Merhabalar,
03.03.2021 çarşamba günü uzun bir düşünce ve araştırma dönemi sonrası Serkan Aygın’da saç ekimi operasyonum gerçekleşti.
Operasyon günü Serkan Bey klinikte muayeneyi gerçekleştirdi. Donör bölgemi yapısal olarak ince bulduğundan ve bölgeye zarar gelmemesi için 600’ü sakaldan olmak üzere (ekim esnasında 517 tane alınmış) toplam 3600 greftlik bir ekimi uygun gördü.
Öğleden sonra Koç Üniversitesi Hastanesine gittik. Traşlama ve fotoğraflama adımlarından sonra operasyon yapılacak bölüme geçtik. Ekim süreci acısız oldu verdikleri sakinleştiriciler ve anesteziler yardımcı oluyor. Süreç uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım diyebilirim hatta sürecin şokuyla göz açıp kapayıncaya kadar işlem tamamlandı diyebilirim
Ekimi İbrahim Bey ekibi yaptı. Operasyon sonrası hangi ilaçları nasıl ve ne zaman almam gerektiği anlatıldı.
Ertesi gün Doku Kliniğe gittim pansuman ve lazer için. Aynı gün yıkamanın nasıl yapılacağı da anlatıldı.
Yarın ekim sonrası 3.günüm olacak ve evde ilk yıkamamı gerçekleştireceğim.
Öncesi ve Sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum. Ön çizgim beklediğimden geride oldu ancak Serkan Aygın özellikle böyle uygun gördü. Alanı büyütürse yeterli greft alamayacağını eğer alırsa donör bölgemin zarar görebileceğini söyledi.