Gönderen Konu: Dr. Hakan DOĞANAY (AHD CLİNİC) Saç + Sakal 4900 Greft ekim yaptirdim  (Okunma sayısı 14562 defa)

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Hepsi dökülecek hocam :) hayırlısı olsun

Dökülsün de umarım geri gelir :))
  • Ekim Tarihi: .
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekiminiz gayet sık ve planlama çok kaliteli umarım sonuçta mutlu eder

Furkinho

• Full Member
Sakaldan alınan yerlerin de güncel durumunu paylaşırsanız çok sevinirim hocam. Bu arada gidişat güzel duruyor takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar,
ekimden bu yana 1 ay 3 gün geçti
10 gün önce baya dökülme oldu şimdi tek tük dökülme devam ediyor. Günde 1/4 finasterid kullanıyorum. 10 gün önce kontrole gitmiştim Hakan hocanın kendi hazirlamiş olduğu bir solüsyon verildi 10 gün sonra günde bir kez onu surcem. Solüsyonun içeriğini açıkçası sormadım kendileri hazırladıkları için söylemek istemezler diye düşündüm. Sonuçta  saç besleyici karışımlardir başka nolcak ;)
 Bu arada kafada çok azda olsa uyuşukluk hissi devam ediyor ama bitmek üzere, geçen hafta tepede sivilce gibi kizariklar oldu fucidin krem sürdüm iyi geldi başka sorun yok.
Son halini bugün çektim atıyorum bir arkadaş sakalı sormuş uzun ve kısa halini çektim paylaşıyorum. Gerisini zaman gösterecek ön kısımdan her şekilde razıyım tek isteğim tepe kısmı seyrekte olsa kapanmasini istiyorum inşallah olur artık bekleme dönemine girdik. Hepimize sağlıklı günler dilerim.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Boogeyman

• Sr. Member
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülme bitmiş sayılır artık kafanı daha sert yıkamalısın. Hayırlısı olsun çene altında da bir sorun görünmüyor.
Global Moderator

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme bitmiş sayılır artık kafanı daha sert yıkamalısın. Hayırlısı olsun çene altında da bir sorun görünmüyor.
teşekkür ederim hentel hocam sana bişey danışmak isterim. Şimdi bu finasterid kullanımıni ne kadar devam etmek gerekir? birde kullanmayı bırakınca onun etkisiyle çıkan saçlar dökülür mü? merak ediyorum. Aydinlatirsan sevinirim
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Anchar

• Sr. Member
teşekkür ederim hentel hocam sana bişey danışmak isterim. Şimdi bu finasterid kullanımıni ne kadar devam etmek gerekir? birde kullanmayı bırakınca onun etkisiyle çıkan saçlar dökülür mü? merak ediyorum. Aydinlatirsan sevinirim

Çıkan saçlar niye dökülsünki  :) öyle bir şey olmaz nasıl öyle bir etkisi olacakki.
Kendi saçların bile sadece güçlenir bir miktar bırakınca eski haline gelir.
Ekim saçı etkilenmez amma kafanızda büyütüyorsunuz bu finasteridi.
Mucize bir ilaç değil kendi saçlarının dökülmesini frenler sadece.
Hintel başkan tabi cevap yazar oda farklı yazmayacaktır ondan duyman daha doğru olur sanırım.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Çıkan saçlar niye dökülsünki  :) öyle bir şey olmaz nasıl öyle bir etkisi olacakki.
Kendi saçların bile sadece güçlenir bir miktar bırakınca eski haline gelir.
Ekim saçı etkilenmez amma kafanızda büyütüyorsunuz bu finasteridi.
Mucize bir ilaç değil kendi saçlarının dökülmesini frenler sadece.
Hintel başkan tabi cevap yazar oda farklı yazmayacaktır ondan duyman daha doğru olur sanırım.
Üstat minoxil benzeri şeyler kullanınca nasıl saç gurlesiyor fakat bıraktığın an eski haline dönüyor. Dediğin gibi finasterid benzer etkisi varsa çok birşey beklememek lazım. Zaten bir müddet kullanıp doğal akışa bırakmayı düşünüyorum fazla takmamak lazım :)
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Saçların seni memnun edene kadar devam edersin. Bırakınca ekim saçlarında incelme olabilir ama dökülmez
Global Moderator

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Saçların seni memnun edene kadar devam edersin. Bırakınca ekim saçlarında incelme olabilir ama dökülmez
Anladım çok teşekkür ederim
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Cihandoğan

• Hero Member
Kafanı Sert yıka hocam dökülenler dökülsün artık

aslan.hair

• Jr. Member
  • **