Merhaba arkadaşlar,
Şahin hoca cidden çok içime siniyordu ancak 15k +yol+yemek+kalacak masrafı beni çok yıpratır. Nedeni de şu; bu yılın eylül ayı gibi nişan, önümüzdeki yıl da düğün durumum var. Ona göre hesap yapmak gerek.
Bu doğrultuda forumdaki yorumları inceleyerek Ahmet Tosun ekibiyle iletişime geçtim. Açıkçası içime sindi. Fiyatı nakit 9k ayrıca 5000 greft uygun gibi denildi. (İstanbul'da da kuzen var otel masrafı yok)
Forumda Ahmet Bey'in başlıkları Şahin bey kadar yok. Bu doğrultuda eski çalıştığı yer olan bilgehan beyin konularına bakmak gerek sanırım.
@Leonidas kusura bakma dostum sürekli Şahin Çelik diyip sonra da maddi sebeplerden dolayı ondan vazgeçmek zorunda kalınca seni de kandırmış gibi hissettim.
Hocam ne kusuru yahu estafurullah, sonucta burada bulunan kimse bi ekim merkezi sahibi değil , hepimiz aynı geminin içindeyiz. Ben eğer geçmişte ekim yaptırmamış olsaydım yüksek ihtimalle şuan bende ya ekim yaptıramazdım ya da çok zorlanırdım bu fiyatlar karşısında.
Ciddi bi artış söz konusu cunku.
Siz de hesabınızı/bütçenizi yapmışsınız , doğal olarak size en uygun merkez hangisiyse orada ekim yaptırmalısınız kesinlikle. Sonucta burada 10 bin e de ektiren var , 100 bin e de ektiren var. Herkes bütçesine göre yani. O açıdan kesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz bütçenize göre hareket ederek.
Ahmet tosun güzel sonuçlar alıyor diye biliyorum ben , fiyatı hakkında bilgim yoktu zaten üstte ki yorumum da o yüzden sordum arkadaşa piyasayı cunku fiyatların nerdeyse tamamı arttığı icin hangi klinik kaça ekiyor bilmiyorum şuan. Hatta Şahin hocanın 13 e ektiğini biliyodum , 15 bin yaptığını da bu konuda öğrendim . ama Ahmet tosun icin bence gayet iyi bi fiyat suan piyasaya göre. Bilgehan bey ile çalışırken de sanırım çoğu ekimi Ahmet bey yapıyodu, bilgehan bey kliniği kapatınca bazı revizyonları da hatta Ahmet bey kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen kendisi ücretsiz yaptı diye biliyorum. Bence taktir edilesi bir davranış, herhangi bir durum da güven verici biri bence.
Diğer kliniklerin fiyatı ne bilmiyorum , ama medeks e de bi bakın. Onlar da gerçi zam yaptı diye biliyorum. Bi fiyat alın derim.
Karakutu hocama katılıyorum , Hakan doğanay ekibi de güzel sonuçlar alıyor orada fiyat güncel olarak nedir bilmiyorum ama Oraya da sormanızda fayda var ön çizgileri falan çok iyi oluyor onların.
Zafer ulusan eski fiyatı 10.000 tlydi ama o da 1000 euro olmuş siz belirtmişsiniz zaten.
Kinyas düşünmez hakkında bilgim yok.
Ha bu arada Konya da İstanbul hairtransplus klinik var , sonuçları forumda pek yok, ama YouTube da baya videoları var kendi çekimleri, fiyat/performans olarak tercih edilebilir bi klinik bence. YouTube da bakarsınız videolara , kafanıza yatarsa eğer bi iletişime geçersiniz.