Gönderen Konu: Dr. Hakan DOĞANAY (AHD CLİNİC) Saç + Sakal 4900 Greft ekim yaptirdim  (Okunma sayısı 14564 defa)

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar geçen hafta başıma trajikomik bir olay geldi paylaşmak istedim.
  Tapu dairesinde ev satış işlemim vardi herşey tamam artik tapu vercez siramiz geldi alıcıyla masaya geçtik kimlikleri önceden verdiğimiz için herşey hazir imzalar atilacak. Memur maskeleri çıkarttı kimlikle bizi karşılaştırıyor bana bu kişi sen misin diye iyice incelemeye başladı benim dedim saç ektirdim dedim ondan olabilir dediysemde inanmadi gitti müdürü çağırdı başıma toplandılar inceliyolar valla saç ektirdim dedim ekilmiş gibi degil diyolar, yanimda olan ehliyet, kurum kimliği ne varsa hepsini çıkardım sonunda ikna oldular. Az kalsın tüm işlemler iptal oluyordu 🤦 Bana sonra kimliğini yenile başka yerde de sorun çıkar diye tenbih ettiler aslinda kimliği cikarali 2 yil oldu yeni kimlik sanirim tekrar yenilemeye gidecem :))

Siz yine maşallah deyin başıma gelen en kötü şey bu olsun Allah size de daha iyilerini nasip etsin.

• Ekim Tarihi: .
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

karanka

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar geçen hafta başıma trajikomik bir olay geldi paylaşmak istedim.
  Tapu dairesinde ev satış işlemim vardi herşey tamam artik tapu vercez siramiz geldi alıcıyla masaya geçtik kimlikleri önceden verdiğimiz için herşey hazir imzalar atilacak. Memur maskeleri çıkarttı kimlikle bizi karşılaştırıyor bana bu kişi sen misin diye iyice incelemeye başladı benim dedim saç ektirdim dedim ondan olabilir dediysemde inanmadi gitti müdürü çağırdı başıma toplandılar inceliyolar valla saç ektirdim dedim ekilmiş gibi degil diyolar, yanimda olan ehliyet, kurum kimliği ne varsa hepsini çıkardım sonunda ikna oldular. Az kalsın tüm işlemler iptal oluyordu 🤦 Bana sonra kimliğini yenile başka yerde de sorun çıkar diye tenbih ettiler aslinda kimliği cikarali 2 yil oldu yeni kimlik sanirim tekrar yenilemeye gidecem :))

Siz yine maşallah deyin başıma gelen en kötü şey bu olsun Allah size de daha iyilerini nasip etsin.

güzel hikayeymiş :)
saçının ne kadar güzel ve doğal göründüğünün ispatı sana olumsuz yansımış :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynı durum benim ehliyette başıma geldi :)
Saç ektirince kimlik vs değiştirin bencede

Saçlar çok güzel oldu maşallah kardeşim
Global Moderator

slade23

• Hero Member
ben de trafik çevirmesinde medikal tedaviden sonra yaşadım geçen hafta
kimliğe baktı bu sen misin dedi evet dedim saçın niye yok burada dedi hiç öyle bir tepki beklemiyordum demek ki dışarıdan çok daha net gözlemleniyor dibimdeki kimse farketmedi neredeyse
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Çok başarılı olmuş. Son zamanlardaki paylaşımlara bakarsak bana göre AHD Clinic bir numaraya yerleşti.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
:D İnsanı güldüren bir stres :D
Hayırlı olsun adınıza sevindim güzel güzel tarayın saçlarınızı
Bu olayda gördük ki ne kadar doğal ve güzel bir ekim ve Hakan Doğanay kendini yine göstermiş oldu :-) Sayılı güzel doktorlardan birisi
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

emekli kel

• Hero Member
 çok güzel sonuç.finasteridi yan etki gormediysen bırakma
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
Hocam selamlar konunuzu yeni inceledim gerçekten çok ama çok güzel bir sonuc almışsınız , tepe çok geniş olmasına rağmen ve ön kısma yoğun ekilmesine rağmen çok iyi sonuç vermiş sizin adınıza çok sevindim son olarak da Ahmet bey i tanımam ama allahtan rahmet dileyeyim bende mekanı cennet olsun insallah.
Özellikle tepeden tekrar foto bekliyoruz güle güle tarayın.

Dr.hair

• Hero Member
Maşallah 🧿🧿🧿 mükemmel ötesi olmuş

dreamer87

• Jr. Member
  • **
  • Academica hospital saç ekimi

Merhabalar,

Maşallah çok güzel bir ekim olmuş. Sizin adınıza gönülden söylüyorum çok sevindim.
  • Ekim Merkezi ismi Academica hospital
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24730.0

Avrasya Hair - Academica Hospital
Greft: 3450
Dhi-Choi Kalemi
Ekim Günü: 16.11.2021
Yas: 34

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadim ama güzel dilekleriniz için hepinize ayri teşekkürlerimi iletiyorum sağolun varolun. İşler yoğun bu hafta yeni kimlik başvurusu yapabildim. Yukardan bir arkadaş tepe bölgesi fotoğrafı istemiş en kisa zamanda birkaç resim daha yüklerim. Tepe bölgesinin tam kapanmayacagi söylenmişti ama inanın bu kadar bana fazlasiyla yeter çok şükür memnunum. Rahmetli Ahmet bey ' O kadar memnun kalcan ki 2 yil sonra tepe için tekrar gelirsin' demişti. Son kontrolde Hakan hoca ve didem hanim da biraz zaman geçsin istersen tepeye biraz daha ilave yaparız dediler. Ben de hani malzeme yoktu sakaldan aldiniz dedim. Didem hanim biz hiç bir zaman malzemeyi tam tüketmeyiz dedi yine sakaldan ve yanlardan alınır dedi. Sağolsunlar her ihtimali düşünüyorlarmiş. Ama dediğim gibi şimdilik fazlasiyla memnunum bunlar dökülmez ise bana yeter :) Hepinize hayirli akşamlar dilerim Allah hepinize daha iyisini nasip etsin..
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Robert

• Hero Member
Güzel ve doğal olmuş 👍

Seven

• Sr. Member
çok başarılı bir sonuç güle güle tarayın
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

aslan.hair

• Jr. Member
  • **
Tekrardan merhaba arkadaşlar saç olmuşken bi de boyuyalim dedik rengi tam tutturamadim ama fena olmadi zaten bi daha boyamam bu hevesimi de almış oldum. :))
Burdan güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Eleştiriniz olursa onlara da açığım ama bana sorarsaniz kendim için hayatimda aldığım en doğru karar saç ektirme ve AHD Clinigi tercih etme diyorum.
 Tepede biraz seyreklik kaldi onun öyle olacağını biliyordum istersem oraya 2 bin civari kök ekerler eminim Hakan hoca fiyatta da bi güzellik yapar ;) ama böyle hiç rahatsız değilim hatta daha doğal duruyor diye düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim tabi. Herkese sevgilerimi, selamlarimi sunarim..
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı .
  • Yaşınız .
  • Medikal Tedavi .

Facebook Twitter Instagram