Bir gönderme mı var yoksa burda😂😂
Ajdjajfjaj est bro. Tazım hatası 😂😂 oarmaklar ince ama basen basamıom tuşlara 😂😂
Hacım senin şakaklarda ancak minox saç çıkarır. Haa bu forumda, başka forumlarda efso sonuçlar da olabiliyor dutas veya finad ile. Ama o ilaçlar da minoxa göre daha riskli ilaçlardır. Çünkü dht ile oynuyor, binbir türlü yanetki. Minox çok nadir kişide çarpıntı vs yapar. Hele yaşın gençse problemin olmaması çok çok daha büyğk olasılık. Tabi 0 değil. 20 yaşında kalppten ölen de olabiliyor. Tabi minox un en sevimsiz yanı yanetki riski değil, döngü dönemindeki inişler çıkışlar, anlıyorum seni.
Eğer şakakların dökülmesi seyrelmesi çok şiddetli, hızlı gerçekleşmiyor diyorsan başka şeyler dene istersen. Eğer minox içine sinmiyorsa. Ama bence zaman kaybetmemek de çok çok önemli.
Kendimden örnek vermem gerekirse belki 2 sene önce başlamam gerekirken, ancak geçen sene sert tedaviye başladım ( seninkinden çok daha sert denebilir, oral , topikal avodart vs vs) hala çok minmal gelişme var. Ben zar zor gözlemliyorum. Çevremdem saçlar toparlıyor yorumu gelmedi misal. Belki de ben ilerleme var sanıyorum bilemiyorum. Zaman kaybetmemek, zamanında müdahale o nedenle çok mühim.