Ekim sürecim.Songül alcı Ekim merkezini araştıranlar için.25.02.2021 tarihine randevu aldım.sabah 8:10 gibi hastahanedeydim hakan beyle görüştük konuştuk süreci anlattı sonra ekim odasına gittik.Gürkan bey özge hanım ve Kübra hanım vardı.gurkan bey önce kan aldı sonra saçımı kesti.Alım ve Ekim işlemini Gürkan bey ve özlem hanım yaptı.Kübra hanım onlara aletleri filan ayarliyordu Kübra hanim alım veya ekim işlemine karışmadı. alım işlemi 8.45 gibi başladı öğlen yemek ikram ettiler kanal açımı için Songül hanım geldi toplasan 10 kelime filan etti(maskeni takarmisin,18 yaş çizgisi,buraya gelenler tavsiye üzerine geliyor[Güleryüz görmedim.gitmeden önce telefonda konuşurken daha sıcak kanlıydı.kanal açımında kulaklığını takıp müzik dinledi,kanal açma işleminin de hepsini o yapmadı bir kısmını özlem hanım yaptı.bu gün 19.gunum herhangi bir arama sorma olmadı Songül hanım tarafından.kanal açımından sonra odaya uğramadı]).neden gittin diyeceksiniz daha önce burda ekim yapan tanıdığım olduğu için gittim (sonucunu beğendim).sonra özlem hanım ve Gürkan bey ekim işlemine geçti saat 21:30 gibi ekim işlemim bitti.
PUANLAMA
İşçilik.güven.yakinlik gösterme
Songül alcı 2/10
Hakan bey 7/10
Gürkan bey 8/10
Özlem hanım(Allah razı olsun,öz kardeşiyle ilgileniyormus gibi ilgilendi). 10/10