Gönderen Konu: Her tedavi gereksiz  (Okunma sayısı 4763 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Her tedavi gereksiz
« Yanıtla #31 : 04 Mart 2021, 00:25:42 »
Eski hali yok sildim hepsini :D
Bu ocak 20 faln biraz karartma var gibi geliyo bana bilmiyorum
Tedavin nedir aga gibi ve yayılıyor bence.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 04 Mart 2021, 00:31:52 »
Saçma bir başlık olmuş bu da benim kendi fikrim.

Redditte hiç takılmadınız sanırım. Saçı 25 yaşında elden gidiyorken 2000 yılında falan fine başlayıp 50 yaşına gelmiş ve gençliğinden çok daha iyi saça sahip adam dolu tressleste. Sadece fin ile hem de. 10 yıldan fazladır saçlarını fin işe koruyan hollywood ünlüsü dolu  biraz araştırın.

25 ha 35 ne farkeden lafı da diğer saçmalık. 25te kel kalırsan çok sağlam bir psikolojin özgüvenin yoksa içine kapanırsın, bu yavaşça olur içine kapanık biri haline geldiğini bile farketmezsin.

Benim en yakın arkadaşım 22-23 yaşına kadar üniversitede lisede bir kızdan diğerine geçerdi, kızlar kendisi yürürdü çocuğa. Çocuk 23te aniden 1 senede nw7ye gitti. Şimdi instagrama sadece çektiği kedi köpek fotolarını yüklüyor, kendi fotosunu senede 1 şapkalı starsa atıyor. Uzun süredir kız arkadaşı olmadı çünkü özgüveni sıfırlandı.

Bu adam 35-38 gibi kel kalsaydı zaten gençliğini doya doya yaşamış olacak ve muhtemelen evlenmiş çoluk çocuk sahibi olacaktı.

25 ile 35 arasındaki fark bu.

Karınız evliyken kel kaldınız diye sizi terketmez, ama kelken yeni birini elde etmek çok çok çok daha zor.

Ve evet temel sebep beğenilmek tercih edilebilir havuzda kalmak. Bu ayıp değil çünkü insan doğası bu. Bulacağı en iyi dişiyle üremek istiyor. Biraz daha derine girersek schopenhauer felsefesine falan çekerim sizi, daha radikal şeyler yazarım.

Mesela erkeğin tüm faaliyetleri eylemleri üreme içindir. İyi bir iş beklentisi, zenginlik beklentisi, kaslı güçlü olma arzusu, uzun boylu olma isteği, iyi giyinme, yakışıklı olma isteği hepsi üreme ve dişiler için araçtır

Umarım anlatabilmişimdir

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 04 Mart 2021, 00:35:08 »
Gregor güzel özetlemiş saçın insan ilişkileri üzerindeki etkisini. Saçsızken de imkansız değil ama çok daha zor ikili ilişkiler.

Kendinize saygınız olduğu için saçınız, dış görünüşünüz, cildiniz, dişleriniz ile ilgilenin, birisi beğensin diye değil.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Mart 2021, 00:39:29 »
Tedavin nedir aga gibi ve yayılıyor bence.
2 foto daha önceki hali ilk foto bi kaç gün fln herladr. Tedavim yok hocam sadece antiinflamatuar antioksidan masaj dermastamp ketoral başka bişey kullanmoyorm hormonlara oynamak bana yaramıyo  :D

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 04 Mart 2021, 00:52:29 »

Redditte hiç takılmadınız sanırım. Saçı 25 yaşında elden gidiyorken 2000 yılında falan fine başlayıp 50 yaşına gelmiş ve gençliğinden çok daha iyi saça sahip adam dolu tressleste. Sadece fin ile hem de. 10 yıldan fazladır saçlarını fin işe koruyan hollywood ünlüsü dolu  biraz araştırın.

25 ha 35 ne farkeden lafı da diğer saçmalık. 25te kel kalırsan çok sağlam bir psikolojin özgüvenin yoksa içine kapanırsın, bu yavaşça olur içine kapanık biri haline geldiğini bile farketmezsin.

Benim en yakın arkadaşım 22-23 yaşına kadar üniversitede lisede bir kızdan diğerine geçerdi, kızlar kendisi yürürdü çocuğa. Çocuk 23te aniden 1 senede nw7ye gitti. Şimdi instagrama sadece çektiği kedi köpek fotolarını yüklüyor, kendi fotosunu senede 1 şapkalı starsa atıyor. Uzun süredir kız arkadaşı olmadı çünkü özgüveni sıfırlandı.

Bu adam 35-38 gibi kel kalsaydı zaten gençliğini doya doya yaşamış olacak ve muhtemelen evlenmiş çoluk çocuk sahibi olacaktı.

Karınız evliyken kel kaldınız diye sizi terketmez, ama kelken yeni birini elde etmek çok çok çok daha zor.

Ve evet temel sebep beğenilmek tercih edilebilir havuzda kalmak. Bu ayıp değil çünkü insan doğası bu. Bulacağı en iyi dişiyle üremek istiyor. Biraz daha derine girersek schopenhauer felsefesine falan çekerim sizi, daha radikal şeyler yazarım.

Mesela erkeğin tüm faaliyetleri eylemleri üreme içindir. İyi bir iş beklentisi, zenginlik beklentisi, kaslı güçlü olma arzusu, uzun boylu olma isteği, iyi giyinme, yakışıklı olma isteği hepsi üreme ve dişiler için araçtır

Umarım anlatabilmişimdir

Kusura bakma ama tek birşeyle cevabını vericem.

"Hayat senin sandığın gibi 250g ibaret değil ok."

Uzun yazmayla uğraşasım yok.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 04 Mart 2021, 00:55:50 »
Saçları, yalnızca beğenilme dürtüsü ile korumak istemiyor insan. Eğer doğuştan kel olsaydık, bu bizim için bir sorun olmazdı, ama öncesinden var olan bir şeyi kaybetmek elbette bizi üzer, çünkü varlığına alışmışız. Ayrıca, hiç kadın olmasa yeryüzünde, yine de insan saçıyla oynamak, şekil vermek istiyor. Bunu salt başkaları için beğenilmek diye ifade etmek doğru değil. Schopenhauer deyince... Schopenhauer’in görüşleri bazı yerlerde doğru olabilir ama bugün birçok görüşü yanlıştır. Sakın bana Schopenhauer’den ders vermeyin, 5-6 sene sırf bu adamı araştırdım, kitaplarını okudum.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #37 : 04 Mart 2021, 01:34:48 »
Yo benim saçlar 2 yıl öncesinden daha iyi durumda. Saçları dökülmeye kodlandığınada inanmıyorum. Fin dut minoxta kullanmıyorum. Gidenlerde geri geliyo yavşta olsa. Gelmesede kaybedeceğim bişey yok

Nasil düzelttin Reis ilacsiz?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 04 Mart 2021, 02:07:32 »
Öfkeleneceğim bir konu ama öfkelenmeyeceğim, arkadaşlar zaten gerekli cevabı vermiş
Keşke günümüzde her alanda şekilcilik bu kadar ön planda olmasa da insanlar genetiği yüzünden (kel kalma, kısa boy vb.) yargılanmasa, tek diyebileceğim bu
Ve sessizce şu videomu öneriyorum
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 04 Mart 2021, 04:47:26 »
Arkadaslar onu bunu bilmem ben gerçekten doktorları bilim adamlarını başarısız buluyorum yada keklikle ilgilenmiyorlar hastalık bile değil illet şey.. bazi hastalıklara aşı bulunmuş bazı hastalıklar  ilacı aşısı bulununca tarih olmuş kelligin çözümü sanki aşıymış gibi geliyor bana bu genetiğin saç üzerindeki etkiyi yok edecek etkenlerin oldugu bir aşı üretmek imkansız değildir herhalde 21. yy dünyasında internette araştırdığınız zaman neden saçın neden döküldüğüne dair tam detay bile yok belli 3 5 şey o kadar ne zaman çözerler bilmiyorum
AI GEM

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 04 Mart 2021, 08:49:31 »

Umarım anlatabilmişimdir
+ + + + + +

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 04 Mart 2021, 11:18:44 »
 konuyu beğenmiyorsak linc etmeden beğenmediğimizi belirtelim bazen benim konularımıda beğenmiyorlar tabi olabilir her açtığım konuyuda beğenmezler isterlerse ama bunu lince dokmemek gerek.konu sahibi agresif dokulmeleri kastediyor çok agresifleri kendide farkında olmayabilir ama kastettiği o.ordada ilaçlar artık azda olsa fayda eder ona değermi oda baska soru o zamanda ekim falan ilerlicez.tabi herkesin dokulmesi çok agresif olucak diye bişi yok.duygusal davranan genc arkadaslar tepki vermiş onlarda haklı .ilaçlarla uzun seneler korumak istiyorlar insallah bunda basarılı olcaklar ağır bir sorun bu saç dokulmesi ama tepkimizi linc boyutune getirmeden verelim bir çok konuda bu yapılıyor.insanlar pozitif dusunmek istiyor duygusal bakıyor onlarda haklı ama linc olmazsa daha iyi olur bir cok mesajda yazan diyorki biliyorum linc edilcem falan diyor ediliyorda.karsı çıkarkende daha uygun dille karsı çıkalım daha iyi anlaşırız o zaman.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 04 Mart 2021, 11:48:05 »
Öfkeleneceğim bir konu ama öfkelenmeyeceğim, arkadaşlar zaten gerekli cevabı vermiş
Keşke günümüzde her alanda şekilcilik bu kadar ön planda olmasa da insanlar genetiği yüzünden (kel kalma, kısa boy vb.) yargılanmasa, tek diyebileceğim bu
Ve sessizce şu videomu öneriyorum

Öfkelensende birşey değişmez.

Kanalın hayırlı olsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 04 Mart 2021, 11:59:34 »
Kusura bakma ama tek birşeyle cevabını vericem.

"Hayat senin sandığın gibi 250g ibaret değil ok."

Uzun yazmayla uğraşasım yok.

250 gr degil fakat her insan aynaya baktiginda kendini begenmek ister. Ve ayrica sac insana bir kisilik, tarz veriyor. Ben rockerimmi demek istiyorsun uzat sacini.. vs gibi.

Bazi insanlar hic takmiyor saci ya adam kellesiyor kazitiyor geciyor.

Zaten kizlarin coguda saci pek onemsemiyor. Bazi kizlar var mesela kel erkekleri kesin olarak reddeder ama soyle dusun kilolu erkekkeri, kisa, celimsiz direk reddedecek kizda var.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 04 Mart 2021, 12:30:53 »
 tipte varken hazır tedavininde işe yarama ihtimli varken kimse saçını kaybetmek istemez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram