Gönderen Konu: Dermastamp kaç günde bir?  (Okunma sayısı 1779 defa)

Dionx2

• Full Member
Dermastamp kaç günde bir?
« : 02 Mart 2021, 18:31:02 »
Arkadaşlar siz dermastampı kaç günde bir kullanıyorsunuz? Ben 1,5mm normalde 8 günde bir kullanıyordum ama 10 güne çıkarmayı düşünüyorum. Sizce 10 gün ara çok mu?

Xeth

• Hero Member
Ynt: Dermastamp kaç günde bir?
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2021, 19:13:02 »
Arkadaşlar siz dermastampı kaç günde bir kullanıyorsunuz? Ben 1,5mm normalde 8 günde bir kullanıyordum ama 10 güne çıkarmayı düşünüyorum. Sizce 10 gün ara çok mu?

Çok farketmez, önemli olan devamlılık
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2021, 19:54:25 »
10 günde 1, farklı açılar ile 4 kere geçiyorum ben (dik, yatay, sağ çapraz, sol çapraz).

Nedensaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2021, 21:05:37 »
Dermastamp ile herhangi bir sey uygulamak gerekir mi saça ya da sadece dermastamp yeterli mi
Şakalar ve on saç çizgisi için özellikle
  • Yaşınız 29

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2021, 22:08:02 »
Dermastamp ile herhangi bir sey uygulamak gerekir mi saça ya da sadece dermastamp yeterli mi
Şakalar ve on saç çizgisi için özellikle

Minox ile cok etkiliymis. Ama yaptiktan hemen sonra kullanilmiyor. Bir kac Saat beklemen lazimmis.
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2021, 22:08:33 »
10 günde 1, farklı açılar ile 4 kere geçiyorum ben (dik, yatay, sağ çapraz, sol çapraz).

Sende nekadar sürüyor Hocam?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2021, 00:19:17 »
Sende nekadar sürüyor Hocam?
Valla yaklaşık 15 dakika civarıdır süre tutmadım ama heryerden 4 kere geçtiğimde bırakıyorum. Vertexe yaptığım için dik açıyı tutturmak zor yavaş yavaş yapıyorum.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2021, 01:41:27 »
Valla yaklaşık 15 dakika civarıdır süre tutmadım ama heryerden 4 kere geçtiğimde bırakıyorum. Vertexe yaptığım için dik açıyı tutturmak zor yavaş yavaş yapıyorum.

Vertexde dermastampı sapının üst tarafından değilde, kafasına yakın tutarsan, dik açıyı tutturmak kolay oluyor.
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2021, 02:46:17 »
Ben 6 gunde bir kullaniyorum. Acikcasi bagimlisi oldum. Daha kisa surede kullanmamin nedeni dermapen kullanan insanlar haftada 1 kez yapiyor. Ben de kendimce dermastampin actigi delik miktari (dermapene gore daha az) ve buna bagli inflamasyon miktarinin az oldugunu dusunerek daha sik yapiyorum. Tabi bu sacma sapan bir dusunce de olabilir.

Her dermastamp seansimdan sonra da hint yagi + nane yagi + minoxidil karisimini suruyorum. Ama minoxidil genel olarak sistemik gitmesi istenmedigi icin onerilmez. Yaga karistirarak nufuz etmesini yavaslattigi dusuncesindeyim. Ayrica cok cok az koyuyorum. O karisim yaklasik bi 5 saat sacimda kaliyor sonra da yikiyorum. Bir ara direkt oyle yatiyordum ama her yer batiyor dogal olarak.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2021, 02:52:14 »
Ben 6 gunde bir kullaniyorum. Acikcasi bagimlisi oldum. Daha kisa surede kullanmamin nedeni dermapen kullanan insanlar haftada 1 kez yapiyor. Ben de kendimce dermastampin actigi delik miktari (dermapene gore daha az) ve buna bagli inflamasyon miktarinin az oldugunu dusunerek daha sik yapiyorum. Tabi bu sacma sapan bir dusunce de olabilir.

Her dermastamp seansimdan sonra da hint yagi + nane yagi + minoxidil karisimini suruyorum. Ama minoxidil genel olarak sistemik gitmesi istenmedigi icin onerilmez. Yaga karistirarak nufuz etmesini yavaslattigi dusuncesindeyim. Ayrica cok cok az koyuyorum. O karisim yaklasik bi 5 saat sacimda kaliyor sonra da yikiyorum. Bir ara direkt oyle yatiyordum ama her yer batiyor dogal olarak.

Hint yagnin ne faydasi oluyor tam olarak?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2021, 04:01:02 »
Vertexde dermastampı sapının üst tarafından değilde, kafasına yakın tutarsan, dik açıyı tutturmak kolay oluyor.
Evet öyle yapıyorum daha iyi kontrol ediliyor.

Hint yağı bende kullanıyorum ama iğnelemeden sonraki gün. Kalınlaştırıyomuş kadınlar kaşlarına sürüyor kaş çıkardığını söylüyorlar. Saçıda kalınlaştırıyomuş ama pek bi beklentim olmadan sürüyorum.

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2021, 22:01:02 »
Hocam saçlarınızın uzunluğu nasıl, saçsız bölgede(şakak) 1,5 mm çok fazla değil mi?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2021, 02:14:43 »
Beyler, iğneleme sonrası ister hemen ister 2-3 saat va ca herhangi bir losyon uygulamak çok riskli bir iş. Bence 24 saat birşey kullanılmamalı.

Minoxil kullanmak da, kana karışmayı, haliyle yanetki görme olasılığınızı da çok arttırır.

Sürdüğünüz losyonlarla vs, çok kolay mikrop kaptırabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız aleti de ne kadar sterilize edebildiğiniz zaten soru işareti.

Kafada yüzlerce ( abartmıyorum) sivilce ile uyanırsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Bizzat şahsi tecrübemdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2021, 08:50:52 »
Beyler, iğneleme sonrası ister hemen ister 2-3 saat va ca herhangi bir losyon uygulamak çok riskli bir iş. Bence 24 saat birşey kullanılmamalı.

Minoxil kullanmak da, kana karışmayı, haliyle yanetki görme olasılığınızı da çok arttırır.

Sürdüğünüz losyonlarla vs, çok kolay mikrop kaptırabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız aleti de ne kadar sterilize edebildiğiniz zaten soru işareti.

Kafada yüzlerce ( abartmıyorum) sivilce ile uyanırsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Bizzat şahsi tecrübemdir.

Ben 0.5 mm kullanıyorum henüz ilk kullandığımda araya birkaç saat koydum. Sonra sıktım minoxu, İkinci kullanımda arada 3-4 dk bıraktım. Çarpıntı vs olmadı. Bence iğneleme sonra miracle çok riskli. Yapılmaması bile lazım
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Kant

• Sr. Member