Gönderen Konu: Vertex saç ekimi  (Okunma sayısı 10746 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Vertex saç ekimi
« Yanıtla #30 : 20 Ocak 2022, 22:34:14 »
 yapılıcakları yapıon solgar 5 te biraz kalınlık katar.minox kullanmasan prp igf dicemde kullanıom.biotin 5 mg ve bastırarak dermoller dene biraz.yada ev yapımı spiromu kombine etsen tedavine.oda saçlı deriden dhtyi kovar ama zaten guclu tedavin.aslında hoca biraz sıksa dişini kapar tek seansla.kuvvetli sayıda ekimlerin çıktığınıda goruyoruz

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2022, 00:10:22 »
Leonidas çok teşekkür ederim.

Şahin Bey ile tekrar iletişime geçtim, kendisi saçların güçlendiği için ekime uygun olduğumu söyledi, 4000-4200 greft ekim olur dedi. Bu sayı da bu kafayı kapatmak için yetersiz. Daha fazla greft'in zararı mi oluyor bilmiyorum. Bi 5bin alır diye düşünüyordum. Bizim hayaller yine yalan oldu.

Şahin hoca 4000-4200 bandının üzerine çıkmayı pek tercih etmiyor , ama ben forumda görmüştüm bir iki kez 5000 kök ektiğini. Rica edersen belki ekebilir, onlara sanırım tek ekim istedikleri için ekmişti 5000 kök. Ama planlama konusunu ben Şahin hocanın kendisiyle yapmanı öneririm hocam. Kök sayısı arttıkça tabi kökler besleneceği için daha dezavantajlı oluyor, 3000 kök ekilen kafayla 6000 ekilen kafa ister istemez her zaman aynı yüzdeyi yakalayamıyor.
Yani olmuşken tam olsun 2 ekim yaptırın derim ben tekrardan , ama tekte kapatmayı denicem derseniz hoca 5000 konusunda ikna olursa önlere 2000 civarı , vertex e de 3000 civarı ekimle iyi bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ama İşte vertex zor bölge olduğu icin ilk ekimde bir kısmını kapatıp 2. Ekimde de noktayı koyardınız diye 2 ekim yaptırın diyorum.
Yine de karar size kalmış umarım sizin için en iyisi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2022, 02:33:27 »
başlığa vertex ekimi yazmışsın ama ön ve orta baya dökülmüş ve saçların incelmiş kısaca ön ve ortada ki saçtan hayır gelmez bu durumda tepeye ekim yaptırman uygun değil senin önce kendi saçlarını güçlendirip ön ve ortaya saç ekimi düşünmen gerek

ve saç dökülmende devam edecek medikal tedavilerle güçlendirme sürecine girmezsen
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2022, 04:44:14 »
Sana komple bir ekim gerekir. Buda en az 4500- 5000 köklük bir ekim demek. Şahin hocada karar kıldığına göre kararı kendisine bırak.

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #34 : 21 Ocak 2022, 11:24:44 »
Şahin hoca 4000-4200 bandının üzerine çıkmayı pek tercih etmiyor , ama ben forumda görmüştüm bir iki kez 5000 kök ektiğini. Rica edersen belki ekebilir, onlara sanırım tek ekim istedikleri için ekmişti 5000 kök. Ama planlama konusunu ben Şahin hocanın kendisiyle yapmanı öneririm hocam. Kök sayısı arttıkça tabi kökler besleneceği için daha dezavantajlı oluyor, 3000 kök ekilen kafayla 6000 ekilen kafa ister istemez her zaman aynı yüzdeyi yakalayamıyor.
Yani olmuşken tam olsun 2 ekim yaptırın derim ben tekrardan , ama tekte kapatmayı denicem derseniz hoca 5000 konusunda ikna olursa önlere 2000 civarı , vertex e de 3000 civarı ekimle iyi bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ama İşte vertex zor bölge olduğu icin ilk ekimde bir kısmını kapatıp 2. Ekimde de noktayı koyardınız diye 2 ekim yaptırın diyorum.
Yine de karar size kalmış umarım sizin için en iyisi olur.

Teşekkürler Leonidas. konuşurum 5000 yapalım diye, onay vermezse yapacak bişey yok kendisi daha iyi bilir.
Planlamayı da nasıl uygun görürse o şekilde yapacağım kendisinden iyi bilecek değilim.
Vertex tatmin etmezse 2023 sonu gibi param olursa düşüneceğim.
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #35 : 21 Ocak 2022, 11:31:07 »
başlığa vertex ekimi yazmışsın ama ön ve orta baya dökülmüş ve saçların incelmiş kısaca ön ve ortada ki saçtan hayır gelmez bu durumda tepeye ekim yaptırman uygun değil senin önce kendi saçlarını güçlendirip ön ve ortaya saç ekimi düşünmen gerek

ve saç dökülmende devam edecek medikal tedavilerle güçlendirme sürecine girmezsen

10 aydır finasterid, minoxidil, prozinc şampuan ve dermaroller kullanıyorum. Solgar biotine de yeni başlıyorum.
Hoca zaten 10 ay öncesine göre güçlendiğini, gelişim gördüğünü söyledi.
Bu forumda medikal takviyeyle saçını geri kazananlar gördüm ancak benim saçlarda gelişim çok kısıtlı oldu. Önlerin halen yetersiz olduğunun ben de farkındayım.
Ekilen donörlerin kaybını en aza indirgemek için ön ve orta bölgelere ekim yaptırmam gerekiyor anlaşılan.
Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #36 : 21 Ocak 2022, 11:32:21 »
Sana komple bir ekim gerekir. Buda en az 4500- 5000 köklük bir ekim demek. Şahin hocada karar kıldığına göre kararı kendisine bırak.

Dediğiniz gibi hareket edicem hocam. Şahin bey nasıl uygun görürse. teşekkürler.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #37 : 21 Ocak 2022, 12:56:27 »
Şahin Bey 13K diye biliyorduk, şimdi tekrar görüştüm 4000 grefte kadar 15K dedi.
Bunu daha İzmir'den Ankara'ya gidiş dönüşü, orada 3 gün kalacak yeri var.
17K'yı bulur o da çok zorlar :( Gelişmeleri haber vereceğim.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Grandealtay

• Full Member
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Hatalıhesap

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2022, 17:28:13 »
Şahin Bey 13K diye biliyorduk, şimdi tekrar görüştüm 4000 grefte kadar 15K dedi.
Bunu daha İzmir'den Ankara'ya gidiş dönüşü, orada 3 gün kalacak yeri var.
17K'yı bulur o da çok zorlar :( Gelişmeleri haber vereceğim.

Fiyatı uygun tutsaydi bende şahin beye ekim yaptırmak istiyordum ama piyasaya göre fazla istiyor bence. Ankara da kiAlternatif yerleri benimle de paylaşırsanız sevinirim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 21 Ocak 2022, 21:09:57 »
  5 mg biotin .100 lira olmuş üh amk.ekimlerede dunya zam.4000 zaten kapamıcak daha az sayıda ektir nasılsa 2.ekim gerekcek o zamana kadar paranıda toplarsın.yada konus  fiyatindirsin bir seferde 5_6 bine yuklensin diyecemde yapmaz.medeks tek seferde çok ekiyor galiba fiyatıda ucuz diyorlar.ekimleride normal.tabi çoğu ekimci ve forumcu tek seferde yuksek rakama karsıdır.ne bu fiyatlar bunun yuzde 90ı kar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 21 Ocak 2022, 23:08:38 »

Fiyatı uygun tutsaydi bende şahin beye ekim yaptırmak istiyordum ama piyasaya göre fazla istiyor bence. Ankara da kiAlternatif yerleri benimle de paylaşırsanız sevinirim

Piyasa ortalama kaça ekiyor ki hocam şuan? Bilmediğim için soruyorum.
Bu arada bende 13 biliyordum 15 yapmış demek Şahin hoca baya artmış, allah biz kellerin yardımcısı olsun.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 22 Ocak 2022, 00:09:41 »
Piyasa ortalama kaça ekiyor ki hocam şuan? Bilmediğim için soruyorum.
Bu arada bende 13 biliyordum 15 yapmış demek Şahin hoca baya artmış, allah biz kellerin yardımcısı olsun.
Bu gidişle bir çok insan saç ekimini gerçekleştiremeyecek maalesef. Aşırı zam yaptılar. Şuan en uygun Hakan Doğanay ın ekibi, Zafer Ulaşan, Ahmet Tosun, Kinyas Düşünmez gibi sayısı çok az doktor veya ekim merkezleri fiyatlarını aşırı artırmadı. Allah ekim yaptıracaklar in yardımcısı olsun.

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #43 : 22 Ocak 2022, 01:09:44 »
Merhaba arkadaşlar,
Şahin hoca cidden çok içime siniyordu ancak 15k +yol+yemek+kalacak masrafı beni çok yıpratır. Nedeni de şu; bu yılın eylül ayı gibi nişan, önümüzdeki yıl da düğün durumum var. Ona göre hesap yapmak gerek.

Bu doğrultuda forumdaki yorumları inceleyerek Ahmet Tosun ekibiyle iletişime geçtim. Açıkçası içime sindi. Fiyatı nakit 9k ayrıca 5000 greft uygun gibi denildi. (İstanbul'da da kuzen var otel masrafı yok)

Forumda Ahmet Bey'in başlıkları Şahin bey kadar yok. Bu doğrultuda eski çalıştığı yer olan bilgehan beyin konularına bakmak gerek sanırım.

@Leonidas kusura bakma dostum sürekli Şahin Çelik diyip sonra da maddi sebeplerden dolayı ondan vazgeçmek zorunda kalınca seni de kandırmış gibi hissettim.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 22 Ocak 2022, 13:57:58 »
Merhaba arkadaşlar,
Şahin hoca cidden çok içime siniyordu ancak 15k +yol+yemek+kalacak masrafı beni çok yıpratır. Nedeni de şu; bu yılın eylül ayı gibi nişan, önümüzdeki yıl da düğün durumum var. Ona göre hesap yapmak gerek.

Bu doğrultuda forumdaki yorumları inceleyerek Ahmet Tosun ekibiyle iletişime geçtim. Açıkçası içime sindi. Fiyatı nakit 9k ayrıca 5000 greft uygun gibi denildi. (İstanbul'da da kuzen var otel masrafı yok)

Forumda Ahmet Bey'in başlıkları Şahin bey kadar yok. Bu doğrultuda eski çalıştığı yer olan bilgehan beyin konularına bakmak gerek sanırım.

@Leonidas kusura bakma dostum sürekli Şahin Çelik diyip sonra da maddi sebeplerden dolayı ondan vazgeçmek zorunda kalınca seni de kandırmış gibi hissettim.

Hocam ne kusuru yahu estafurullah, sonucta burada bulunan kimse bi ekim merkezi sahibi değil , hepimiz aynı geminin içindeyiz. Ben eğer geçmişte ekim yaptırmamış olsaydım yüksek ihtimalle şuan bende ya ekim yaptıramazdım ya da çok zorlanırdım bu fiyatlar karşısında.
Ciddi bi artış söz konusu cunku.
Siz de hesabınızı/bütçenizi yapmışsınız , doğal olarak size en uygun merkez hangisiyse orada ekim yaptırmalısınız kesinlikle. Sonucta burada 10 bin e de ektiren var , 100 bin e de ektiren var. Herkes bütçesine göre yani. O açıdan kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz bütçenize göre hareket ederek.

Ahmet tosun güzel sonuçlar alıyor diye biliyorum ben , fiyatı hakkında bilgim yoktu zaten üstte ki yorumum da o yüzden sordum arkadaşa piyasayı cunku fiyatların nerdeyse tamamı arttığı icin hangi klinik kaça ekiyor bilmiyorum şuan. Hatta Şahin hocanın 13 e ektiğini biliyodum , 15 bin yaptığını da bu konuda öğrendim . ama Ahmet tosun icin bence gayet iyi bi fiyat suan piyasaya göre. Bilgehan bey ile çalışırken de sanırım çoğu ekimi Ahmet bey yapıyodu, bilgehan bey kliniği kapatınca bazı revizyonları da hatta Ahmet bey kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen kendisi ücretsiz yaptı diye biliyorum. Bence taktir edilesi bir davranış, herhangi bir durum da güven verici biri bence.

Diğer kliniklerin fiyatı ne bilmiyorum , ama medeks e de bi bakın. Onlar da gerçi zam yaptı diye biliyorum. Bi fiyat alın derim.

Karakutu hocama katılıyorum , Hakan doğanay ekibi de güzel sonuçlar alıyor orada fiyat güncel olarak nedir bilmiyorum ama Oraya da sormanızda fayda var ön çizgileri falan çok iyi oluyor onların.

Zafer ulusan eski fiyatı 10.000 tlydi ama o da 1000 euro olmuş siz belirtmişsiniz zaten.

Kinyas düşünmez hakkında bilgim yok.

Ha bu arada Konya da İstanbul hairtransplus klinik var , sonuçları forumda pek yok, ama YouTube da baya videoları var kendi çekimleri, fiyat/performans olarak tercih edilebilir bi klinik bence. YouTube da bakarsınız videolara , kafanıza yatarsa eğer bi iletişime geçersiniz.

Facebook Twitter Instagram