-05.03.2021
-Dr. Serkan Aygın
-2880 Greftt
Merhaba, ben de 5 Mart Cuma günü Dr. Serkan Aygın'da saç ekimimi gerçekleştirdim. Aslında ektirmesem daha 30 yaşına kadar sıkıntı çekmezdim ama son 1.5 yılda ön taraflar seyrelmeye yanlar açılmaya başlamıştı. Hem yaşım gençken hem de gelecek dökülmeleri önlemek adına birkaç ay düşündükten ve biraz da araştırdıktan sonra karar verdim.
Klinik ile ilk iletişim whatsapp'tan oldu, fotoğraflarımı gönderdim ve 1 hafta sonra hoca fotoğraflardan değerlendirip ekime uygun gördü. Cuma saat 11:00'de kliniğe gittiğimde Olcayto Bey ve Burcu Hanım bütün süreçle ilgilendiler. Serkan Bey gelip çizgiyi çizdi. Daha sonra 14:00'da Koç Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldüm ve orada 16:00'da operasyona alındım. FUE tekniği uygulandı. Operasyon sırasında uyuşturdukları için hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrı sızı vs. 22:00 civarı operasyon tamamlandı. İsimlerini hatırlamıyorum ama ekip titizlikle çalıştı. Aralarda sürekli yemek, kek, meyvesuyu ikram edildi, kan şekeri, tansiyon vs için.
Cumartesi pansuman için gittim, sargılar çıkarıldı ve lazer uygulaması yapıldı.
Pazartesi ilk yıkamayı kendim gerçekleştireceğim. 15 gün sonra bütün kabukların dökülmesi gerektiğini söylediler.
Duruma göre isterseniz 2 ay sonra prp de uygulayabiliriz dendi. Şu ana kadar süreçten memnunum.
İlaçlar:
Klinikten verilen;
Antibiyotik, ödem engelleyici, mide düzenleyici, ağrı kesici (5 gün boyunca kullanılacak)
Nemlendirici(günde 2 defa), Losyon(45dk), Şampuan(losyondan sonra 2-3dk)
Kabuk dökülmesinden sonra tavsiye edilen;
Xpecia(günde 2) + Propecia(günde 1)
Ekim öncesi saç durumum: