Gönderen Konu: Alopecy t temin edebileceğim güvenilir bir site var mı  (Okunma sayısı 2782 defa)

maraz1

• Sr. Member
Ynt: Alopecy t temin edebileceğim güvenilir bir site var mı
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2021, 03:12:55 »
Kanki ben hem sürüyor hem içiyorum öyle düşün. Benim kafa şakaklar fln seninkinden çok daha kel. Ama sende güzel sonuç ortaya koyabilir. Tabi meretin maalesef döngü olayı var. Ama finas hatta dutas da şakaklara etki ettiği çok nadir kişide oluyor maalesef.

İstersen minoxun içine dutas veya finas ekleyebilirsin. Topikal uygulamanın da ilave faydası olabilir.

Bir de şunu ekleyeceğim. İğneleme mutlaka olsun.

Ve uygulaması ve düzenliliğii sağlaması zor ama şakaklara ketoral acnelyse krem çalışabilirsin. Çok büyük etkisi olmaz ama acnelyse in etken maddesi tretinoin in minoxun verimini arttırdığı söyleniyordu bi makalede. Son olarak masaj da düzen oturtması zor zahmetli olsa da biraz faydası olabilir. Bunlar da ek tedavi önerilerim.
anladım çok teşekkür ederim

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2021, 03:17:36 »
Sakaklarda ciddi sonuç beklemeyin . Ilk defa kullanıyorsanız saçları 3-5 arasi yapin sadece 5 kez 6 değil sabah aksam uygulayın.  Deriye teması daha kolay olacak . Bol su için ve her gün saçınızı günlük iyi bir kepek şampuanı ile yıkayın en kötü günaşırı saçını yıka.

Haftada 1 defa da ketoral şampuanı kullan . Saçında 5 ila 7 dakika beklet durula. 

Ayrıca fast food yiyecekleri de bırak. 

Sağlıklı bir saç yapısına sahip olmazsan uygulayacağın tüm tedaviler etkiyi düşürecektir belki zarar bile verecektir . Minoxil içeriğindeki alkolden ve propilen kaynaklı sorunları minimize etmeye odaklanarak ürünü kullan .
şimdi tedavi şeklim şöyle Solgar saw Palmetto 4/7 , ferrozinc demir ve çinko içeriyor 2/7, ocean plus OMEGA 3 2/7 , biotin 1 mg 2/7 , şakaklara bir gün bir doz diğer gün iki doz alopecy t , tepeye de hairforte aynı şekil , dermaroller 4 günde 1 , masaj 5/7 nasıl tedavi olumlu sonuç alır mıyım , şuan yazdıklarımın hepsini aldım

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2021, 03:21:25 »
şimdi tedavi şeklim şöyle Solgar saw Palmetto 4/7 , ferrozinc demir ve çinko içeriyor 2/7, ocean plus OMEGA 3 2/7 , biotin 1 mg 2/7 , şakaklara bir gün bir doz diğer gün iki doz alopecy t , tepeye de hairforte aynı şekil , dermaroller 4 günde 1 , masaj 5/7 nasıl tedavi olumlu sonuç alır mıyım , şuan yazdıklarımın hepsini aldım

Saw palmetto d vitamini biotin ve doğal kuruyemişler ile destekleyebilirsin minoxil

D vit ile biotin dönüşümlü kullanabilirsin . B12 değerine de baktir.  Eğer sorun varsa onu da eklersin .
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2021, 04:48:40 »
Saw palmetto d vitamini biotin ve doğal kuruyemişler ile destekleyebilirsin minoxil

D vit ile biotin dönüşümlü kullanabilirsin . B12 değerine de baktir.  Eğer sorun varsa onu da eklersin .
Evet zaten yazdım ya Solgar saw Palmetto ve Solgar biotin 1 mg , ocean plus OMEGA 3 aldım hem kepeği önlemede hemde inflamasyonu azaltmada yardımcı olsun diye zaten balık yağı da var 1200 mg balık yağının içinde var zaten d vitamini , biotin bitince magnezyum da kullanacam, şampuan olarak seboderm kullanıyorum egzamaya etkili , doğal kuruyemiş de zaten haftada 2 3 defa aycekirdegi veya fıstık falan tüketiyorum

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2021, 18:50:49 »
Saw palmetto tek başına kullanmadım hiç. Ama 14 ay kadar aralıksız medobiocomplex kullandım. Bunun içeriğinde de saw palmetto vardı. Miktarı az mıydı çok muydu bilmiyorum ama ben saw palmettonun bi yere kadar dht baskılyacağını düşünüyorum. Sende de yeterli gelirmi bilemiyorum. Ama kesinlikle hiç birşey kullanmamaktan iyidir. Hiç olmadı bitince başka birşeye gçeersin.

İpnelemeyi bir ay 5 hafta kadar sonra haftada 1 e düşürmen yeterli.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2021, 19:06:34 »
Saw palmetto tek başına kullanmadım hiç. Ama 14 ay kadar aralıksız medobiocomplex kullandım. Bunun içeriğinde de saw palmetto vardı. Miktarı az mıydı çok muydu bilmiyorum ama ben saw palmettonun bi yere kadar dht baskılyacağını düşünüyorum. Sende de yeterli gelirmi bilemiyorum. Ama kesinlikle hiç birşey kullanmamaktan iyidir. Hiç olmadı bitince başka birşeye gçeersin.

işte yukarıda dediğim şeyleri kullanacam olmazsa duta geçerim

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2021, 01:43:30 »

Lauri forumun ağır ve bilge taşlarındandır.

İpnelemeyi dediği şekilde yapmayı ihmal etme sakın 😁
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2021, 01:53:28 »
Lauri forumun ağır ve bilge taşlarındandır.

İpnelemeyi dediği şekilde yapmayı ihmal etme sakın 😁
Bir gönderme mı var yoksa burda😂😂

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2021, 01:55:50 »
Bir gönderi mı var yoksa burda😂😂

Yok ya cidden bilgilidir, kulak as dediklerine

İpneleme komik geldi 😁
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2021, 02:05:29 »
Yok ya cidden bilgilidir, kulak as dediklerine

İpneleme komik geldi 😁
he orası kesin😂 minoxta halen kararsız kaldım ya

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 11 Mart 2021, 14:44:48 »
Bir gönderme mı var yoksa burda😂😂
Ajdjajfjaj est bro. Tazım hatası 😂😂 oarmaklar ince ama basen basamıom tuşlara 😂😂

Hacım senin şakaklarda ancak minox saç çıkarır. Haa bu forumda, başka forumlarda efso sonuçlar da olabiliyor dutas veya finad ile. Ama o ilaçlar da minoxa göre daha riskli ilaçlardır. Çünkü dht ile oynuyor, binbir türlü yanetki. Minox çok nadir kişide çarpıntı vs yapar. Hele yaşın gençse problemin olmaması çok çok daha büyğk olasılık. Tabi 0 değil. 20 yaşında kalppten ölen de olabiliyor. Tabi minox un en sevimsiz yanı yanetki riski değil, döngü dönemindeki inişler çıkışlar, anlıyorum seni.

Eğer şakakların dökülmesi seyrelmesi çok şiddetli, hızlı gerçekleşmiyor diyorsan başka şeyler dene istersen. Eğer minox içine sinmiyorsa. Ama bence zaman kaybetmemek de çok çok önemli.

Kendimden örnek vermem gerekirse belki 2 sene önce başlamam gerekirken, ancak geçen sene sert tedaviye başladım ( seninkinden çok daha sert denebilir, oral , topikal avodart vs vs) hala çok minmal gelişme var. Ben zar zor gözlemliyorum. Çevremdem saçlar toparlıyor yorumu gelmedi misal. Belki de ben ilerleme var sanıyorum bilemiyorum. Zaman kaybetmemek, zamanında müdahale  o nedenle çok mühim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Mart 2021, 15:40:03 »
Bu sitede varsa güvenli bende buradan alıyorum

https://www.lekekozmetik.com/
Global Moderator

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 11 Mart 2021, 17:42:52 »
Ajdjajfjaj est bro. Tazım hatası 😂😂 oarmaklar ince ama basen basamıom tuşlara 😂😂

Hacım senin şakaklarda ancak minox saç çıkarır. Haa bu forumda, başka forumlarda efso sonuçlar da olabiliyor dutas veya finad ile. Ama o ilaçlar da minoxa göre daha riskli ilaçlardır. Çünkü dht ile oynuyor, binbir türlü yanetki. Minox çok nadir kişide çarpıntı vs yapar. Hele yaşın gençse problemin olmaması çok çok daha büyğk olasılık. Tabi 0 değil. 20 yaşında kalppten ölen de olabiliyor. Tabi minox un en sevimsiz yanı yanetki riski değil, döngü dönemindeki inişler çıkışlar, anlıyorum seni.

Eğer şakakların dökülmesi seyrelmesi çok şiddetli, hızlı gerçekleşmiyor diyorsan başka şeyler dene istersen. Eğer minox içine sinmiyorsa. Ama bence zaman kaybetmemek de çok çok önemli.

Kendimden örnek vermem gerekirse belki 2 sene önce başlamam gerekirken, ancak geçen sene sert tedaviye başladım ( seninkinden çok daha sert denebilir, oral , topikal avodart vs vs) hala çok minmal gelişme var. Ben zar zor gözlemliyorum. Çevremdem saçlar toparlıyor yorumu gelmedi misal. Belki de ben ilerleme var sanıyorum bilemiyorum. Zaman kaybetmemek, zamanında müdahale  o nedenle çok mühim.
abi valla hairforte kullanıyorum şuan normal saçlar kalinlasti ama bu minyatür olanlar bir türlü saç formuna gelmiyor , biraz hareketlenme oldu ama orda hairforte dermaroller ve masaj etkisiyle , işte dediğim takviyeleri de aldım sadece şakaklara minoxta kararsızım Mehmet Ali diye bir var forumda öyle şeyler yazmışki korkudan öldüm 😂😂 acaba hairforte un içine 10 tane avodart mı sallasam😂

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2021, 17:43:20 »

Aa hintel başkan gelmiş , çok teşekkür ederim abi şimdi bakarım

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2021, 18:07:11 »

hintel abi senin yorumun nedir ya sence kullanmalı mıyım minoxu ? Saw Palmetto ve takviyelerden istediğim cevabı alamazsam fine başlayacam

Facebook Twitter Instagram