Çıkışlar hiç de fena değil komple kel sayilirmissiniz 8.aydan son tekrar hocanın size söylediği ekimle iyi bir durum olur
sagol hocam yorumun icin, ben bayagi bir arastirdim sac ekimini senelerdir aklimda, genis alana ekim yaptirilacaksa kesinlikle 2 seansa bölmek daha mantikli, donörün durumunu görmek acisindan cok önemli. 5000-6000 eken yerler bence yanlis yapiyorlar.
İnsanlar bazen hiç anlaşılmıyor. Tamam kellik hepimizin sorunu bunu halletmek için maddi ve manevi bir sürü sıkıntı çekiyoruz. Ama el insaf ya tepe kapansın ense önemli değil mantığı adamı rezil eder bilmiyor millet. Forum bi yerinde 5000 grefti tek seferde sorgulamadan kabul edenler bir de yorum bekliyor ense düzelir mi diye? Bu site neden var? İnternet neden var? Gerçekten de doğru bi laf var eğitim şart!
O dediğin yerlere Ekim yaptıranların eğitim düzeylerinin sizinkinden düşük olduğundan bu kadar emin olmayınız.
Bu sitede bulunanların en az %80 i saç ekimi yaptıktan sonra tanışıyor site ile. Bu sitenin dışında ise tarafsızca bilgi edilebileceğiniz 1 mecra bile sözkonusu degil.
Ekim yaptırmaya karar verirsin, gooogle a saç ekimi yazarsın, istersen 2 sene hergün araştır , doğru bilgiye klavye basından ulaşamazsın. Emminşn oğlu, alt komşun yada arkadsının arkadaşının kardeşinin kuzeni ektirmiştir, süper olmuş filanca ekmiş derler duyarsın. Google'a a filanca saç ekimi dersin bu sefer filancanın yaptığı iddia edilen müthiş sonucları görürsün gidip ektirirsin.
Yada x bir forum sitesine girip, birilerinin yalanlarına inanırsın yine oturursun o koltuğa.
Demen o ki, eğer bir derdin var ise ve derman arıyor isen kandırılmam çok çok kolaydır.Cahil eğitimsiz olmana gerek Yok.
Eğer şansın yaver gitmiş ise; bir şekilde ekimden once bu siteyi keşfeder, yüzlerce Hasta nın ağır bedeller ödeyerek edindiği tecrübeye bedavaya sahip olursun... %20 lik şanslı gruba dahil olman , seni kimseden daha eğitimli ve Zeki yapmaz....