Gönderen Konu: Sacekim losyon  (Okunma sayısı 759 defa)

kaann32

• Yeni üye
  • *
Sacekim losyon
« : 07 Mart 2021, 16:30:05 »
Merhaba , ekim yaptirdim serkan aygin klinikte  evde kendim yikadigimda kafamda losyonlar kaldi temizlenmedi kendiliginden kurudu fakat bazi bölgelerde kalmisti bugün losyonu cok az sürmeme rağmen yikama işleminde suyu dökünce baya losyon oluştu  gene ayni şekil oldu losyon kalmasi bir sıkıntı çikarir mi kafada ?   Cevaplar için teşekkürler.

kaann32

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sacekim losyon
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2021, 16:30:38 »
.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2021, 16:48:55 »
Biraz zor temizlenen bi losyon, altermed panthenol spreyi alabilirsiniz aynı işi görüyor köpük olduğu için kolay temizlenir.

kaann32

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2021, 17:03:26 »
Biraz zor temizlenen bi losyon, altermed panthenol spreyi alabilirsiniz aynı işi görüyor köpük olduğu için kolay temizlenir.
Gerçekten zor cikiyor yarin eczaneden aliyim onu ama heralde bu kuruyanlar cikmayacak gibi cevap icin tsk ederim.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2021, 17:08:26 »
Yok olur kendisi sorun olmaz. Hairmd yide donör bölgesine sürebilirsiniz koca şişe boşa çöpe gitmesin rahatlatır nemlendirir ben şişeyi donörde bitirdim, zaten yıkarken dokunabiliyorsunuz donöre iyi temizleyebiliyorsunuz.

kaann32

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2021, 17:33:05 »
Yok olur kendisi sorun olmaz. Hairmd yide donör bölgesine sürebilirsiniz koca şişe boşa çöpe gitmesin rahatlatır nemlendirir ben şişeyi donörde bitirdim, zaten yıkarken dokunabiliyorsunuz donöre iyi temizleyebiliyorsunuz.

Eyv dostum sağolasin.

Facebook Twitter Instagram