merhabalar arkadaşlar , aralık ayında ekim yapmak için Antalya dan çıkıp izmir e geldim .
Hairinformation clinic te bir arkadaşım ekim yaptı ben de onun sonucunu görerek ınstagram hesaplarından iletişime geçtim .
ilk etapta pek tatmin olamadım daha önce de bir çok merkezle görüştüm sürekli tereddütte kalıyordum .
Cesaret edip artık ekimm randevusu aldım ve İzmir e doğru yola çıktım .
sabah saat 9.00 gibi hastanede oldum kan testleri yapıldı,sonuc bekledik o sırada kahvaltı verdıler ama ben nasıl heyecanlıyım , bir yandan iğne acısı olacak bir yandan sonuç nasıl olacak kaygıları var .
Kan testleri çıktıktan sonra operasyona başlandı , ön çizim yapıldı farklı çizimler yapılarak bana fikirler sunuldu .
ben de düz bir çizgi istemediğimi söyledim . Ön bölgem komple açık ve tepelerimde boşluklar oluşmaya baslamıştı . 4500 grefti hedefledıklerını soyledıler
anestezi ye başlandı iğne değilde yanmalar baya oluyor bi 15 dk baya yandı sonrasında bir şey hissetmedim .
Kökler alınmaya başlandı ensemde ufak izler vardı nokta nokta 10 yaşındayken tüm saçlarımı kaybetmiştim sonra çıktılar fakat ensemde baya izler kalmıştı bu yüzden yuksek sayı çalışmakta zorlanabileceklerini söylediler yaklaşık 2 saat kök alındı sonra yemek molası verdıler yemekten sonra tekrar kök alındı totalde 4620 greft alındı . sayının bu kadar cıkacagından ümitli değildim .
kanallar da yaklasık 1 saat 15 dk sürdü . ve ekimme gectik en rahat bölüm ekim di muhabbet edebiliyor ve sırt üstü yatıyorsun . alım yapılırken yüz üstü yatmaktan sinüslerim tıkanmıştı.
yaklaşık 10 saat süren ekimin ardından baya yorulmuştum .
görüntü beni mutlu etmeye başladı her noktada saçlar vardı .
ekim aonrasında kullanacağım ilaçları şampuan ve losyonu verdiler (antibiyotk , ödem atıcı ve agrı kesici)
ekimden sonra otele geçtim ve dinlendim . oteli kendılerı ayarlamışlardı ve
hastaneye çok yakın .
2 gece kaldıkran sonra 3. gün yıkamamı gösterdiler ve yola çıkıp antalya ya döndüm .
fotoğrafları sizlerle paylaşacağım değerli fikirlerinizi sunarsanız çok mutlu olurum .3 ay olacak nerdeyse pek bir sey farkedilmiyor