Gönderen Konu: Vertex saç ekimi  (Okunma sayısı 10737 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Vertex saç ekimi
« Yanıtla #45 : 22 Ocak 2022, 14:28:00 »
Hocam ne kusuru yahu estafurullah, sonucta burada bulunan kimse bi ekim merkezi sahibi değil , hepimiz aynı geminin içindeyiz. Ben eğer geçmişte ekim yaptırmamış olsaydım yüksek ihtimalle şuan bende ya ekim yaptıramazdım ya da çok zorlanırdım bu fiyatlar karşısında.
Ciddi bi artış söz konusu cunku.
Siz de hesabınızı/bütçenizi yapmışsınız , doğal olarak size en uygun merkez hangisiyse orada ekim yaptırmalısınız kesinlikle. Sonucta burada 10 bin e de ektiren var , 100 bin e de ektiren var. Herkes bütçesine göre yani. O açıdan kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz bütçenize göre hareket ederek.

Ahmet tosun güzel sonuçlar alıyor diye biliyorum ben , fiyatı hakkında bilgim yoktu zaten üstte ki yorumum da o yüzden sordum arkadaşa piyasayı cunku fiyatların nerdeyse tamamı arttığı icin hangi klinik kaça ekiyor bilmiyorum şuan. Hatta Şahin hocanın 13 e ektiğini biliyodum , 15 bin yaptığını da bu konuda öğrendim . ama Ahmet tosun icin bence gayet iyi bi fiyat suan piyasaya göre. Bilgehan bey ile çalışırken de sanırım çoğu ekimi Ahmet bey yapıyodu, bilgehan bey kliniği kapatınca bazı revizyonları da hatta Ahmet bey kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen kendisi ücretsiz yaptı diye biliyorum. Bence taktir edilesi bir davranış, herhangi bir durum da güven verici biri bence.

Diğer kliniklerin fiyatı ne bilmiyorum , ama medeks e de bi bakın. Onlar da gerçi zam yaptı diye biliyorum. Bi fiyat alın derim.

Karakutu hocama katılıyorum , Hakan doğanay ekibi de güzel sonuçlar alıyor orada fiyat güncel olarak nedir bilmiyorum ama Oraya da sormanızda fayda var ön çizgileri falan çok iyi oluyor onların.

Zafer ulusan eski fiyatı 10.000 tlydi ama o da 1000 euro olmuş siz belirtmişsiniz zaten.

Kinyas düşünmez hakkında bilgim yok.

Ha bu arada Konya da İstanbul hairtransplus klinik var , sonuçları forumda pek yok, ama YouTube da baya videoları var kendi çekimleri, fiyat/performans olarak tercih edilebilir bi klinik bence. YouTube da bakarsınız videolara , kafanıza yatarsa eğer bi iletişime geçersiniz.
Helal olsun kardeşim gerçekten bu forumda en taktir ettiğim üyelerden birisin. Herkese erinmeden yönlendirici, moral verici uzun uzun yorumlar yapıyorsun. Bazıları gibi yorum rekoru olsuna değil veya çok bilmişliğe değil yardımcı olma adına yorum yapıyorsun. Harikasın.

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #46 : 22 Ocak 2022, 15:28:45 »
Hocam ne kusuru yahu estafurullah, sonucta burada bulunan kimse bi ekim merkezi sahibi değil , hepimiz aynı geminin içindeyiz. Ben eğer geçmişte ekim yaptırmamış olsaydım yüksek ihtimalle şuan bende ya ekim yaptıramazdım ya da çok zorlanırdım bu fiyatlar karşısında.
Ciddi bi artış söz konusu cunku.
Siz de hesabınızı/bütçenizi yapmışsınız , doğal olarak size en uygun merkez hangisiyse orada ekim yaptırmalısınız kesinlikle. Sonucta burada 10 bin e de ektiren var , 100 bin e de ektiren var. Herkes bütçesine göre yani. O açıdan kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz bütçenize göre hareket ederek.

Ahmet tosun güzel sonuçlar alıyor diye biliyorum ben , fiyatı hakkında bilgim yoktu zaten üstte ki yorumum da o yüzden sordum arkadaşa piyasayı cunku fiyatların nerdeyse tamamı arttığı icin hangi klinik kaça ekiyor bilmiyorum şuan. Hatta Şahin hocanın 13 e ektiğini biliyodum , 15 bin yaptığını da bu konuda öğrendim . ama Ahmet tosun icin bence gayet iyi bi fiyat suan piyasaya göre. Bilgehan bey ile çalışırken de sanırım çoğu ekimi Ahmet bey yapıyodu, bilgehan bey kliniği kapatınca bazı revizyonları da hatta Ahmet bey kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen kendisi ücretsiz yaptı diye biliyorum. Bence taktir edilesi bir davranış, herhangi bir durum da güven verici biri bence.

Diğer kliniklerin fiyatı ne bilmiyorum , ama medeks e de bi bakın. Onlar da gerçi zam yaptı diye biliyorum. Bi fiyat alın derim.

Karakutu hocama katılıyorum , Hakan doğanay ekibi de güzel sonuçlar alıyor orada fiyat güncel olarak nedir bilmiyorum ama Oraya da sormanızda fayda var ön çizgileri falan çok iyi oluyor onların.

Zafer ulusan eski fiyatı 10.000 tlydi ama o da 1000 euro olmuş siz belirtmişsiniz zaten.

Kinyas düşünmez hakkında bilgim yok.

Ha bu arada Konya da İstanbul hairtransplus klinik var , sonuçları forumda pek yok, ama YouTube da baya videoları var kendi çekimleri, fiyat/performans olarak tercih edilebilir bi klinik bence. YouTube da bakarsınız videolara , kafanıza yatarsa eğer bi iletişime geçersiniz.

Hocam çok teşekkür ederim medeks ve Hakan Doğanay da araştırıyorum. İyi günler
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 22 Ocak 2022, 17:38:29 »
Helal olsun kardeşim gerçekten bu forumda en taktir ettiğim üyelerden birisin. Herkese erinmeden yönlendirici, moral verici uzun uzun yorumlar yapıyorsun. Bazıları gibi yorum rekoru olsuna değil veya çok bilmişliğe değil yardımcı olma adına yorum yapıyorsun. Harikasın.

Abi çok teşekkürler.
Asıl bir kişiye bile yardımım dokunabiliyorsa ne mutlu bana, biz bir aileyiz. Hepimizin ortak derdi kellik, umarım hepimiz kurtuluruz bu illetten.

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #48 : 25 Ocak 2022, 17:10:21 »
Medeks i tavsiye ederim
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #49 : 25 Ocak 2022, 17:30:12 »
Medeks i tavsiye ederim
teşekkürler bilgi için
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #50 : 25 Ocak 2022, 19:21:19 »
Arkadaşlar, L-Carnitine kullanıyorum, saç ekimim döneminde zararı olur mu ? Dht artar mı diye çekiniyorum. Bilgisi olan var mıdır?
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 25 Ocak 2022, 20:38:28 »
 içinde şüphe olan bişi varsa ekim doneminde kullanma
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #52 : 27 Ocak 2022, 10:14:50 »
Son 1 haftada kafamda 3 tane saçkıran buldum. 10 yıl önce de olmuştum ve bir süre sonra geçmişti.
Saç ekimi sürecinde sakıncası olur mu
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #53 : 27 Ocak 2022, 14:58:59 »
Arkadaşlar Şahin Çelik 4000 grefte kadar 15K fiyat verince ondan geri adım atmak zorunda kalmıştım.

Bundan sonra 2 alternatif belirledim.

1- Ahmet Tosun : Normal fiyatı 10K, Nakit 9K
Malika Hanım ile güzel bir görüşme gerçekleştirdik.
Hem fiyat olarak uygundu hem de konuşmadan sonra açıkçası güven duydum.
Ancak ; buradaki araştırmalarımda revizyona uğrayan hasta sayısı gözüme biraz çok geldi.
Bu forumdan, daha önce yaptığı işleri araştırmasam, şu an gideceğim adres belliydi.
Kesin gitmem diyemiyorum ancak şüphelerim var, forumda daha çok araştıracağım.

2- Medeks : Normal fiyat 13K, Nakit 12K
İzlenimlerime göre Ahmet Tosun'a göre bir adım öndeler.

Ancak aralarındaki fark 3K eder mi emin değilim.
Orta halli biriyim ve aradaki parayı bile düşünmek zorundayım.
Ayrıca daha az ücret vermek için memnun olmayacağım bir yere de gitmeyeceğim.

Ben araştırmaya devam edeceğim ama ; yerimde siz olsanız bu iki şık arasından hangisini seçerdiniz ?

Belirtirseniz sevinirim.

Hayırlı forumlar.

• Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 27 Ocak 2022, 22:24:21 »
 saç kıran varken tehlikeli gibi duruyor ekim.ahmet tosunu bilmiom medeks guzel
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 28 Ocak 2022, 01:32:00 »
İki merkezde son dönemlerde güzel iş çıkarıyorlar bence tavsiyeye göre değilde sonuçları iyice gözlemleyerek kendin karar ver.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

çellini

• Full Member
« Yanıtla #56 : 28 Ocak 2022, 07:33:31 »
ikisinden hangisini seçersen seç yada başka bir ekimci tek ekimde aradığını bulamassın beklentini öna göre yap fiyattan öte

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #57 : 28 Ocak 2022, 12:03:31 »
saç kıran varken tehlikeli gibi duruyor ekim.ahmet tosunu bilmiom medeks guzel

medeks'e "saçkıranım var, sorun olur mu?" dedim.
Bizi engel olacak bölgelerde olmadığını söyledi.
Saçkıran fotoğraflarımı ekliyorum.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #58 : 28 Ocak 2022, 12:04:39 »
İki merkezde son dönemlerde güzel iş çıkarıyorlar bence tavsiyeye göre değilde sonuçları iyice gözlemleyerek kendin karar ver.

teşekkürler hocam, işten her vakit bulduğumda araştırıyorum. aceleci davranmıyorum.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #59 : 28 Ocak 2022, 12:07:42 »
ikisinden hangisini seçersen seç yada başka bir ekimci tek ekimde aradığını bulamassın beklentini öna göre yap fiyattan öte

Aynen tek ekimde tamamen kapanmayacak biliyorum.
Benim kendime göre kriterim; doğal bir ön çizgi ve ekilen bölgelerin sıkı durması olacak.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram