Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: EsaliEs26 - 17 Haziran 2017, 10:21:35Alıntı yapılan: Serkan88 - 15 Haziran 2017, 15:17:35Hayırlı olsun, ben de Özgür hocada ekim yaptırdım, bugun 50.gün ve günler geçmek bilmiyor:) inş güzel sonuçlarımız olucak..teşekkürler hocam sizin konuyu takip ediyorum sizinki süper olacak kesin benim bugün 10. gün kabuklar pek dökülecek gibi değil baya baya yerleştiler kafama siz nasıl döktünüz bunları ?10.gün itibariyle kabukların dökülmüş olması lazım. bepathol losyonu sürdükten sonra artık kabuklara kuvvet uygulayabilirsiniz. ama cesaret edemiyorsanız doktorunuza gidin onlar dökerler.
Alıntı yapılan: Serkan88 - 15 Haziran 2017, 15:17:35Hayırlı olsun, ben de Özgür hocada ekim yaptırdım, bugun 50.gün ve günler geçmek bilmiyor:) inş güzel sonuçlarımız olucak..teşekkürler hocam sizin konuyu takip ediyorum sizinki süper olacak kesin benim bugün 10. gün kabuklar pek dökülecek gibi değil baya baya yerleştiler kafama siz nasıl döktünüz bunları ?
Hayırlı olsun, ben de Özgür hocada ekim yaptırdım, bugun 50.gün ve günler geçmek bilmiyor:) inş güzel sonuçlarımız olucak..
hocam naptın kabukları?
şok dökülme başlamış. şuan hangi şampuanı kullanıyorsunuz. kepek yapmış baya
Alıntı yapılan: EsaliEs26 - 17 Haziran 2017, 10:21:35Alıntı yapılan: Serkan88 - 15 Haziran 2017, 15:17:35Hayırlı olsun, ben de Özgür hocada ekim yaptırdım, bugun 50.gün ve günler geçmek bilmiyor:) inş güzel sonuçlarımız olucak..teşekkürler hocam sizin konuyu takip ediyorum sizinki süper olacak kesin benim bugün 10. gün kabuklar pek dökülecek gibi değil baya baya yerleştiler kafama siz nasıl döktünüz bunları ?Her ikinize de hayırlı olsun demek istiyorum. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız...