Saç Ekimi Sonuçları
Finasterid i bırakma sakın süreç sonuna kadar kendi saçların ince.90/120 arası gelişimin gayet güzel +biotinde al hocam güzel gidiyor
Anladım tabi orasını bilemem ama devam edebilirsen etmen iyi olur. Su an süreç güzel maşallah
Gayet güzel gidiyor süreciniz maşallah
Ekiminiz çok olumlu ilerliyor. Kerozan kullanmayın hocam ben deneyimledim beklentilerinizi karşılayacağını düşünmüyorum. Finasteridi bırakacaksanız ve eğer bütçenize zararı yoksa Aga E tablet ile Priorini araştırın derim.
Çok teşekkür ederim. Kerozan 3 ay kullandım hocam etkisini bilmiyorum. Başlarken de 3 kutu diye başlamıştım. Fin olumsuz etkileri olmasa 1 yıl kullanacaktım ama... Aga E duymuştum Kerozan la aynı dediler bende Kerozan başladım. Priorini duymadım. Önerir misiniz ? Kullandınız mı?
Ben kullanmadım ama neden kullanmadım derseniz Priorin'i çünkü içeriğindeki vitaminler benim elimde zaten bulunuyordu ayrı olarak. Kullananların referanslarına da baktım genelde memnunlar. Ben Kerozan'ı denedim çok istediğim sonucu alamadım çünkü asıl içeriğindeki etken madde olan saw palmetto oranı çok düşük. Aga E tablet içerik olarak, marka olarak hem daha kaliteli hem de saw palmetto oranı daha yüksek. Tedaviler ve finasteridden maksimum verim alan birisi olarak saç ekim sürecinizin çok iyi gittiğini düşünüyorum ve sürecinizin daha iyi olması için aklımda olanları yazmak istedim. Xpecia'da istediğim etkiyi alsamda yan etki görmeseydim, Xpecia kesinlikle Kerozan'dan daha iyi derdim. Biotini kesip bende bu ay itibariyle içeriğinde biotin olan Priorin kullanmayı düşünüyorum.
Selamlar çıkışlar başlamış eski durumuna göre daha iyi umarım artarak devam eder
Eyvallah Hintell sağ olasın