Gönderen Konu: KORAY ERDOĞAN 02.03.2021- 5351 GREFT  (Okunma sayısı 15905 defa)

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
Ynt: KORAY ERDOĞAN 02.03.2021- 5351 GREFT
« Yanıtla #120 : 15 Şubat 2022, 11:37:34 »
Normalde böyle bir açıklık tek ekimle kapatılmaz asmed tek ekimle kapatmayı planlamış başka ekim yerleri olsa herkes laf yapardı tek ekimle kapatılmaz diye Hintell dahil ama konu asmed olunca kimse ağzını açmamış niye sonuçları güzel çünkü bu işin kralıda gelse o planlamayı yapmaması lazımdı kendi kariyerinde böyle işler yapıp kendini kötü duruma düşürmemesi lazım ön kısım bile yüzdelik oranda 50 lik tutma bile yok İnşallah revizede sorun çıkmaz hayırlısı olsun.

Yasir Harun

• Full Member
« Yanıtla #121 : 15 Şubat 2022, 11:49:40 »
Sizin donor de çok kaliteliydi kabuk sonrası greftler çoklu olduğu görülüyordu. İlginç neden böyle oldu anlam veremedim

OUVRİER

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #122 : 15 Şubat 2022, 11:59:07 »
Valla bende anlamadim. Ekstrem bi durum olsada ondan oldu desem oyle bisey de olmadi
  • Ekim Tarihi: 02.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5351
  • Yaşınız 36

obi

• Full Member
« Yanıtla #123 : 15 Şubat 2022, 12:01:42 »
Geçmiş olsun hocam ,

ASMED , neden başarısız sonuç olduğu ile ilgili bir açıklama yaptımı, yada daha doğrusu neden kaynaklacağına yönelik bir tahminleri var mı ?

OUVRİER

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #124 : 15 Şubat 2022, 12:03:32 »
Bizden kaynakli deyip telafi etmek adina 1 ay sonra tekrar ekim yapilacak
  • Greft Miktarı 5351
  • Yaşınız 36

obi

• Full Member
« Yanıtla #125 : 15 Şubat 2022, 12:24:30 »

ASMED' in güzel. tarafı bu zaten, müşteri memnuniyeti  önde geliyor .
Merak ettiğim konu şu aslında , Tamam onlardan kayaklı olduğunu düşünürsek ,saç alımında mı kanal açımındamı gibi nerede spesifik olarak nerede hata olduğunu düşünüyorlar . 

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 15 Şubat 2022, 12:35:45 »
Müşteri memnuniyeti tabiki önemli, fakat 5000 greft birdaha geri dönüşü yok.  Tutmayan ekim,birdaha da tutmayabilir. Bence bu sonuçla , hala ne kadar teknolojik ve usta eller olsada ekim işi hala kapalı bir kutu , 2021 yılındayız belki 2030-2040 yıllarında ekimin daha çok risksiz ve farklı bir yöntem ile başarı oranı en üst noktaya çıkar.

obi

• Full Member
« Yanıtla #127 : 15 Şubat 2022, 12:53:14 »
Müşteri memnuniyeti tabiki önemli, fakat 5000 greft birdaha geri dönüşü yok.  Tutmayan ekim,birdaha da tutmayabilir. Bence bu sonuçla , hala ne kadar teknolojik ve usta eller olsada ekim işi hala kapalı bir kutu , 2021 yılındayız belki 2030-2040 yıllarında ekimin daha çok risksiz ve farklı bir yöntem ile başarı oranı en üst noktaya çıkar.

Sonuç olarak ne demek istediğimizi çözümleyemedim hocam , Ortada güncel bir vaka var giden gitmiş olan olmuş artık ...  İşin finalinde ekim merkezi revize önermiş .. Siz olsanınız ne karar verirdiniz .

A) ASMED Revize ekim yaptırmak
B ) Para iadesi istemek ve Farklı biryerde revize ekim
C)  Para iadesi isteyip  varolan sonuçla devam etmek
D ) Diğer

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 15 Şubat 2022, 13:00:07 »
Paylaşım için teşekkürler. Genellikle bu tür bir sonuç olduğunda kendi var olan saçlarınız dökülmüş, keşke fin kullansaydınız diyoruz ama sizde bu durumlar geçerli değil. Hiç saçınız olmayan bölgelerde de kapatıcılık sağlanamamış. Tekrar aynı durumun yaşanmaması için sonucun neden böyle olduğun tespit edilip size gerekli açıklama yapıldıktan sonra revize ekim yapılması mantıklı olacaktır. Ekimle saç çizginiz öne alınınca kapatılması gereken alan da genişlemiş oldu. Umarım telafi edecek kadar donör kapasiteniz vardır.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2022, 14:33:07 Gönderen: Korkusuz Korkak »
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

OUVRİER

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #129 : 15 Şubat 2022, 13:19:03 »
Paylaşım için teşekkürler. Genellik bu tür bir sonuç olduğunda kendi var olan saçlarınız dökülmüş, keşke fin kullansaydınız diyoruz ama sizde bu durumlar geçerli değil. Hiç saçınız olmayan bölgelerde de kapatıcılık sağlanamamış. Tekrar aynı durumun yaşanmaması için sonucun neden böyle olduğun tespit edilip size gerekli açıklama yapıldıktan sonra revize ekim yapılması mantıklı olacaktır. Ekimle saç çizginiz öne alınınca kapatılması gereken alan da genişlemiş oldu. Umarım telafi edecek kadar donör kapasiteniz vardır.

Hocam sizce tatmin edici bir revize icin minimum kac greft gerekli
  • Greft Miktarı 5351
  • Yaşınız 36

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 15 Şubat 2022, 13:30:38 »
Sonuç olarak ne demek istediğimizi çözümleyemedim hocam , Ortada güncel bir vaka var giden gitmiş olan olmuş artık ...  İşin finalinde ekim merkezi revize önermiş .. Siz olsanınız ne karar verirdiniz .

A) ASMED Revize ekim yaptırmak
B ) Para iadesi istemek ve Farklı biryerde revize ekim
C)  Para iadesi isteyip  varolan sonuçla devam etmek
D ) Diğer
  Hocam nacizane kendi düşüncem, Koray Hoca kendi ekim yapmış, 100.000 TL civarı bir mevladan söz ediyoruz. Kendi düşüncem olarak söyĺüyorum, Asmed harika bir klinik ve herkesin gıpta ile baktığı ülkemizin gururu diyebiliriz, fakat forumda ki son ekimlere baktığımız zaman,forum eksenli konuşuyorum ters giden birşeyler var. 4 ekim varsa 3'ü revize oluyor,tekrar ediyorum forum eksenli konuşuyorum, 2.5 senedir forumdayım her ekimi her kliniği inceledim ve ekim yapmış biri olarak söylüyorum. Para iadesi isterdim, Asuman Hanım da ekim yaptırırım,geriye baya mevla kalıyor sana parasal olarak , onlarda başarısız ekim için bir nebze olsun seni mutlu eder. Paranın 3/2 sı cebinde kalır geriye kalan 3/1 ile Asuman Hanımda ekim yaptırırım. 20-25 milyar civarı. Forumda Asuman Hanımın konularını zamanın olursa incele başarısız sonucu yok diyebiliriz ,burda forumda ki arkadaşlar da hemfikirdir, iyi donör,kötü donör ne ekerse çıkıyor,sistemi oturtmuş her ekimi aynı özeni gösteriyor.  Tabiki kendi fikrim bu şekilde,karar sizin.

obi

• Full Member
« Yanıtla #131 : 15 Şubat 2022, 13:41:10 »
  Hocam nacizane kendi düşüncem, Koray Hoca kendi ekim yapmış, 100.000 TL civarı bir mevladan söz ediyoruz. Kendi düşüncem olarak söyĺüyorum, Asmed harika bir klinik ve herkesin gıpta ile baktığı ülkemizin gururu diyebiliriz, fakat forumda ki son ekimlere baktığımız zaman,forum eksenli konuşuyorum ters giden birşeyler var. 4 ekim varsa 3'ü revize oluyor,tekrar ediyorum forum eksenli konuşuyorum, 2.5 senedir forumdayım her ekimi her kliniği inceledim ve ekim yapmış biri olarak söylüyorum. Para iadesi isterdim, Asuman Hanım da ekim yaptırırım,geriye baya mevla kalıyor sana parasal olarak , onlarda başarısız ekim için bir nebze olsun seni mutlu eder. Paranın 3/2 sı cebinde kalır geriye kalan 3/1 ile Asuman Hanımda ekim yaptırırım. 20-25 milyar civarı. Forumda Asuman Hanımın konularını zamanın olursa incele başarısız sonucu yok diyebiliriz ,burda forumda ki arkadaşlar da hemfikirdir, iyi donör,kötü donör ne ekerse çıkıyor,sistemi oturtmuş her ekimi aynı özeni gösteriyor.  Tabiki kendi fikrim bu şekilde,karar sizin.

Gayet açıklayıcı yazmışsın hocam ,teşekkürler . Evet asuman hnm bende beğeniyorum. açıkcası ama zor durum / karar olduğunu düşünüyorum.  Neden dersen.Ücretten bağımsız söylüyorum  ASMED 'e revize yaptırırsan ikinci kez başarısız olma şansı çok düşük olacak  bence olayı toparlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyecekler.  Çünkü Göreceli olarak En iyi olmamında bazı bedeli vardır. örneğin aynı hatayı ikikere yapmamak gibi

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 15 Şubat 2022, 13:50:29 »

Gayet açıklayıcı yazmışsın hocam ,teşekkürler . Evet asuman hnm bende beğeniyorum. açıkcası ama zor durum / karar olduğunu düşünüyorum.  Neden dersen.Ücretten bağımsız söylüyorum  ASMED 'e revize yaptırırsan ikinci kez başarısız olma şansı çok düşük olacak  bence olayı toparlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyecekler.  Çünkü Göreceli olarak En iyi olmamında bazı bedeli vardır. örneğin aynı hatayı ikikere yapmamak gibi
Üstadım hatta daha da ileriye gidip,Asmed gibi merkezin belki dünyanın saç ekim konusunda en üst düzey ve en büyük hastanesine sahip tekrar altını çizerek söylüyorum,Türkiyenin gururu diyebileceğimiz bir merkezin ve mevla olarak çok üst bir rakama ektiren bir merkezin,5000 greft buhar olmuş ve üstelik ekim adayı finansterid kullanmış kendine düşen görevini yapmış,Koray hoca sorumluluğu almış hayaliyle.  Burda en olması gereken ,kendi fikrim yanlış anlaşılmasın 5000 greften bahsediyoruz , giden 5000 greft ben 10 Trilyona satın alamam. Hem para iadesi hem revize yapılması bence en etik sonuç bu olması lazım, Asmed bir marka a,b,c kliniği değil . Ortada bir sorun varsa revize de olmayacağını kimse tekrardan kimse bilemez. 5000 greft ekilir ,3000 ' ı çıkar bu revize edilir ve sonucunda güzel birşey çıkar. Ama ekilen diye bir şey yok ki tamamen fail bir ekim. O yüzden benim  fikrim Asuman Hanım, Hakan Doğanay da olabilir.  Para iadesi + Asuman/Hakan Doğanay.

hair_needed

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 15 Şubat 2022, 14:34:20 »
Ouvrier hocam öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle sonucunuzu bizle paylaştığınız için canı yürekten teşekkür ederim.Yaşadığınız süreç gerçekten yıpratıcı ama emin olun bunu bir şekilde telafisi de var. En nihayetinde karar yine sizindir fakat ben olsam full para iadesi talep edip farklı bi ekim merkezi düşünürdüm( vucut kılından da ekim yapabilen bir merkez) 2015 de Koray Hoca da ekim yaptırmış birisi olarak bu tarz sonuçları görmek beni de üzüyor. ASMED eski ASMED değil maleseef, Yabancı forumlarda da kötü sonuçları artmaya başladı

OUVRİER

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #134 : 15 Şubat 2022, 14:37:51 »
Kafam o kadar karisti ki iyi dusunup iyi karar vermem gerekiyo o net
  • Greft Miktarı 5351
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram