Gönderen Konu: COVID SAC DOKULMESİ  (Okunma sayısı 1889 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: COVID SAC DOKULMESİ
« Yanıtla #16 : 08 Mart 2021, 22:27:33 »
Şu 2 aydır neredeyse bütün saçlarımı kaybetmiştim.
Hastaneye gittim. Ne zaman covid olduğumu sordu. Saçlarımı inceledi ve 1 ay önceki test sonuçlarına baktı.
Covidin herkese farklı etkileri oldugunu benim de bu yüzden dökülmüş olduğunu söyledi.
Fotografta olmayan bemiks ampul ve başka bir daha vitamin hapı yazdı. Onları yakın zamanda alacağım piyasada kalmamış.
1 ay sonra tekrar gelmemi soyledi.

Hacım pek bilmiyorum bu konuları, pek takip etmiyorum ama. Covid in, aslında bağışıklı sistemini karıştırıp, vücudun bir nevi fazla reaksiyon vermesine sebep olduğu bu sebeple hasarın arttığı söyleniyordu yanılmıyorsam. Belki sende de saç konusunda benzer bir durum olmuştur belki. Bilmiyorum mantıklı bi teori mi. Umarım kısa zamanda düzelir.

Tekrar geçniş olsun

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2021, 02:04:58 »
Son durum nedir

Batuhan3452

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2021, 15:39:02 »
Ekim ayı gibi covid geçirdim hafif ateş dışında bir şey hissetmedim , 2 ay sonra ciddi saç dökülmem başladı ve halen devam ediyor, agası olanların sürecini hızlandırıyor gibi , çünkü dökülen saçlarımın hiçbirisi henüz çıkmadı , genel seyreklik devam ediyor. ben D vitamini damla olarak almaya devam ediyorum , sizin süreç nasıl devam ediyor bilmiyorum , benim süreç böyle devam etti.

Facebook Twitter Instagram