Gönderen Konu: Her tedavi gereksiz  (Okunma sayısı 4757 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Her tedavi gereksiz
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2021, 21:13:43 »
 ekimde arkadan dokulmemeye kodlanmış saçlar seçilip alınır bunlar daha çok 2 kulak arasındadır.ekim saçı arkadaki kadar yasar.mesela sitede tedaviye baslayıp tedaviyle 1 tık ilerlemeyiş arkadaslar var belki bu genclerin genetik dokulmesi agresif değilse 5 sene boyle gidicek belki.belkide dahada kazanım olucak.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2021, 21:16:11 »
Eninde sonunda durum değişmiyecek.30a kadar kendimizi ve milleti tatmin etmek için uğraşıyoruz.Hiç birşey yapılmasada süreç hemen hemen aynı ilerliyor.Bu kadar strese ve çözüm için kafayı yemeye değermi? Belli ki kel kalıcaksın.20de  ne yapıcan ki 30a kadar götürsün istiyorsun? 30da yine millette göre saçın kötü görüncek.Şimdide aynı durum.Zaten 20 yaşında başlasa bile hep diğer kişilerden durumu kötü oluyor.Sen hiç tedaviyle nw0 geçen gördünmü?

Kimsenin kel olacağı belli olmaz. Saçı dökülmeye başlayıp öyle kalan da sayısız adam var. Biz bunu bilmiyoruz. Yine de önlem alıyoruz.

Başkalarının ne diyeceği hakkında stres evet var. Ama pandemiden dolayı aylardır dışarı çıkmadığım hâlde tedavimi bir gün bile aksatmadım. Kendi mutluluğum için de yapıyorum. Bu kadar yolu varken bir şeyler yapmamak, bu kadar başarı hikayesi varken bir şey yapmamak kişinin kendi hatası.

Tedaviye ilk başladıktan birkaç ay sonra bir gün tüm umutlarım bitmişti. Kabullenmek uzereydim bırakacaktım her şeyi. Yine bunun gibi bir yazıydı belki de beni bu psikolojiye iten. Bırakmadım, şuan 1.5 yıl önceden daha iyi durumdayım. Minox döngüsü abartıldığı kadar ağır vurmadı, etkisini kaybetmemesi için yapmadığım şey yok.

Yani özetle böyle yazılar insanin moralini bozmaktan öteye gitmiyor. Açıkçası insanın kelliği kabullenmesi bazı sebepler dışında pek mantıklı değil, bu kadar yapılacak sey varken
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2021, 21:31:33 »
Kimsenin kel olacağı belli olmaz. Saçı dökülmeye başlayıp öyle kalan da sayısız adam var. Biz bunu bilmiyoruz. Yine de önlem alıyoruz.

Başkalarının ne diyeceği hakkında stres evet var. Ama pandemiden dolayı aylardır dışarı çıkmadığım hâlde tedavimi bir gün bile aksatmadım. Kendi mutluluğum için de yapıyorum. Bu kadar yolu varken bir şeyler yapmamak, bu kadar başarı hikayesi varken bir şey yapmamak kişinin kendi hatası.

Tedaviye ilk başladıktan birkaç ay sonra bir gün tüm umutlarım bitmişti. Kabullenmek uzereydim bırakacaktım her şeyi. Yine bunun gibi bir yazıydı belki de beni bu psikolojiye iten. Bırakmadım, şuan 1.5 yıl önceden daha iyi durumdayım. Minox döngüsü abartıldığı kadar ağır vurmadı, etkisini kaybetmemesi için yapmadığım şey yok.

Yani özetle böyle yazılar insanin moralini bozmaktan öteye gitmiyor. Açıkçası insanın kelliği kabullenmesi bazı sebepler dışında pek mantıklı değil, bu kadar yapılacak sey varken

Buna çok katılıyorum arkadaşımın babası var 40 lı yaşlardaymış ozamanlar ben o zamanki halini hatırlıyorum ama çocuk aklıylı saç flan bilemiyorum o mevzuları saç dökülmesine çok takıyormuş kafayı kafadakı saçları gidiciymış adamın doktor fin önermiş 1 yıl kullan bırak demiş  oda 2 yıl proscar kullanmış sadece şuan 53 yaşında ve saçı hala aynı seviyede
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2021, 21:35:28 »
 şu bile var arkadasın kardeşi kel kendi saçları yıllardır minyaturleşti cansızlaştı ama 42 43 yasında halen saçları minyatur halinle orman gibi.kardeşi mw7 ekim bile yaptırdı az sayıda ektirmişti sonuc alamadı abisi saçlar yıllar yılı minyaturleşmiş şekilde oyle duruyor kafada.vede cevremde 10 sene once saçı dokulmeye baslamış arkadaslar vardı baktım saçları dokulmedi ve biraz gürleşti ekim olmadığı kesin ilaçla falan herhalde gurleştirdiler saç kendi kendine dokulme durabilir ama gurleşmez.soramıomda.30 da dokulmesi baslamış olup 40 ta daha saçlı olan var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2021, 21:43:41 »
İnsanoğlunun doğasında var, beğenilme iç güdüsü, kusursuz olmaya meyilli olma durumu. Saç ve Sakal erkek için önemli bir aksesuardır. Köse bir insan da aynı bizim saç için uğraştığımız şekilde, sakalı için uğraşır. Ciddi anlamda ekim forumunda dikkatli incelendiğinde before after şeklinde saçın tipi olumlu anlamda fazlasıyla değiştirdiğini hepimiz gözlemlemişizdir. Forumdaşlarımız belki saçı dökülmesi ismini duymayacağı bir çok ilacı ezberlemiş durumda ne kadar enteresan bir durum,belki saçlı deri konusunda eczacıdan daha çok bilgili olduk, yeri geldi, saça sirkeydi limondu sarımsaktı sürdük kelle paça yaptık saçı yeri geldi amazon dan vahşi yılan yağını temin edip sürdük peki bunların nedeni neydi ? Tabiki 'umut' o yüzden çaresizlik kötü bir durum. İmkan her daim var, belki sorunu çözücez belki ertelicez bunu hiçbirimiz bilemicez. Fakat hapise girdik diye de volta da mı atmayalım. Umuda çözüme saçlı umutlara devam forumdaşlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2021, 21:49:00 »
 konuyu açan arkadasta biraz depresif piskolojide ondan boyle yaklaştı olaya kodlanmış genetik dokulmemiz agresifse haklıda gencken bende bu piskolojilerde çok gezdim.malesef çok bunalım bir iş saç işi.benimde doğamda en baba duygu beğenilmek.insanoğluyuz herkes ister beğenilmeyi.karı kızdan ilgi gormezsem kafayı çiziom.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 03 Mart 2021, 22:00:24 »
konuyu açan arkadasta biraz depresif piskolojide ondan boyle yaklaştı olaya kodlanmış genetik dokulmemiz agresifse haklıda gencken bende bu piskolojilerde çok gezdim.malesef çok bunalım bir iş saç işi.benimde doğamda en baba duygu beğenilmek.insanoğluyuz herkes ister beğenilmeyi.karı kızdan ilgi gormezsem kafayı çiziom.

Reis şu saç hikayeni 4 gözle beklıyoruz artık bi karizmanı koruma hikayeni dinleyelım
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 03 Mart 2021, 22:02:02 »
Modifiye suç değil yaşam tarzı demek istiyorum
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Mart 2021, 22:11:23 »
Eninde sonunda durum değişmiyecek.30a kadar kendimizi ve milleti tatmin etmek için uğraşıyoruz.Hiç birşey yapılmasada süreç hemen hemen aynı ilerliyor.Bu kadar strese ve çözüm için kafayı yemeye değermi? Belli ki kel kalıcaksın.20de  ne yapıcan ki 30a kadar götürsün istiyorsun? 30da yine millette göre saçın kötü görüncek.Şimdide aynı durum.Zaten 20 yaşında başlasa bile hep diğer kişilerden durumu kötü oluyor.Sen hiç tedaviyle nw0 geçen gördünmü?

Bende seninle aynı fikirdeyim...
Minox uzun süre sürdürülenisiniz bir tedavi degil. Ben emeklinin dışında 1 yıl üzeri minox kullanan görmedim..
Dht blokerler zaten ben kullanıcısı olarak 18-19 ay zorladım fazlasını düşünemiyorum bile.
“Nekadar sallarsan salla son damla dona düşer”  dipnot:öyle aman amanda sallanmıyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2021, 22:29:44 »
 incetelli yakın zamanda koymak zorundayım farkındayım tel olsa şimdi atıcamda akıllı tel yok yapıcak kişi var işi onunda mesguliyeti var boş olduğu an çok uzatmadan hemen koyucam
 sloocer biri daha vardı bir sitede oda uzun donem kullanıyordu memnunmuydu bilmem ama olmasa kullanmazdı.bakma sen dısarda tedavi yapan çok solemeyende çok.yiyecek alıcam bir gün sıradayım site konusuluyor o donemlerdeki site ilaçlı tedaviye baslıcam su sitede soyle sonuc alanlar var diye onumdekiler konusuyor.bu saç işi futbol muhabbeti gibi olmaya basladı her kesimde konusuluyor

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2021, 22:40:25 »
incetelli yakın zamanda koymak zorundayım farkındayım tel olsa şimdi atıcamda akıllı tel yok yapıcak kişi var işi onunda mesguliyeti var boş olduğu an çok uzatmadan hemen koyucam
 sloocer biri daha vardı bir sitede oda uzun donem kullanıyordu memnunmuydu bilmem ama olmasa kullanmazdı.bakma sen dısarda tedavi yapan çok solemeyende çok.yiyecek alıcam bir gün sıradayım site konusuluyor o donemlerdeki site ilaçlı tedaviye baslıcam su sitede soyle sonuc alanlar var diye onumdekiler konusuyor.bu saç işi futbol muhabbeti gibi olmaya basladı her kesimde konusuluyor

Abi ben şuna %100 eminim sadece bu site içinde değil şuan gençler arasında bu siteyi keşfetmemiş ama fin minox kullanan çok ama çok insan var geçen ay bi arkadaşımı aradım laf lafı açtı dedim böyle böyle bi sıkıntım var flan oda bana ben doktora gittim bana finle minox önerdi onları kullanıyorum flan demişti bu forumdan haberi dahi yok saç dökülmes gençlerin kabusu resmen eskiden bilmiyorum bu saç olayı daha normal görülüyordu belki ama günümüzde herşey şekilciliğe dayanıyo herkes daha çok önem veriyo buraya gelip insanlardan yorum isteyen tedaviye başlamayı düşünen araştıran insanlarıda ben sadece onlardan daha çok kel kalma korkusu yaşadığını ve onlara nazaran daha bilinçli bireyler olduklarını düşünüyorum çünkü günümüz doktorları maalesef saç dökülmesini hastalık olarak görmüyor  insanın psikolojisine verdiği zararı es geçiyor ama bu psikoloji sağlığı bence beden sağlığından da önemli maalesef çoğu doktorumuz bunu önemsemiyor
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 03 Mart 2021, 22:41:36 »
saçlarını agresif bir şekilde düzeltip sonra avodartla korumanın yolları var senin saç dökülmeni biliyorum sen de sırma saçlı olabilirsin. önemli olan deriyi düzeltmek bu şekilde sıfırdan kellik süreci başlayacak ve sen dut ile koruyabileceksin. ama sen sürekli şampuan incrleyen birisin. 20 yıllık kellerin saçlı olduğunu gördüm ben dişileşme olmadan. bekle bir kaç yıl daha güzel ilaçlar çıkacak

Senin tedaviler daha riskli.Sadece fin alıp geçsek neyse.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Mart 2021, 22:49:51 »
 evet incetelli drlar bu işe yeterince eğilmiyor

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 03 Mart 2021, 22:50:31 »
Senin ki genetik değil.
Nasıl genetik değil aha tepe kel

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Mart 2021, 23:17:04 »
Nasıl genetik değil aha tepe kel

Pardon da eski hali nasıldı ki?