Gönderen Konu: Songül alcı hairtransplant saç Ekim merkezi 4250 greft  (Okunma sayısı 3635 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
Ynt: Songül alcı hairtransplant saç Ekim merkezi 4250 greft
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2021, 19:18:51 »
Moral bozmak istemem ama don vito nun yorumuna hak veriyorum ekim standart  çok kaliteli ekim yapamıyor merkez inşallah sizin sonucunuz çok iyi olur mutlu oluruz takip edeceğim özellikle.

Krall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2021, 00:11:17 »
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dediğim gibi tavsiye üzerine gittim beni gönderen kişiye danışayım izin verirse size öncesi sonrası fotoğraflarını atayım hak verirsiniz belki o zaman ( mükemmel olmuş saçları ) .Ama genel olarak ben ekim sonrası merkezin ilgi alakasından memnun değilim  ekimden sonra Songül hanımla hiç görüşmedik daha,arada sorum olursa Hakan beye soruyorum o da mesela geçen hafta cumartesi sorduğum soruya bu gün tekrar sorunca aradı tatildeydim kusura bakma dedi cevapladı.

Keşke gitmeden önce bu sayfayı keşfetseydim

Arkadaşlar benim saç tellerim ince bana tavsiye edeceğiniz herhangi bir tedavi yöntemi var mı yardımcı olursanız sevinirim eski saçlarımı kaybetmek istemiyorum?
  • Ekim Tarihi: 25.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairtransplant Songül alcı
  • Greft Miktarı 4250
  • Medikal Tedavi Evocapil dermal spray

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2021, 12:05:18 »
o kişinin saç telleri donör yapısı saç ortalaması açık alanı sizinle aynı mı. Bende atmayın konuda karışıklık olmasın bizim için önemli olan sizim süreciniz sonuçlanmış bir ekim değil hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Nisan 2021, 00:18:06 »
Ekim sürecim.Songül alcı Ekim merkezini araştıranlar için.25.02.2021 tarihine randevu aldım.sabah 8:10 gibi hastahanedeydim hakan  beyle görüştük konuştuk süreci anlattı sonra ekim odasına gittik.Gürkan  bey özge hanım ve Kübra hanım vardı.gurkan bey önce kan aldı sonra saçımı kesti.Alım ve Ekim işlemini Gürkan bey ve özlem hanım yaptı.Kübra hanım onlara  aletleri filan ayarliyordu Kübra hanim alım veya ekim işlemine karışmadı. alım işlemi 8.45 gibi başladı öğlen yemek ikram ettiler kanal açımı için Songül hanım geldi  toplasan 10 kelime filan etti(maskeni takarmisin,18 yaş çizgisi,buraya gelenler tavsiye üzerine geliyor[Güleryüz görmedim.gitmeden önce telefonda konuşurken daha sıcak kanlıydı.kanal açımında kulaklığını takıp müzik dinledi,kanal açma işleminin de hepsini o yapmadı bir kısmını özlem hanım yaptı.bu gün 19.gunum herhangi bir arama sorma olmadı Songül hanım tarafından.kanal açımından sonra odaya uğramadı]).neden gittin diyeceksiniz daha önce burda ekim yapan tanıdığım olduğu için gittim (sonucunu beğendim).sonra özlem hanım ve Gürkan bey  ekim işlemine geçti saat 21:30 gibi ekim işlemim bitti.

PUANLAMA
İşçilik.güven.yakinlik gösterme
Songül alcı 2/10
Hakan bey  7/10
Gürkan bey  8/10
Özlem hanım(Allah razı olsun,öz kardeşiyle ilgileniyormus gibi ilgilendi). 10/10

Operasyon anında kulaklık takıp müzik dinlemek saygısızlıktır oyun oynamıyoruz işte bu işler böyle eğtimsiz kişilerin eline kalınca böyle olur hanfendi önce saç ekmeyi öğrensin daha adam gibi bir planlaması yok başarılı bir ekimi yok. Tabi suç bunlarda değil işler biraz azalsın bak o zaman nasıl ilgilenirler ayıptır bu işi yapmıyorsanız bırakın arkadaşım ben sizi müzik dinleyerek ameliyat etsem hoşunuza gider mi ? Doktor olmadan dünyanın parasını kazanıyorsunuz bari işinize insana saygınız olsun.

Hata da sende biraz kardeşin sen napıyorsun böyle diyemedin mi? Ben gelicem saç ektiricem hanfendinin havalara bak yaptılları işe bak yav siz kimsiniz? Ne sandınız kendinizi? De bu kadar şımardınız.

Gidin adam gibi işini yapan karakterli düzgün merkezlere arkadaşlar size değer vermeyen insanı önemsemeyen eğtimsiz kişilerin eline kalmayın seçekleriniz çok fazla.

Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Nisan 2021, 00:24:00 »
Bundan sonra kulaklığını takıp gelip kanal açar hanfendi keşke biraz kendini geliştirip önce saç ekmeyi öğrense saygısızlık. İşleri azalsın kapıda uşak gibi bekler saç ekeceği insanı. Bir de sıkılmış yarıda bırakmış yav bu kadar mu değer vermiyorsunuz ekmek yediğiniz insanlara? Yazıklar olsun

Geçmiş olsun kardeşim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #20 : 01 Nisan 2021, 00:31:38 »
Operasyon anında kulaklık takıp müzik dinlemek   nedir ya şaka  gibi  😁      cerrahi  bir işlem  yapılıyor  saç ekim hatta kabul etmez   

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 01 Nisan 2021, 00:36:43 »
Yanlış anlama ama beğendim demeyi çok isterdim umarım ben yanılırım...

Krall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2021, 10:17:10 »
Yanlış anlama ama beğendim demeyi çok isterdim umarım ben yanılırım...

İnşallah yanılırsınız hocam. sizin ekim sonucunuzu çok beğendim
  • Greft Miktarı 4250

Krall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2021, 10:28:33 »
Operasyon anında kulaklık takıp müzik dinlemek saygısızlıktır oyun oynamıyoruz işte bu işler böyle eğtimsiz kişilerin eline kalınca böyle olur hanfendi önce saç ekmeyi öğrensin daha adam gibi bir planlaması yok başarılı bir ekimi yok. Tabi suç bunlarda değil işler biraz azalsın bak o zaman nasıl ilgilenirler ayıptır bu işi yapmıyorsanız bırakın arkadaşım ben sizi müzik dinleyerek ameliyat etsem hoşunuza gider mi ? Doktor olmadan dünyanın parasını kazanıyorsunuz bari işinize insana saygınız olsun.

Hata da sende biraz kardeşin sen napıyorsun böyle diyemedin mi? Ben gelicem saç ektiricem hanfendinin havalara bak yaptılları işe bak yav siz kimsiniz? Ne sandınız kendinizi? De bu kadar şımardınız.

Gidin adam gibi işini yapan karakterli düzgün merkezlere arkadaşlar size değer vermeyen insanı önemsemeyen eğtimsiz kişilerin eline kalmayın seçekleriniz çok fazla.

Greftler alındıktan sonra Ne diyebilirim ki artık. Greftler alınmış kanal açmaya gelmiş. O an aklımdan geçti konuşmak ama içimden dedim şimdi birşey dersem iyi yapacağı varsada  yapmaz   
  • Greft Miktarı 4250

NeferTiTi

• Full Member
« Yanıtla #24 : 01 Nisan 2021, 12:18:00 »
Bir dublede viski içseymiş kadın cağız güzel kafalar Doktor olmadıkları için Hasta ya saygıda maalesef olmuyor söylenecek bir şey yok sadece bu konu örnek olsun saç ekimi düşünen bu merkezdeki insanlar bu konuyu okur zaten. Anlar o zaman

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2021, 12:25:46 »
Hata size gelip araştırmadan saç ektirende yoksa siz haklısınız ister dans edin ister Alem yapın ister müzik dinleyin Hakkınızdır hata siz de değil. O yüzden araştırmak gerek arkadaşlar gördüğünüz üzere.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Nisan 2021, 12:38:50 »
Vay Vay Son gül hanıma bakın o kadar profesyonel olmuş saç ekimini Aşmış ki kulaklık takıp son ses müzik dinleyerek kanal açıyor onu da yarıda bırakıyor 40 yıllık cerrahlar hastasına saygılı davranır ken siz kimsiniz? Ne oldunuz? Babanızın hayrına mı saç ekim yapıyorsunuz da hastaya babanızın oğlu muamelesi yapıyorsunuz?

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2021, 12:44:10 »

Greftler alındıktan sonra Ne diyebilirim ki artık. Greftler alınmış kanal açmaya gelmiş. O an aklımdan geçti konuşmak ama içimden dedim şimdi birşey dersem iyi yapacağı varsada  yapmaz

Seni efendiliğin yakmış kardeşim adamına denk gelseler  misal bana birisi öyle saç ekecek lakayt bir şekilde hareketler. Bilemiyorum ne olurdu. Daha geçen gün fulya estecenter da hasta öldü saç ekilirken. Oyun sanmış harfendi bu işi. Oyna bakalım oyna

Krall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 01 Nisan 2021, 13:01:57 »
Seni efendiliğin yakmış kardeşim adamına denk gelseler  misal bana birisi öyle saç ekecek lakayt bir şekilde hareketler. Bilemiyorum ne olurdu. Daha geçen gün fulya estecenter da hasta öldü saç ekilirken. Oyun sanmış harfendi bu işi. Oyna bakalım oyna

Eyvallah ama dediğim gibi artık greftler alınmış kafa zaten uyuşuk,kanal açıyor orda birşey demem ekim açısından  benim zararıma olabilirdi.hocam ben Songül Alcı hariç ekipten menundum.özge hanım,Gürkan bey,Kübra hanım,Hakan bey gayet iyiylerde.

Benim sonucum iyi olur veya kötü olur  zamanla göreceğiz  ama ben her ne olursa olsun .forumda ki bu konum sonuçlanınca linkini Songül hanımın Google yorumlar kısmına atacağım araştırma yapanlar için.
  • Greft Miktarı 4250

Krall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Nisan 2021, 13:06:39 »
Bundan sonra kulaklığını takıp gelip kanal açar hanfendi keşke biraz kendini geliştirip önce saç ekmeyi öğrense saygısızlık. İşleri azalsın kapıda uşak gibi bekler saç ekeceği insanı. Bir de sıkılmış yarıda bırakmış yav bu kadar mu değer vermiyorsunuz ekmek yediğiniz insanlara? Yazıklar olsun

Geçmiş olsun kardeşim.

Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 4250

Facebook Twitter Instagram