Merhaba,
Öncelikle saç ekimi ile ilgili ekim yaptırmış, yaptıracak, düşünen, göz gezdiren herkese yardımcı olanlara teşekkür ederim. Bu dertten muzdarip olan herkesin moralinin bozuldu bir konu maalesef. Bu konuda bilgi almak gerçekten önemli.
Kendi durumuma gelirsem 32 yaşındayım, son 2-3 yıldır tepe bölgesinden başlamak üzere açılmalar başladı. Son durumda ise tepe bölgesinde bir hayli, şakak bölgesinde ise orta seviyede açılmalar var. Protez düşünüyordum fakat öncelikle ekim deneme kadarı aldım. Saç ekiminden, "çim adam gibi olabilir" , "olan saçım da gider", "ya tuttmazsa"korkusu ile çekiniyorum (herkes gibi) hala fakat bazı sonuçları gördükçe aynı sonuc bende de olabilir diye pozitif bir düşünceye geçtim.
İstanbul Avrupa yakasında oturmaktayım, iş yerim Dr. Serkan Aygın kliniğine çok yakın, internetten ön konsültasyon için fotoğraflar gönderdim bilgi bekliyorum.
Onun dışında Asuman Hair Transplant ve İstanbul Hairline'e da fotoğraflarımı ilettim.
Asuman Hair Transplant 3500-4000 greft alınarak, ön şakak ve az miktarda tepe ekimi ile başarılı bir operasyon olabileceği bilgisini verdi. 13.000 tl fiyat verdiler. Tek seansta bitecekmiş operasyon
İstanbul Hairline da 4000-4500 greft alınarak fue ekim yapılabilir bilgisi verdi. Fiyat bu ay için 6000 tl . Pakete bir seans PRP ve ekim sonrası bakım ürünleri dahil. 2 günlük seans ile bitirilebilirmiş.
Önereceğiniz farklı bir klinik ya da illa söylemem/belirtmem gereken bir planlama var mı kliniklere? Asuman Hari tepe bölgesine az bir ekim ile kapanabileceğini söyledi fakat bana pek öyle gelmiyor
Önerilerinize açığım. Fotoğrafları da ekliyorum.