Gönderen Konu: Dr. Hakan DOĞANAY (AHD CLİNİC) Saç + Sakal 4900 Greft ekim yaptirdim  (Okunma sayısı 14567 defa)

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaslar, yaklaşık 2,5 aydan sonra ilk defa bugün berbere gidip uzayan kısımları kisalttim bı çeki düzen verdim :) son durum bu 1-2 ay sonra yeni resim paylaşmaya çalışırım. En guzel saçlar sizin olsun :))

Not: Resimleri penceremin önünde güneşe bakan kısımda çekiyorum en aydınlık ortam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun yakında kararmalar artmaya başlar tepe senin zor orası 1 ekimle kapanmaz ama ön orta güzel olur
Global Moderator

AhmetAcar07

• Yeni üye
  • *
Son durum nedir ?

Lion

• Sr. Member
hocam son durum ?

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Ekim tarihinden itibaren 6. Aya girmiş durumdayiz normalde her ay paylaşım yapacaktım fakat Ahmet beyin vefat haberinden sonra hevesim kalmadi. Sanirim ekim yaptığı son kişilerden biriyim. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun :(
  • Ekim Tarihi: .
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Mehmetkrgz

• Yeni üye
  • *
Maşallah hocam çok güzel olmuş.Ayriyetten Ahmet beyinde mekanı cennet olsun bahsettiğiniz kişi Ahmet Uğur mu?

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Maşallah hocam çok güzel olmuş.Ayriyetten Ahmet beyinde mekanı cennet olsun bahsettiğiniz kişi Ahmet Uğur mu?
Teşekkürler evet Ahmet Uğur
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

hyperKel

• Hero Member
dostum vertexte değişim varmı son durumunu atabilirmisin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah açık alana göre 6 ay için çok başarılı daha gelişecek saçların.
Allah rahmet eğlesin
Global Moderator

Kaiba

• Full Member
Çok iyi bir Ekim olmuş takviyeler ne kullandınız

Hairtransplant

• Hero Member
Açık alana göre gayet başarılı bir ekim olmuş ve biz ler için önemli konular bu tarz ekim konuları bir çok insana sağladığınız faydayı inanın tahmin edemezsiniz lütfen daha çok ilgilenin konunuzla size ricamızdır.

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
14 Ekim İtibariyle son durum bunlari az önce çektim saçlarım eskiden olduğu gibi uzadıkça kıvırciklaşıyor sabahlari düzeltmek zor oluyor sanirim biraz kisaltcam. Saçla uğraşmakta ayri sorun :))
Tabi bu işin esprisi cok şükür çok memnunum Hakan hoca ve ekibini tanıdığım için çok şanslıyım geçen hafta yanlarina uğradım istersem bir yil sonra felan tepeye ilave yapabiliriz dediler bu şekil de bana yeterli ama bakalim 1 yil tamamlaninca son durum belli olur. Henuz 7. Aydayim 5 ayda belki biraz daha değişir ama dediğim gibi bu kadari bana fazlasiyla yeterli. Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet başarılı  saç ekimi sürecin umarım 12 aya kadar gelişmeye devam eder sürecin Hakan hocamızın eline sağlık
Global Moderator

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler hentel hocam sende bu sitenin hocasısin senden çok faydalı bilgiler aldik gerçekten faydali önerilerde bulunuyorsun sana da ayrıca cok çok teşekkür ederim.  Masallahin var  |-nazarboncugu-|
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Açık alana göre gayet başarılı bir ekim olmuş ve biz ler için önemli konular bu tarz ekim konuları bir çok insana sağladığınız faydayı inanın tahmin edemezsiniz lütfen daha çok ilgilenin konunuzla size ricamızdır.

Elimden geldiğince konumu takip ediyorum fakat saç konusu hayatimda öncelik durumunu yitirdiği için insan ister istemez unutuyor. Arayi açmamaya caliscam teşekkürler
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Facebook Twitter Instagram