Teşekkür ederim dostum akşam gelince losyon sürüp bekledim sonra şampuanla masaj yaptım yarısı döküldü şuan kabukların.
Ama o losyon sürmeden önce ovarak döktüğüm kabukların bir zararı olur mu onda kaldı aklım açıkçası
Saçlar yerinden çıkmadıysa birşey olmaz. Losyonu sürüp 2 saat bekletip yumuşamasını sağladıktan sonra ılık su ile yıka, sonra şampuanı sürüp su akarken parmak uçlarınla saç yönlerine doğru yani öne doğru bastırmadan hafif ittir, krem sürüyomuş gibi ama temas az olucak, saçlar şuan dokunsan yerinden çıkıcak kıvamda değil merak etme, hafif dokunursan birşey olmaz, kabukların düşüp kılların kaldığını görüceksin, bi kaç saç teli düşebilir kabuklarla beraber normaldir.
Ben banyonun zeminine oturup küvete başını eğip duş başlığını en yavaş haline getirip kafamın arkasından öne doğru devamlı su akarken yaptım, çok rahat oluyor böyle. Çıkmayan kabukları zorlama, durup tekrar şampuan sürüp yumuşamasını sağla, işlemi tekrarla. Bazı kabuklar inatçı oluyor zorlaman gereken bi durum yok neden çıkmıyor diye.