eskisinden dahada başarılı asmed benim ikinci ekim ilkinden dahada başarılı oldu arkadasın saçları biraz sıkıntılı ilk ekimdede istedigi gibi olmamış yoksa zekeriya kulda ektirirdi tekrar ilk ekimde zekeriya kul donörü iyi kullanamadıgı için asmedede fazla malzeme kalmamış birde burdan bakın olaya
Ya işte bende buna tav oluyorum.yok saçlarin ince telliydi yok malzeme kalmamiş. makinalar varya hani analiz yapan uzak makinalar.onlar tesbit edecek yada hoca diyecekki kardes dönörunu hor kullanmişlar beklentiye girme.ama hoca şu kafada ben ekeyim birde pesine finans vereyim nede olsa finans coşturur saçlari.bazen hoca reddetmesini bilecek.
Şöyle ornek vereyim muttalip hoca ekerken ben 2400 greften fazlasi icin gittim yani param vardi yanimda dedi hoca ek korkma adam greft basi 3.5 euro kazanacak birde ama ekmedi durdu.greftlerin çok kalin manul aldigin icin zorlandi greftleri alirken alabildiklerimi alirim dedi bende tamam dedim.yani dalmadi hepsine .bende oncede biriyle kavga edicekti adama telefonda gozumle gormedem ekim yapmam demis oda almanyadan gelmisti masraf vs girmis greftlere gelmiyor cok derin cekerken zarar veriyor adama ucak parasini verip gonderdi.açikladida dönörunu mahvederiz diye.bazen hocalarda olmaz arkadasim ekmeleyim sacin ince tel vs demeyi bilmeli.