Gönderen Konu: Estemoda 4750 saç 500 sakal ekimi  (Okunma sayısı 4476 defa)

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Ynt: Estemoda 5250 saç ekimi
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2021, 23:01:15 »
Kasılma oluyormu başında  bunun sebebi anasteyi yapan elaman  yüzünden olmuş az vurmuş iğneyi  andralinin vurulduğu zaman çok carpintiniz oldumu

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2021, 06:00:40 »
Dostum tekrar geçmiş olsun çok kötü durumda değilsin nekroz alanı küçük kayiplar da en fazla 3 5 greft olur.

O bölgeyi nemli tutmamaya çalış antibiyotik almaya devam et. Burda yapılan ağır eleştiriler emin ol sana degil ekim yapan yere üzerine alınma burda herkes iyiliğini ister guzel kardeşim psikolojini bizden
iyi kimse anlayamaz müsterih ol sakin ol. revizyon işlemi yapılabilir en kötü senaryoda 2. Bir ekimle toplarsın.

Şimdi iyice araştırma yapma zamanı kabuk dökümüne kadar kafayı toplama yollarını ara. Çokta kötü olmayacak ne kafalar gördük burda kısmen çok küçük alan içini rahatlatmak için söylemiyorum felaket senaryoları üretme diye söylüyorum çok çok kötü değil. Tekrar geçmiş olsun
01.03.21 4.3k greft ekim surecim;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20495.0
Tedavi; fin+ (1mg/ all day) gittiği yere kadar
Evocapil 5ooo mg biotin her gün 1x bazen 2x

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2021, 06:16:48 »
Dostum tekrar geçmiş olsun çok kötü durumda değilsin nekroz alanı küçük kayiplar da en fazla 3 5 greft olur.

O bölgeyi nemli tutmamaya çalış antibiyotik almaya devam et. Burda yapılan ağır eleştiriler emin ol sana degil ekim yapan yere üzerine alınma burda herkes iyiliğini ister guzel kardeşim psikolojini bizden
iyi kimse anlayamaz müsterih ol sakin ol. revizyon işlemi yapılabilir en kötü senaryoda 2. Bir ekimle toplarsın.

Şimdi iyice araştırma yapma zamanı kabuk dökümüne kadar kafayı toplama yollarını ara. Çokta kötü olmayacak ne kafalar gördük burda kısmen çok küçük alan içini rahatlatmak için söylemiyorum felaket senaryoları üretme diye söylüyorum çok çok kötü değil. Tekrar geçmiş olsun
bu üslupla kötü yorum yapsanda teşekkür ederim ama eleştiriler biraz ağır gelen sanki sonuç yüzde beş anca çıkar çok kötü olmuş havasında

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2021, 10:34:15 »
Öncelikle haklısın senin piskolojini düşünerek yorum yapmamız gerekiyor. Seni üzecek bir sekilde davrandıysam kusurabakma.

Ekim planlaması çok iyi görünmediği için gerginlik olabiliyor

Tabi bu demek değilki kötü bir sonuç alacaksın

Nekroz konusuna gelirsek bir kaç yerde ufak tefek sorunlar var gibi duruyor ama tam emin olmak için kabuk dökümü zamanında netleşir sorun olda dahi küçük bir kaç nokta o yüzden sorun olmaz

Kabukları dökelim o zaman bakarız kan da olabilir. Resim olduğu için emin konuşmamak gerek sende bakınca kurumuş kan mı yara mı anlarsın.

Global Moderator

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2021, 11:47:28 »
Öncelikle haklısın senin piskolojini düşünerek yorum yapmamız gerekiyor. Seni üzecek bir sekilde davrandıysam kusurabakma.

Nekroz konusuna gelirsek bir kaç yerde ufak tefek sorunlar var gibi duruyor ama tam emin olmak için kabuk dökümü zamanında netleşir sorun olda dahi küçük bir kaç nokta o yüzden sorun olmaz

Kabukları dökelim o zaman bakarız kan da olabilir. Resim olduğu için emin konuşmamak gerek sende bakınca kurumuş kan mı yara mı anlarsın.
kusura bakma değilde başkan öyle bı yazdinki dedim kesin saç felan cikmicak sen haklısın aslında güvenli bölgeye girmişler o yönden. yorumlarınız için çok teşekkürler iyi kötü farketmeksizin

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2021, 11:58:21 »
Ekimin hayırlı olsun kardeş. Bu kadar yüksek sayıda greft çıkarıp planlamayı kötü yapmaları doğal olarak eleştiri almış. Çünkü açıklığın çok çok geniş ve tek seansta kapatılması mümkün değil. Bunu sizin istemiş olmanız da muhtemel. Ekim merkezleri hastasının istemesini bahane etmemeli ve daha düzgün planlama yapmalı. Ama bu demek değil ki ekilenler çıkmayacak. Moralini bozacak bir şey yok.

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estemoda 4750 saç 500 sakal ekimi
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2021, 14:52:11 »
Ekimle 14. gün kabuk döküm sonrası
« Son Düzenleme: 16 Mart 2021, 22:24:30 Gönderen: Ali Kara Çelik »

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2021, 11:58:35 »

başkan kabukları döktük nasıl durum sence yorumlar mısınız

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2021, 12:27:02 »
Çok beğenmedim açıkçası daha iyi yapılabilirmiş umarım istediğiniz gibi olur

ress

• Full Member
« Yanıtla #25 : 17 Mart 2021, 13:14:29 »
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sonuclanır.
Artık bundan sonrası iyi bakmak ve sabırla beklemek.
  • Ekim Tarihi: 13.02.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın clinic
  • Greft Miktarı 4400 dhi
  • Yaşınız 39
serkan aygın 13.02.21  yas 39 4400 Dhi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20003.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2021, 17:03:14 »
Hayırlı olsun ekim alanı sağlıklı görünüyor umarım sorunsuz hepsi çıkar
Global Moderator

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2021, 19:25:58 »
Çok beğenmedim açıkçası daha iyi yapılabilirmiş umarım istediğiniz gibi olur
yorumlayabilir misin neresinde sıkıntı var ne yapmalıyım buraya görüş almak için atıyoruz fotoğraf şimdiden teşekkürler

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2021, 19:26:42 »
Hayırlı olsun ekim alanı sağlıklı görünüyor umarım sorunsuz hepsi çıkar
inşallah başkan

Ali Kara Çelik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2021, 19:28:01 »
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sonuclanır.
Artık bundan sonrası iyi bakmak ve sabırla beklemek.
eyw sağolasın

Facebook Twitter Instagram