Saç Ekimi Sonuçları
Multitaminler işe yaramaz çok düşük dozları, ihtiyaca göre ayrı ayrı kullanırsanız daha çabuk sonuç alırsınız, kan testi yaptırmak lazım tabi.
oral hint yagi var imzanda bunu oral alınca nail bu faydası oluyor ?
Decavit güzel gibi geldi bana 60 tblt 35 tl fiyatıda iyi. Magnezyum da varmış 100 mg sitrat galiba. Daha ne olsun 😀 yalnız hamile faln diyolar ona takıldım sakata gelmeyelim 😂İçeriği şöyleymiş ekşiden aldım ne kadar doğrudur bilmiyorum ;a vitamini (retinol) : 4000 ı.u. (1201.2 µg)b1 vitamini (tiamin hidroklorür) : 1.6 mgb2 vitamini (riboflavin) : 1.8 mgb6 vitamini (piridoksin hidroklorür): 2.6 mgb12 vitamini (siyanokobalamin) : 4 µgc vitamini (askorbik asit) : 100 mgd2 vitamini (ergokalsiferol) : 500 ı.u.e vitamini (?-tokoferol asetat) : 15 mgbiotin (b8 vitamini) : 200µgkalsiyum pantotenat (b5 vitamini) : 10 mgfolik asit : 0.8mgnikotinamid : 19 mg4 mineralkalsiyum : 125 mgdemir : 60 mgmagnezyum : 100 mgfosfor : 125 mg3 eser elementbakır :1 mgmangan :1 mgçinko : 7.5 mg
Pge2 arttırıcı pgd2 düşürücü.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975.0
Hamile kadınların kullanma sebebi demir eksikliğinden kaynaklı demir ihtiyacını kapatmak.Decavit de normal günlük alınması gereken demir ihtiyacının 6-7 katı demir bulunuyor.Bana kalırsa kullanmayın eğer kullanacaksanızda mineral-element ihtiyacını karşılamak adına bölünmüş şekilde kullanabilirsiniz
fazla demir alınca nolurki ben okudum bazı forumlarda sporcular ve sac dökülmesi için kullananlrda baya faydaliyms
Uzun süre fazla demir alınımı olursa,özellikle kalp fonk. etkileyebilir ek olarak karaciğer,pankreas.. kısaca her şeyin fazlası zarar olduğu gibi demirinde fazlası zarar.Yine de karar sizin