Gönderen Konu: Nw 7 mi olacağım?  (Okunma sayısı 1780 defa)

Jeu

• Hero Member
Nw 7 mi olacağım?
« : 02 Mart 2021, 23:59:50 »
Arkadaslar full ışık altında donör bölgeyi çektim  yanlar 2 numara fakat buradaki seyrelme bariz belli nw 7 seyrelmesi mi bu? Nw7 mi olacağım gelecekte?
Orta ve tepe bu şekilde oranın öyle olmasına  çok şaşırdım

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Ynt: Nw 7 mi olacağım?
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2021, 00:09:03 »
İlk fotoğrafı hafif sağ ya da sol yapıp atar mısın? Geçenlerde küçükken halk oyunları oynarkenki videomu izledim açıdan dolayı mıdır nedir nw7 gibi gözüküyordu.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2021, 00:10:56 »
Işığa karşı ve dik gelen kısa saç seyrek ya da ince durur kardeşim normal durum bu. Panik yapmana gerek yok. Sana defalarca dedim bu kadar panik yapıyorsun hala finasterid kullanmıyorsun.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2021, 00:22:13 »
İlk fotoğrafı hafif sağ ya da sol yapıp atar mısın? Geçenlerde küçükken halk oyunları oynarkenki videomu izledim açıdan dolayı mıdır nedir nw7 gibi gözüküyordu.
Bunlar da sağ ve sol açıdan.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2021, 00:25:14 »
Işığa karşı ve dik gelen kısa saç seyrek ya da ince durur kardeşim normal durum bu. Panik yapmana gerek yok. Sana defalarca dedim bu kadar panik yapıyorsun hala finasterid kullanmıyorsun.
Ustam seyrek durur da nw7 ölçeği şeklinde de seyrek durmaz ya..  bunlar da saç yanlarının 3 numaraykenki görüntüsü.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2021, 00:25:55 »
Evet katılıyorum ekim konumda son attığım fotoda bariz nw7yim ama aynada bakınca belli olmuyor, yanlar kadar değil tabi.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2021, 00:29:43 »
Evet katılıyorum ekim konumda son attığım fotoda bariz nw7yim ama aynada bakınca belli olmuyor, yanlar kadar değil tabi.
Eskiden böyle değildi ama daha gür olduğunu hatırlıyorum fotoğrafları da var. Bu gidişle bende fine başlayacağım sanırım. Garip bi şekilde çok yavaş dökülüyor saçlarım ne yastıkta kıl görüyorum  ne duşta ama neden böyle seyreliyor anlamıyorum. Ekstra olarak fazla yağlanıyor 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2021, 00:31:40 »
Ayrıca donörün uzun hali de var atabilirim. Ciddi anlamda ışığın azizliği mi yoksa gerçekten zaman geçtikçe  nw7 mi olacağım? Işıkta  seyrek durur açıya göre katılıyorum ama neden nw7 şeklinde seyrek duruyor bu kafamı kurcalıyor

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2021, 01:07:22 »
Ayrıca donörün uzun hali de var atabilirim. Ciddi anlamda ışığın azizliği mi yoksa gerçekten zaman geçtikçe  nw7 mi olacağım? Işıkta  seyrek durur açıya göre katılıyorum ama neden nw7 şeklinde seyrek duruyor bu kafamı kurcalıyor
Nw7 vakası gibi duruyor ama yaşın 21den fazlaydı sanırım ağır hızda seyredecek gibi duruyor tedaviye başlarsan ekime gerek kalmaz saçların kaliteli baya.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2021, 01:09:49 »
Hintellin yorumunu da bekliyorum bu konuyla alakalı

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2021, 01:10:57 »
Nw7 vakası gibi duruyor ama yaşın 21den fazlaydı sanırım ağır hızda seyredecek gibi duruyor tedaviye başlarsan ekime gerek kalmaz saçların kaliteli baya.
Tedavi olarak ne önerirsin finin yanında? ve fini eczaneden reçetesiz alabilir miyim?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2021, 01:21:49 »
Usta sen normal durum diyorsun başkası  nw 7 olabilirsin diyor, kafam karıştı gerçekten

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2021, 01:37:45 »
Usta sen normal durum diyorsun başkası  nw 7 olabilirsin diyor, kafam karıştı gerçekten
Kardeşim olabilirsin nw7 ama bunu bu fotoğraftan anlamayız oradaki saçlar çektiğin açıya göre dik uzuyor. Daha ensendeki saçlar ise aşağıya meille uzuyor. Ensendeki saçlarıda dik açıdan çeksen böyle gözükür.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2021, 02:05:18 »
Bunlar da 1 sene önce çekilmiş 2 3 aylık uzunkenki hali donörün. 1 senede bu kadar seyrelmesi de ne bileyim.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2021, 09:02:56 »
Finasterid karşıtı Emoshe yi finasterid kullanmaya zorlayan hayat bize neler yapmaz , ışık açısındandır dostum büyük ihtimal uzunken sorun yok gibi gözüküyor

Facebook Twitter Instagram