Merhaba arkadaşlar, yaş 43
Uzun araştırmalar sonucu bu sitedeki araştırmalarım ile Dr.Hakan Doğanay- AHD Clinicte ekim yapmaya karar verdim.
Saç ekimi yapmayı araştırırken ben nasıl birilerinin yorumlarindan faydalandiysam, benimde katkım olsun diye paylaşım yapmak istedim. Umarım faydalı olur.
Öncelikle başlarda buranin fiyatları yüksek diye az kalsın istanbula gidiyordum. Kendim Antalyada oturduğum için gidip hakan hocayla görüştüm. Hakan hocayla görüşmemizde ben arka tepeninde kapanmasını istiyordum hoca donör bölgemin yetersiz olduğunu saç+sakal 4000 Greft alınabileceğini hem ön hem arka için yeterli olmuycağini belirtti. Ben de seyrekte olsa arkayada ekim isteyince sağolsun gel elimizden geleni yaparız ama tam kapanmaz dedi.
Daha önce de Hakan hocayı araştırdıgimda Dünya genelinde tanınmış bir merkez olduklarını biliyordum o yüzden AHD Clinikten başkasına güvenemedim.
Randevumu 1 mart olarak aldım. 2 gün öncesinden covit ve kan tahlillerim alındı sonunda operasyon günü geldi çattı. Sabah ön çizgileri ve planlamayi Hakan hoca yaptı Ahmet beyde hocayla tekrar görüşerek ön çizgiyi biraz yukarı aldılar ki tepeye de biraz daha fazla greft kalacaktı.
Ve ekim işlemi başladı ekimde Ahmet bey yardimcilari Aysel Hanim, Rumeysa Hanim ve Melike Hanim işlemi gerçekleştirdi Hakan hoca da sağolsun arada gelip kontrol ediyordu. Ahmet bey zaten işini çok disiplinli ve özenle yapıyor. Sağolsun sırf benim için ne yaptı etti sakal ve saç 4900 grefte çıktı. Bunu başka yer yapmaz 4000 greften 4900 grefti yakaladilar. Bayan arkadaşlarda aynen öyle her bir kökü titizlikle ayırmak öyle kolay bir iş değil. Hepsinden Allah razı olsun gerçekten ellerinden ne geldiyse yaptılar. Bundan sonrası artık Allaha kalmış.
Arka kısım seyrek olabilir buna zaten razıyım bunlar tutarsa benim için fazlasıyla yeterli. Hakan hocam sağolsun "kafana takılan birşey olursa her zaman gelebilirsin" dedi.
Burdan tekrar başta Hakan hoca olmak üzere Ahmet bey, Didem Hanım, Aysel Hanim, Melike Hanim, Rümeysa Hanim ve isimlerini bilmediğim tüm AHD Clinic ekibine ilgi ve alakalarindan dolayi sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum..
Arkadaşlar kesinlikle ekim yaptırmak için AHD Clinici düşünün derim. Onların tek amacı sizin mutlu olmanızı sağlamak. Emin olun bunun için daha fazla yoruluyorlar bu kadar ekimi isterse fue yöntemiyle yapar kısa sürede bitirir geçer. Ekimi araştirirken istanbuldan birkaç merkez 1 günde ekeriz sizin alan büyük kalem olmaz dediler. Ama AHD Clinic sağolsun 2 gün uğraştılar kalemle tek tek ekim yaptılar. Zaten hakan hoca başka yöntem kullanmıyor. İyiki tek sefer eken bir merkeze gitmemişim bunu yaptırınca anladım.
Ekim resimleri bugüne ait 3. Günüm yüzümde halen şişlik var zamanla geçecek.