bu saçekim merkezinden şunları söyleyebilirim:
herşey gayet çok güzel geçti, almanyadan ayarladılar, yani berlinde eurasia transplant diye bir ajans ile irtibata geçtim,
orda güzel ilgilendi metin çetin bey telefonda ve whatsappdan, tarihi belirledik uçak biletimi ve oteli ayarladılar, havalimanında karşıladlar, transfer vs. otele bıraktılar ertesi gün sabah haydar aslan bey beni ve iki kişiyi daha otelden aldı, klinike gittik beraber zaten hakkında herşeyi araştırmışdım orda tekrar herşeyi anlattı resimler çekildi ardından ahmet bey diye çok sempatik bir eleman traş etti kafamı uyuşturdu (anam ağladı
)greftleri bir bayan ve ahmet bey aldılar (micromotor ve cımbızdı galiba) haydar bey tekrar yanıma geldi ekilcek alanı belirledik kanalları haydar bey (maşallah dikişmakinesi süraatinde) kendisi açtı yemek molası verildi ve sonra yine bir bayan ve ahmet bey ekim işlemini gerçekleştiler. ben bu ekipden memnun kaldım. haydar bey arada sırada girdi kontrol etti. devamlı soruldum memnuniyet ve rahatımı sordular) allah razı olsun umarım sonuç güzel olur. bugün pazartesi sabah ve kaşıntıdan uyuyamadım am sancı yok..