Gönderen Konu: Saçlar dökülmeye devam ederken ekim yaptırmayın GENÇLER!  (Okunma sayısı 3342 defa)

SAÇSIZVB

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saçlar dökülmeye devam ederken ekim yaptırmayın GENÇLER!
« Yanıtla #15 : 09 Mart 2021, 22:56:21 »
Saçlar incelince özellikle fotoğraflama yapmadım. Çünkü durup durup bakıyorum ve negatif etkiliyor tedavideki süreci, tamamen psikolojik olarak aldığım bi karar. Ama inan bana saçlar dökülme şiddetinden ve saçlı derinin altındaki çeşitli nedenlerden dolayı ilk senesinde bile incelebilir. Şanslıysan 4-5 yıl sağlam kalır. Ama genç yaşta ekim yaptırıp 10 yıl saçlarını koruyan bir tanr bile örnek yok

Hocam bilmiyorum  senin saçını ama asmed ve dr.pekiner(forumda 24 yaşında birinin saçını ekmiş) 25 yaşından sonra ekim ideal olarak biliyorum bu insanlar yıllarca bu işin içinde eğer 1 sene içinde  ekilen saçlar yeniden dökülüyorsa ve inceliyorsa  kimse ekim yapmaz(Merdiven Altı yerleri saymıyorum) o zaman ne anlamı kaldı ki. ama sen  kendi saçlarını kaybediyorsan orasını bilemiyorum   büyük ihtimalde böyledir herhalde.

Karahan Girgin

• Full Member
Ynt: Saçlar dökülmeye devam ederken ekim yaptırmayın GENÇLER!
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2021, 12:12:46 »
Bana neden bu kadar bilendin cidden merak ettim. Ben insanlara umut satan bi paylaşım yapmadım. İlaç reklamı da yapmadım naçizane bi öneride bulundum. Ekim öncesi saçlarım çok inceydi ve aralara girilerek sık bi ekim yapıldı o ekimden önceki zayıf saçlarımı ekimden sonra kaybettiğime eminim. Şu anki bütün saçlarım ekim saçları bunları saçların dik açısından bile anlayabiliyorum. Ekim öncesi ışık altında durmaya korkardm. Ekimin 7. Ayında bu spot ışığının altındaki görüntüye bakarsan tüm saçların çıktığını rahatlıkla anlarsın. Dikkatle baktığımda hepsi dik açılı saçlardı. Sadece şuan biraz incelme mevcut ve önüne geçmezsem dökülecek. Bu konu sana niye bu kadar dokundu

Bahsettiklerinde haklılık payın var katılıyorum, lakin her vücutta farklı sonuçlar alınıyor kimisi papaz oluyor kimi çim adam hocam başarı kişiden kişiye göre değişir buda kişinin vücuduyla alakalı bence hormonlarıyla kullandığınız fin dut veya en basitinden xpecia takviyesini kullanmayı bıraktıktan sonra ne oluyor?  Eski haline son süraat ilerleyen saç daha da kötü hale gelebiliyor örnekleri çok en temizi ekim yaptırmamak 28 inden önce ama işte benim hep ekim yaptırırken söylediğim bir şey var saç 20 li yaşlarda lazım şahsi görüşüm ilerleyen yaşlarda 3 no da gezsen pek koymuyor şu zamanda koyduğu kadar  ekim yaptıralı 5 ay oldu kendi ince saçlarımda kayıp oldu ve daha da artıcak belki bilmiyorum ama şuan bile etrafımda ki insanlar ben gelişmelerden memnun olmama ragmen onlar fazla fazla memnun ve beğeniyorlar :)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Facebook Twitter Instagram