Saç Ekimi Sonuçları
Bu yaşta böyle bi dökülme inanılmaz gerçekten, umarım güzel görüntü oluşur, kan değerlerine de baktırmanı tavsiye ederim donör de malum çok zayıf.
hayirli olsun, keske sadece ön ve üste yaptirsaydin, cok daha güzel olurdu ileridede duruma göre yapardin , neyse artik hayirlisi insallah güzel sonuc alirsin ama seyrek olacak orasi kesin .
Ekim öncesinde saçıma herhangi bir muayene yapılmadı. Donör bölgemde çok saç olmamasına rağmen herhangi bir ön inceleme olmadığı için ekim yapılırken o bölgeyi çok zorladilarBunu yazmışsınız keşke daha araştırıp başka bir yer bulsaymışsınız. Ama ekim iyi olur inşallah
Hayırlı olsun kardeşim senin durumunu çok iyi anlıyorum benim de 17-18 de başladı dökülmem ve saçım çok kısa süre içerisinde berbat bir hal aldı.Şu an bakıyorum diyorum ki çok erken ektirmişsin 20 yaş (ben 24 de ektirdim benim ki de çok erken ama seninki çöl daha erken) ama sonrasında da bişe diyemiyorum çünkü bu psikolojiyi çok iyi biliyorum insan bir an önce kurtulmak istiyor.Ben 19-20 yaşlarımda saç ekiminin iyi sonuç vermeyeceğini düşünen biriydim. Belki de o yüzden o yaşlarda ektirmedim. Eğer inansaydım iyi sonuç alacağıma ben de 19-20 de ektirirdim.Ama proteze yöneldim, bir süre kullandım sonra attım gitti.Şimdi düşünüyorum da her şeyde bir hayır varmış belki de saç ekimine ön yargım olmasaydı erkek ektirseydim daha kötü olacaktı.Sen de sıkma canını her şerde bir hayır vardır demişler olumlu düşün olumlu olsun.Eğer tepeyi sorun etmiyorsan ön taraf tatmin edebilir zaten az ekmişler tepeye. Ha yok dersen 2. Ekim şart.
Sakalların gürse eğer çenenin altında kalan kısımdan alın yapıyorlar , ileride sakal destekli bir operasyon daha yaparsın, tabi eğer istersen.Karar tamamen sana ait.Donorun toparlar dostum merak etme baZen geç toparlıyor donör bölge 5-6 aya kadar sorun kalmaz bence.
Daha 80 gündesin erken bir süreç her kes olumsuz düşünür normal bir durum inşallah iyi olur sonuç