Merhaba arkadaşlar,
Saç ekim tecrübemi paylaşmak ve sizlerin yorumlarını almak istiyorum.
27.11.2020'de bu forumdan araştırıp bulduğum Şahin Bey'le ön görüşme gerçekleştirdim. Son derece dürüst bir şekilde kafamdaki açıklığın çok fazla olduğunu, açıklığın tamamen kapanmasının imkansız olduğunu, olursa ekim yapılacak alanın yaklaşık nasıl olacağını çizimlerle gösterdiler. Anlattıklarına göre tek avantajım, saçımın renk tonuydu. Buna mukabil dezavantajlar, donör bölge saçlarımın dik çıkması, saç kalitesi, donör alanının darlığı, saçlı derideki yağ tabakasının azlığı gibi pek çok husus vardı. Tahminen 3500 greft çıkar ama alabildiğim kadar alırım dedi Şahin Bey.
İki ay öncesinden sözleşerek 04.03.2021 günü saat 09.30 sıralarında saç ekimi için Ankara Çukurambar'da Mayasante kliniğine geldim. Girişte Ergin Bey ve Şahin Bey karşıladılar. Form, traş, genel bilgilendirme vs derken 10.00 sıralarında işleme başlandı. Anestezi, köklerin alımı ve kanal açılması işlemleri Şahin Bey ve Ergin Bey tarafından yapıldı. Öğle yemeği ardından açılan kanallara saç ekimi işlemi yapıldı. Bu işlemi de Nihan Hanım, Elif Hanım ve Çiğdem Hanım yaptılar. İşlem sırasında kanamamın biraz fazla olması sebebiyle serumla bir ilaç verdiler. İşlemler saat 16.00'da bitti.
Açıklık tam kapanmasa da umarım eskisinden daha iyi bir görüntüye sahip olurum.
Son not: İlk yıkamalar için Evocapil sprey ve Evocapil şampuan verildi. İlk yıkama sonrası kullanmam için Evocapil plus vitamin verildi. Ayrıca ilk günler için majezik ve augmentin verildi.