıksa bile çok iyi bir görüntü oluşur diye düşünüyorumNeye dayanarak bu dökülen saclari kayip olarak görüyorsun ? Adi üstünde "sok dökülme" degil mi ? Bu arada gecmis olsun ve umarim her sey istedigin gibi olur kelevra
Alıntı yapılan: deinemutter - 05 Ekim 2015, 16:18:48Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 12:22:59Alıntı yapılan: kelevra - 05 Ekim 2015, 12:17:12Alıntı yapılan: maranel84 - 05 Ekim 2015, 11:51:30kaç gündür dökülüyor hocam saçların ?Yaklaşık 5-6 gündür dökülüyor. Son 2 gündür biraz daha yoğun.heh asıl duymak istediğimde oydu 5 - 6 gündür dökülüyor ve ona rağmen bu görüntü mevcut ise, o dökülenlerin fire olduğunu varsayalım... onlarında %15 - 20 olduğunu düşünürsek kabaca bir hesapla şu resimdeki saçlar çıksa bile çok iyi bir görüntü oluşur diye düşünüyorumNeye dayanarak bu dökülen saclari kayip olarak görüyorsun ? Adi üstünde "sok dökülme" degil mi ? Bu arada gecmis olsun ve umarim her sey istedigin gibi olur kelevra Selamlar. Çok teşekkür ederim iyi dileğin için.Arkadaş muhtemelen süreç sonunda yüzde 20 fire bile olsa iyi olur anlamında söyledi. Ben de başta senin gibi anladım ama sonra iyiye yormak istemiş de olabilirim:)