Gönderen Konu: Özgür Nalbant 3053 greft  (Okunma sayısı 30662 defa)

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Nalbant 3053 greft
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2017, 10:21:43 »
6 ay oldu

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 02 Aralık 2017, 10:23:01 »
bi tık daha atak yaparsa saçlar çok memnun kalacağım şu an hafif seyrek olan yerler var.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 02 Aralık 2017, 10:26:43 »
güzel gidiyor.saçlar hacim kazandığında kapatıcılık daha iyi olacaktır. ancak şu vakitten sonra çıkış olacağını sanmıyorum. zira ekilenlerin çoğu çıkmış. ekim gününe ait fotolara baktığımızda sık bir ekim yapılmadığı ekilen greftler arasında boşluklar olduğu görülecektir. hal böyle iken mevcut görüntünün böyle devam edeceğini düşünüyorum. ama beğendim ben. doğallık da gayet güzel. hayırlı olsun.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 02 Aralık 2017, 10:29:43 »
güzel gidiyor.saçlar hacim kazandığında kapatıcılık daha iyi olacaktır. ancak şu vakitten sonra çıkış olacağını sanmıyorum. zira ekilenlerin çoğu çıkmış. ekim gününe ait fotolara baktığımızda sık bir ekim yapılmadığı ekilen greftler arasında boşluklar olduğu görülecektir. hal böyle iken mevcut görüntünün böyle devam edeceğini düşünüyorum. ama beğendim ben. doğallık da gayet güzel. hayırlı olsun.
haklısınız hocam. zaten bu kadar geniş açıklık varken 3000 greft ile ancak bu kadar kapanır sonuç normal yani  :)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 02 Aralık 2017, 10:44:37 »
Hocam maşallah Kadıköy hocanın dediği gibi biraz daha hacim kazansa bence 10 numara olur. Benim kendi saçlarım daha fazlaydı bu kadar çıksa yeter benim için

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Aralık 2017, 10:51:26 »
Hocam maşallah Kadıköy hocanın dediği gibi biraz daha hacim kazansa bence 10 numara olur. Benim kendi saçlarım daha fazlaydı bu kadar çıksa yeter benim için
eyvallah hocam sizinki de iyi olacaktır kesinlikle sadece beklemek insanı yoruyor

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Aralık 2017, 11:09:18 »
Şu losyon sürme işi kafamı sıkıyor. Sekine hemşire gösterdiğinde kolayca sürdü kafama. Ben parmağıma sürüyorum ilk dediği yerde kalıyor. Saça zarar vermemek adına fazla bastırmuyorum saçlara. Hem başkasının yapması ayrıca bu kişinin yıllardır bu işte tecrübeli olması ile bizim yapmamız arasında çok fark.
Dün çok uğraştım losyon gitsin diye hiç kalacağı aklıma gelmemişti yoksa sorardım hocaya veya hemşiresine.
Dexter cevapladı gerek yokmuş tamamını suyla gidermeye. Siz nasıl yaşadınız o süreci.
Bu arada doktor bana günde İki kez yıka dedi.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 02 Aralık 2017, 11:13:15 »
Saçlarınız kendini daha çok göstermiş. Sonuç güzel olacak.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 02 Aralık 2017, 11:25:24 »
Şu losyon sürme işi kafamı sıkıyor. Sekine hemşire gösterdiğinde kolayca sürdü kafama. Ben parmağıma sürüyorum ilk dediği yerde kalıyor. Saça zarar vermemek adına fazla bastırmuyorum saçlara. Hem başkasının yapması ayrıca bu kişinin yıllardır bu işte tecrübeli olması ile bizim yapmamız arasında çok fark.
Dün çok uğraştım losyon gitsin diye hiç kalacağı aklıma gelmemişti yoksa sorardım hocaya veya hemşiresine.
Dexter cevapladı gerek yokmuş tamamını suyla gidermeye. Siz nasıl yaşadınız o süreci.
ben losyonu tepe kısmına döküp öne doğru parmak uçuyla yaya yaya sürüyordum. saçları yıkadıktan sonra losyon kalırsa hiç elleme onun bi zararı yok zaten kendiliğinden yok oluyor bir süre sonra. ben de günde 2 defa yapıyordum aynı işlemi.

kabuk dökme süreci bence en sıkıntılı dönem hiç tecrübemiz olmadan kendimiz yapmamız gerekiyor. sırf bu yüzden bile kendi yaşadığım yerde ekim yaptırmak gerek kabukları ekim yapılan yerde dökmek için.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Aralık 2017, 11:26:16 »
Saçlarınız kendini daha çok göstermiş. Sonuç güzel olacak.
inş hocam sağ olun

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 02 Aralık 2017, 11:33:31 »
ben losyonu tepe kısmına döküp öne doğru parmak uçuyla yaya yaya sürüyordum. saçları yıkadıktan sonra losyon kalırsa hiç elleme onun bi zararı yok zaten kendiliğinden yok oluyor bir süre sonra. ben de günde 2 defa yapıyordum aynı işlemi.

kabuk dökme süreci bence en sıkıntılı dönem hiç tecrübemiz olmadan kendimiz yapmamız gerekiyor. sırf bu yüzden bile kendi yaşadığım yerde ekim yaptırmak gerek kabukları ekim yapılan yerde dökmek için.
Sağol teşekkür ederim hocam

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 02 Aralık 2017, 11:49:32 »
Guzel gozukuyor. Daha da hacim kazanacaktir ilerleyen aylarda.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 02 Aralık 2017, 12:45:04 »
Guzel gozukuyor. Daha da hacim kazanacaktir ilerleyen aylarda.
sağ olasın hocam sizin son durum nasıl

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 02 Aralık 2017, 13:31:16 »
Çok başarılı 9. Aya kadar cok daha iyi olacağının kanaatindeyim hayırlı olsun 😊

Facebook Twitter Instagram