Sonuç olarak ne demek istediğimizi çözümleyemedim hocam , Ortada güncel bir vaka var giden gitmiş olan olmuş artık ... İşin finalinde ekim merkezi revize önermiş .. Siz olsanınız ne karar verirdiniz .
A) ASMED Revize ekim yaptırmak
B ) Para iadesi istemek ve Farklı biryerde revize ekim
C) Para iadesi isteyip varolan sonuçla devam etmek
D ) Diğer
Hocam nacizane kendi düşüncem, Koray Hoca kendi ekim yapmış, 100.000 TL civarı bir mevladan söz ediyoruz. Kendi düşüncem olarak söyĺüyorum, Asmed harika bir klinik ve herkesin gıpta ile baktığı ülkemizin gururu diyebiliriz, fakat forumda ki son ekimlere baktığımız zaman,forum eksenli konuşuyorum ters giden birşeyler var. 4 ekim varsa 3'ü revize oluyor,tekrar ediyorum forum eksenli konuşuyorum, 2.5 senedir forumdayım her ekimi her kliniği inceledim ve ekim yapmış biri olarak söylüyorum. Para iadesi isterdim, Asuman Hanım da ekim yaptırırım,geriye baya mevla kalıyor sana parasal olarak , onlarda başarısız ekim için bir nebze olsun seni mutlu eder. Paranın 3/2 sı cebinde kalır geriye kalan 3/1 ile Asuman Hanımda ekim yaptırırım. 20-25 milyar civarı. Forumda Asuman Hanımın konularını zamanın olursa incele başarısız sonucu yok diyebiliriz ,burda forumda ki arkadaşlar da hemfikirdir, iyi donör,kötü donör ne ekerse çıkıyor,sistemi oturtmuş her ekimi aynı özeni gösteriyor. Tabiki kendi fikrim bu şekilde,karar sizin.