Gönderen Konu: Minoxil sürekli kullanım  (Okunma sayısı 6088 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Minoxil sürekli kullanım
« Yanıtla #30 : 25 Mart 2021, 20:40:13 »
genelde bizim türk insanının yaptığı şey bu, ilaç kullanıcak bırakmaması gerektiğini, döngü olayını, oluşabilecek yan etkisini, ilk kullanımda zayıf saçları dökeceğini bilmiyor, okumuyor sonra orda burda minoxa b*k atıyor. nw 5-6 adam minox işe yaramıyor diyor birde, atı alan üsküdarı geçmiş adam b*k atma peşinde. yurtdışında böyle sorun yok, insanlar aga tedavisinde çekinmeden minox kullanıyor. pgg içermeyen, azelaik asit eklenmiş eczanede hazırlanan majistral formülosyon veya kendin evinde hazırladığın minoxu bence her aga mağduru tedavisine eklemeli.

Öyle hocam, yurtdışında bizim ulaşamadığımız şeylere rahatlıkla ulaşıyorlar. Çok seçenekleri var tedavi için. Bizim birkaç seçeneğimiz olduğu halde bizimkiler ilk minoxidili eliyorlar.

Anti androjen için beklenebilir ama minox tedaviye eklenmesi gereken ilk şey olmalı.

Ve bide şu çok karıştırılıyor. Nw3-4 olduktan sonra minox kullansan şakaklarında saç fışkırmayacak. Yine korumaya yönelik bir şey.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 30 Mart 2021, 09:28:10 »
genelde bizim türk insanının yaptığı şey bu, ilaç kullanıcak bırakmaması gerektiğini, döngü olayını, oluşabilecek yan etkisini, ilk kullanımda zayıf saçları dökeceğini bilmiyor, okumuyor sonra orda burda minoxa b*k atıyor. nw 5-6 adam minox işe yaramıyor diyor birde, atı alan üsküdarı geçmiş adam b*k atma peşinde. yurtdışında böyle sorun yok, insanlar aga tedavisinde çekinmeden minox kullanıyor. pgg içermeyen, azelaik asit eklenmiş eczanede hazırlanan majistral formülosyon veya kendin evinde hazırladığın minoxu bence her aga mağduru tedavisine eklemeli.
azelaik asit finas.a çok yakın bir hammadde ama çok masum,belki azelaik asit hakkında araştırma yapmışsınızdır.minox+azelaik asit formülasyonu çok güzel etki yapıyor çünkü tip1 ve tip2 dht'yi blokluyor,bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 30 Mart 2021, 12:08:12 »
azelaik asit finas.a çok yakın bir hammadde ama çok masum,belki azelaik asit hakkında araştırma yapmışsınızdır.minox+azelaik asit formülasyonu çok güzel etki yapıyor çünkü tip1 ve tip2 dht'yi blokluyor,bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
bu ciddimi neden kullanmiyoruz ozaman acaba alopexy t minoxilde varmı yoksa bile kendimiz alıp içine ekletebilirmiyiz yan etkisi yok ise eger

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 30 Mart 2021, 18:12:29 »
azelaik asit gerçekten çok etkili bir madde minoxun içine eklemek verimi ciddi bir şekilde arttırır. eczaneler koyuyor diye biliyorum kendi yapımlarına.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 30 Mart 2021, 18:52:15 »
Eczane ile konuştum az önce minoxili sordum adam dediki en fazla 12 ay kullanıp birakmalisin çıkanlar dökülür dedim içten xpecia ile destek atman lazm dedi ne şimdi bu 3 4 yıl kullananlar nedir peki

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 30 Mart 2021, 21:01:48 »
Eczane ile konuştum az önce minoxili sordum adam dediki en fazla 12 ay kullanıp birakmalisin çıkanlar dökülür dedim içten xpecia ile destek atman lazm dedi ne şimdi bu 3 4 yıl kullananlar nedir peki
saçmalamış, hiç bir tedaviyi 1 sene kullanıp bırakmak doğru değil. üstelik ne xpecia mış arkadaş.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 30 Mart 2021, 21:06:29 »
saçmalamış, hiç bir tedaviyi 1 sene kullanıp bırakmak doğru değil. üstelik ne xpecia mış arkadaş.
bu forumda ki üyeler kadar bilgilisini görmedim doktorlar bos abi

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 30 Mart 2021, 21:26:10 »
Zaten hocam azelaik asit oldumu finasterid’e gerek yok,dediğinize katılıyorum bilimsel çalışmalarda azelaik asit finasterid etkisini gösteriyor,ve bu ikili kombinasyon saçları çıkartıp koruyor.(tabi benim durumumda nw1 iseniz,eğer siz nw3-4 seviyesine gelmişseniz birşey beklemek beyhude)
  • Yaşınız 31

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 30 Mart 2021, 21:31:46 »
Zaten hocam azelaik asit oldumu finasterid’e gerek yok,dediğinize katılıyorum bilimsel çalışmalarda azelaik asit finasterid etkisini gösteriyor,ve bu ikili kombinasyon saçları çıkartıp koruyor.(tabi benim durumumda nw1 iseniz,eğer siz nw3-4 seviyesine gelmişseniz birşey beklemek beyhude)
azelik asiti minoxile katip kullanabilirmiyiz 60 ml alopexy t ye

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 30 Mart 2021, 22:20:29 »
 azelik ve retonik asitler eskiden çok kullanılırdı onun yerine dermoller aldı.azelik dht kovar retonik gozenek açardı.b6 çinko azelik kombinesi çoğu blokerde kullanılıp yüzde 80 90 dht baskılıyor deniliyordu ama o kadar yok azelik kullanmak fin yerine gecmez.arastırmalar bağımsız labaratuvarlarda her firma kendi malzemesine övücü sonuclar çıkattırıyor.çoğu bloker urunde var ama çok memnun kalan çıkmadı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 30 Mart 2021, 23:34:39 »
azelik ve retonik asitler eskiden çok kullanılırdı onun yerine dermoller aldı.azelik dht kovar retonik gozenek açardı.b6 çinko azelik kombinesi çoğu blokerde kullanılıp yüzde 80 90 dht baskılıyor deniliyordu ama o kadar yok azelik kullanmak fin yerine gecmez.arastırmalar bağımsız labaratuvarlarda her firma kendi malzemesine övücü sonuclar çıkattırıyor.çoğu bloker urunde var ama çok memnun kalan çıkmadı
Hocam dermoroller ile azelaik asit bir mi allasen,birisi masaj ve iğneleme yoluyla kanlanmayı artırıyor diğeri deri altına zerk ediyor siz yapmayın bari,azelaik asit eskiden popülerdi şimdi değil gibi birşey olamaz tedavi ve sonuç önemlidir,finasteridin verdiği etkinin en az %80’ini azelaik asit veriyor zaten,minox.-azelaik asit etkisi kombinasyon olarak güçlü olmasının sebebi budur.ayrıca azelaik asit markalaşmış bir firma falan değil ki kendi tozunu övücü sonuçlar çıkarsın,sadece kimyada bir formül..x marka yada y marka olarak ticari bir şirket,pazarlama stratejisi olur eyvallah,ama burda azelaik asit tozundan bahsediyoruz ve minox.ile kombinasyonunda ki başarı oranı ve dht tip1 ve tip2’yi bloke etmesi üzerine konuşuyoruz
  • Yaşınız 31

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 30 Mart 2021, 23:41:05 »
azelik asiti minoxile katip kullanabilirmiyiz 60 ml alopexy t ye
Kesinlikle öyle bir hata yapma dostum,çünkü bu çok ciddi bir oran orantı ile oluyor,kafana göre yapamazsın,herhangi bir eczanede minox-azelaik asit kombinasyonlu majistral hazırlatmak istediğini daha öncesinden ise herhangi bir dermatoloğa muayene olarak bunu reçete etmesini isteyeceksin,ayrıca reçetesiz de yaptırabilirsin herhangi bir eczacı’ya fiyatında anlaşabilirsen 100ml yapıyorlar zaten o da sana 2 ay yeter,,sanırım içeriği executive diye bir arkadaşımız paylaşmıştı.
  • Yaşınız 31

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 31 Mart 2021, 00:14:03 »
Ben en iyisi direk alıp kullanayim

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #43 : 31 Mart 2021, 15:21:49 »
hocalarim minoxu tum saca uygulasak nasıl olur

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 31 Mart 2021, 18:35:34 »
hocalarim minoxu tum saca uygulasak nasıl olur
2 fıs şakaklar, ön cizgi, üst ve vertex kullanılıyor genelde. sadece şakaklara uygulayanlar var fakat emildiği için tüm saçı etkiliyor diye okumustum.

Facebook Twitter Instagram