Selamlar,
Arkadaşlar gerçekten uzadı konu ya. İyi olmuş kötü olmuş o kadar. Onur'u da tanıyorum. Ekimden sonra bana ulaştı bu site üzerinden ve sonuçlar konusunda arada bir konuştuğumuz oluyor. Bu siteden bir çok kişiyle de bu şekilde temasım var konuşmak isteyen insanlara telefonumu veriyorum ve konuşuyorum. Kendisi Koray Erdoğan'ın adamı falan da değil. Adam daha önce ekim yaptırmış şimdi de İspanya'da veya Koray'da yaptırmayı düşünüyor hepsi bu. Amma abarttınız konuyu ya.
Koray Erdoğan'ın pahalı olması Koray Erdoğan başlığında yazılması gereken bir şeydir. Benim verdiğim parayı konuşmak başka bir şeydir. Bir şey alan adamın kaça o malı aldığını öğrendikten sonra "yok etmez benim bir tanıdık var şu kadar verdi." diyen düz adam konuşmasından farkı kalmıyor. Şimdi şöyle yapıyoruz arkadaşlar, ben kendimi enayi olarak nitelendiriyorum ve bu konuyu bitiriyoruz.
Bakın benim ekimden önceki en büyük derdim forumlardaki bu doktor kavgalarıydı. Bilgilendirici tek bir case bulamıyordum. Gidip yabancı sitelerden araştırmak zorunda kalıyordum. İyi kötü bir şekilde paylaşım yapmaya çalışıyorum. Şu başlığın sürekli yukarıda olmayı hak edecek bir durumu yok şuanda. Sürece devam ediyoruz işte, ekimi yorumlayalım, ekim yaptıracak insanlar gelsin baksın örnek görsünler hepsi bu. Şimdiden anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.