koray erdoğan için fazla düşünmeye gerek yok çok paran varsa yaptırırsın yoksa ona yaptıramassın bu kadar basit.... işte sırf bu yüzden bu ülkenin avrupa birliğine girmesini istiyorum... bu haksız rekabetin ortadan kalkması için... gerçi koray erdoğan o zamanda 10 bin euro isteyeceğine 20 bin euro ister : ))
Kanayan yaraya parmak bastin:) ama adamin hastalarinin hepsi avrupdan zaten turk hasta yilda 20 tane falan oluyormus bugun gitsen 3 ay sonraya tarih veriyor o yuzden girsek de artirmaz da en azindan bizim alim gucumuz artar belki:)
aynen kardeşim kesinlikle katılıyorum tıpkı otomobillerde olduğu gibi adam iki aylığını alıp geliyor burada istediğini yapıyor biz oraya gitsek iki aylıkla 2 3 gün bi yerde zor kalırız
bana 21 bin lira demişti sadece şakaklarım için koray erdoğan bende dedimki o paraya araba alırım
gittim 0 clio IV aldım saçımıda ektirdim valla mutluyum şu anki sonuçtan (sosyal olarakta
) inşallah ilerde daha güzel olur.. senin ekiminde on numara şu görüntüye göre bence çok iyi ve doğal bir sonuç alacaksın...